Şimdi Ara

Müzik çalar alacağım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: The Player

quote:

Orijinalden alıntı: ASUSX51

İçerisine müzik atma fırsatım olmadı ama içinde yüklü gelen 5-6 şarkı ve radyo ile denemeler yaptım. Şunu söylemem gerekirse eskiden kullandığım Creative mp3den ve şuan kullandığım cep telefonun radyosu ve mp3 çalarından çok daha iyi ses performansı aldığımı söyleyebilirim. Fullsound özelliği açıkken baslar ve diğer enstrümanların sesleri daha belirgin hale geliyor, ekolayzer açıkken de ses performansı güzel. Fullsound özelliği ve ekolayzer aynı anda kullanılamıyor ama pek önemli değil. Kulaklığı kulak içine yerleştirilen cinsten kulağa iyice yerleştirmek lazım yoksa ses tiz gelebiliyor. Bir de radyosunun RDS özelliği düzgün çalışıyor telefonumdaki kesik kesik gösterirken bundaki düzgün gösteriyor.

Edit: Müzik atıp da test ettim. Fena değil, ses kalitesi dediğim gibi benim eski kullandığım cihazlara göre iyi. Windows media player ile eşitleme yaparak müzik attım, cd olarak verilen yazılımla da yapılabiliyormuş. Resimde kutu içeriği var

Tüm yardımların için binlerce teşekkürler. İnşallah ben de bugün bulabilirim ürünü.

Rica ederim, ne demek Bu fiyat seviyesinde alınabilecek iyi bir ürün. Hele Teknosa'daki fiyat benim aldığımdan daha da iyi. Bir de geçmiş yıllarda yazılmış bazı forum yazılarını okudum sesi az demişler, cihazda kulak sağlığını korumak için ses kısıtlama ayarı var istenirse o ayar devre dışı bırakılıp ses seviyesi yükseltilebiliyor. Sanırım yorum yazanlar o ayarı bilmiyor ya da ayarı kapatmayı bulamadılar.

• quote:

Rica ederim, ne demek Bu fiyat seviyesinde alınabilecek iyi bir ürün. Hele Teknosa'daki fiyat benim aldığımdan daha da iyi. Bir de geçmiş yıllarda yazılmış bazı forum yazılarını okudum sesi az demişler, cihazda kulak sağlığını korumak için ses kısıtlama ayarı var istenirse o ayar devre dışı bırakılıp ses seviyesi yükseltilebiliyor. Sanırım yorum yazanlar o ayarı bilmiyor ya da ayarı kapatmayı bulamadılar.

Konu konuyu açıyor. Kulaklığın ses yalıtımı hakkında ne düşünüyorsun peki? Dışarıya çok ses veriyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Player -- 21 Ağustos 2012; 16:29:00 >

• Kulaklık dışarıya çok fazla ses vermiyor, sanırım bu kulaklıkla ilgili bir durum. Ben şu usb şarj aletini alıcam galiba, böyle bilgisayara bağımlı olma durumu iyi değilmiş. MP3'ü Almaya karar verdin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egenin_efesi -- 21 Ağustos 2012; 23:21:20 >
  • quote:

Kulaklık dışarıya çok fazla ses vermiyor, sanırım bu kulaklıkla ilgili bir durum. Ben şu usb şarj aletini alıcam galiba, böyle bilgisayara bağımlı olma durumu iyi değilmiş. MP3'ü Almaya karar verdin mi?

O ürünü maalesef baya aramama rağmen bulamadım. Onun yerine aşağıdaki ürünü beğendim, aldım. Biraz pahalı oldu ama umarım değer.

http://www.electroworld.com.tr/p/philips-sa4ara08kf-97-mp4-player/

Şarj için de maalesef bahsettiğin ürünü bulamadım yine. Aşağıdakini aldım.

http://www.teknosa.com/kategori/telekom/aksesuar/1523/145052315/ttec_plus_2scu7502_seyyar_iphone_usb_sarj_cihazi

İnanılmaz yoruldum bugün. İnşallah diğer ürünleri aratmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Player -- 21 Ağustos 2012; 16:29:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Player

quote:

Kulaklık dışarıya çok fazla ses vermiyor, sanırım bu kulaklıkla ilgili bir durum. Ben şu usb şarj aletini alıcam galiba, böyle bilgisayara bağımlı olma durumu iyi değilmiş. MP3'ü Almaya karar verdin mi?

O ürünü maalesef baya aramama rağmen bulamadım. Onun yerine aşağıdaki ürünü beğendim, aldım. Biraz pahalı oldu ama umarım değer.

http://www.electroworld.com.tr/p/philips-sa4ara08kf-97-mp4-player/

Şarj için de maalesef bahsettiğin ürünü bulamadım yine. Aşağıdakini aldım.

http://www.teknosa.com/kategori/telekom/aksesuar/1523/145052315/ttec_plus_2scu7502_seyyar_iphone_usb_sarj_cihazi

İnanılmaz yoruldum bugün. İnşallah diğer ürünleri aratmazlar.

Hayırlı olsun güle güle kullan. İnşallah memnun kalırsın. Philips bu konularda uzman markalardan biri, bizleri üzeceğini sanmıyorum.

• quote:

Hayırlı olsun güle güle kullan. İnşallah memnun kalırsın. Philips bu konularda uzman markalardan biri, bizleri üzeceğini sanmıyorum.

Ben de öyle umuyorum. Güle güle eskit.

Edit: Cihazı deneme fırsatını sonunda buldum. Oldukça da beğendim. Umarım problem yaşamam, sen de öyle dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Player -- 21 Ağustos 2012; 18:56:33 >

• Philips SA4RGA02KF iyi seçim eksileri direkt usb porta takilmamasi ve radyo dogru durust cekmiyor evin içinde diger philips cok pahali 189 lira degmez ipod touch alirim pahali bir calici alacaksam iphone dan tek farki telefon ozelligi yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.