Şimdi Ara

Muz etiketi koleksiyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, 2 büyük albüm yabancı pul koleksiyonuna sahibim. ama internette bir haber okudum. amerikada zengin bir adam guinnes rekorlar kitabına girecek bir koleksiyona sahipmiş.tam 18000 adet muz etiketi.. hani muzların üstüne yapıştırılan renkli küçük kağıtlar.adam dünyayı dolaşmış.inanılmaz paralar harcamış..

Türkiyede bunu yapan varmı bilmiyorum.ama ben yavaş yavaş biriktirme niyetindeyim.. ne dersiniz? olur mu? yoksa çabuk sıkılırmıyım? ne tavsiye edersiniz? başlayım mı? öneriler için şimdiden teşekkürler.

• O muz etiketleri benim de çok hoşuma gidiyor :D ama kolleksiyonunun yapılacağını hiç tahmin etmezdim...
  • nasilbi fantezidir bu arkadasyaa ben usengecligimden sporsuz 14 kilo verdim adam muz etiketi icin dunyayi dolasmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben biriktiriyorum. İnternette satılıyor mu diye baktım bu habere denk geldim.

Bir gün kendi fikrim olarak başladım , ben kendi belirlediğim bir yere yapıştırıyorum, bir yer falan ayırmadim.

Neyse sen basladin mi muz etiketi koleksiyonuna?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir dönem bende baya bir toplamıştım. Benden başkaları olduğunu bilmek güzel :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.