Şimdi Ara

Muz silecek alınırmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eyvallah kardeş valeolarada bi bakayım bu muz silecek bi işe yaramaz çıktı orta kısmı hiç silmiyor.
  • 7.5 tl Ye aldım mükemmel. Bozuldukca yenilerim ne Greek varPahalıya :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmtilla -- 11 Ocak 2015; 20:08:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muz silecek elbette alınır,güzelce kullanılır.bosh marka silecek almıştım aracı aldığımda muz tipi hiç memnun kalmadım ben : / (ikisi 40 tl)
    aracımın orijinal silecekleri valeo marka ve 70 lira piyasada, çifti.

bende ucuz muz tipi sileceklerle ilgileniyorum bu sıralar :)
    bi yerden vette aldım memnun kalmadım ( tanesi 10 tl )

tekzenden meister marka aldım bundan çok memnunum şu ana kadar :) dipnot 1 haftadır falan kullanıyorum tanesi 7 liradan aldım :)

başka marka önerecek var mı acaba? bilgimiz olsun diye soruyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuDunyadaTek

aslında onun için ayrı bir başlık açacaktım ama hazır konusu açılmışken sorayım. silecek kollarında ve şöför tarafının camının ince metal çerçevesinde lokal paslanmalar var. arabayı bursadan aldım sanırım deniz kenarında olduğu için olmuş olabilir. 205 model Chevlrolet Spark modeli. şimdi silecek kollarını ve çerçeveyi boyacıya göstersem kensin 300 TL fiyat çekerler (ağazlarından 300 den aşağı rakam çıkmıyor tamircilerin) ben diyorumki sprey boya alsam etrafını naylonla kapatsam ve boyasam olurmu acaba? ne tip boya kullanmalıyım?

Ustaya boyacıya gerek yok. Benimde aracımın silecek kollarının boyası atmaya başlamıştı. Her ikisini de çıkarttım. Önce güzelce zımparalayıp bir kat mat siyah sprey boya attım. 15dk kurumasını bekledikten sonra tekrar bir kat daha boya attım. Kuruyup yerlerine takınca sıfır gibi oldular. Toplam masrafım 10tl sprey boya 1 tl de zımpara oldu.
    Boya olarakta soran olur belki akçalı mat siyah sprey kullandım cillop gibi de oldu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.