Şimdi Ara

Müziğin Hatıralardaki İnanılmaz Etkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeste oluyordur muhtemelen eskiden kötü bir anınızı yaşarken dinlediğiniz müziği şimdi bile duysanız yine biraz kötü hissedersiniz yada tam tersi iyi hissedersiniz. Ben eskiden bunalımdayken keşke hiç müzik dinlemeseymişim diyorum çünkü çoğu zaten genelde dinlediğim muzikler simdi arada duyunca tekrar direk ozamanlars gidiyorum üzülüyorum boş ve kötü geçen zamanıma buseferde boşuna kötü geçirdim okadar zamanı deyip tekrsr üzülüyorum ne yapabilirim sizce müziklerin etkisini olumluya kaydirmak için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben küçükken çok garip geliyordu hayat biliyorum her insanın küçüklüğünde öyledir ama bence benimkisi birazdaha değişikti çünkü hem farklı bir ülkedeydim hem değişik ortamlarda bulundum acaba şimdi düşünüyorum ozaman normal geliyorduda şimdimi aklına garip geliyormuş gibi getiriyorsun ama birtürlü normal geçirmedim zamanı süreklo bir garip ve çok degisik geliyordu herşey ozamanlardan duyduğum bir iki müzik vardı ailemin dinlediği geçen o muzigi aklima getirince mirildaninca biraz sanki zaman yolculuğu yaptirmiş gibi etkisi oldu ozamanlar yaşadığım duyguyu tamamen bana verdi garip oldum bir etkisinden çıkamadım.

• Bir nevi flashback yaşatıyor insana hocam bir şarkıya anlam yüklerseniz ileride dinlediğinizde aklınıza geliyor.Eğer şarkıyla güzel anılarınız varsa dinlemesi de ayrı bir keyif veriyor. Tam tersi bir durum da olabilir tabii ki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.