< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Müzik dinlemek için
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kulak üstü vs. kulak içi kulaklıklardan müzik dinlemek kesinlikle aynı hissiyatta olmuyor diyebilirim. Kulak üstü biraz daha avantajlı. Kulaklık direkt kulağın içine girince sahne genişliği çok fazla daralıyor. Kulak içine ilk geçtiğinizde muhtemelen zevk vermeyecektir ama alıştıktan sonra o da güzel aslında. Ben ikisini de kullanıyorum ama çoğunlukla kulak üstünü tercih ediyorum. Dışarıdayken kulak içine geçiyorum.
-
Tavsiye model marka var mı kulakiçi bluetooth? Markalı olması ilk tercihim, uzun ömürlü olması açısından.. Aşırı pahalı olmaması da iyi olur, yoksa bir kulaklığa 2000 3000 TL vermek bana mantıklı gelmiyor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben eşime Haylou GT1 pro mu öyle bir modeli almıştım. Alınabilecek en ucuz twslerdendi. Standart bir şey arıyorsanız yeterli olur diye düşünüyorum. Kendi kablolu kulakiçi kulaklığımla kıyasladığımda sesler yakın gelmişti baya ama çok kısa süreli bir denemeydi. 2k fiyatlar da tamamen ihtiyaç meselesi bence. Ben tr'deki fiyatı 2k olan kulaküstü bir kulaklık kullanıyorum ama verdiğim paraya hiç üzülmedim.
Bir de göze alırsanız Çin'den markalı kulaklıklar söyleyebilirsiniz. Çin'in kendi markaları tabi ama kaliteli olanlar. Ben kulakiçini Çin'den 40$'a aldım, çok da hoşuma gitti. Kabloları çıkarılabilir olduğu için bunlara bir de bluetooth kablosu takabiliyorsunuz. Bu şekilde boyundan sallanan bluetooth kulaklıklar gibi oluyorlar. Benim bt kablo bozuk çıktı ama full para iadesi aldım onun için. Bu tarz seçenekler de kafanıza yatarsa önerilerde bulunabilirim. Tws için yukarıda bahsettiğim model dışında hiç deneyimim olmadı çünkü kendi kulaklığımdan başka kulaklık kullanınca zevk alamıyorum. O yüzden bt olayını bitirdim, kablo ile devam ediyorum.
-
Evet kulaküstünün zevki bir başka. O kulağı sarması, geniş basları, dışarıdan soyutlaması cidden çok güzel. Aklımda çinden almak yok. Türkiye den Anker, Sony gibi markaların 400-800 arası ürünlerinden birini almak geçiyor. Sennheiser, Bose, Klipsch gibi markalar çok iyi ama baya da pahalılar. Araştırıyorum.. Teşekkürler ilgin için, aklına gelen model marka olursa beklerim.. 👍🏻
Yavaş yavaş kararımı verdim gibi. Sony wfxb700 modeli. Yalnız satış fiyatları beni şüphelendirdi. Kimi yerde 700 TL, kimi yerde 530 TL. Şimdi hb da satılan 530 TL lik üründe orjinallik konusunda bir sorun çıkar mı? Satıcı bütçemegöre diye bir satıcı...
Kulaklık görünüş itibariyle kaliteli bir hissiyat uyandırıyor. Zaten Sony olduğu için de pişman olacağınızı düşünmem. Yalnız fiyat konusu benim de dikkatimi şekti. Aynı satıcı Amazon.com.tr'de de yaklaşık aynı fiyata satıyor ama gönderici Amazon. 15₺ fazla da olsa tavsiyem Amazon üzerinden alın. Hesiburada satıcı başka olduğu için anlaşmazlık durumunda sizi yüz üstü bırakabilir ama Amazon ürünü kendi gönderdiği için, geçmişte yaşadığım deneyimlere göre, her türlü sizin yanınızda olur. Ürünü Amazon'dan almış gibi oluyorsunuz bir bakıma. Alın deneyin, Sony'nin sitesinden ürünü kaydettirmeye çalışın. Zaten orijinal değilse kaydetmez. Amazon'a da iade yaparsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkgncr -- 5 Eylül 2021; 22:29:20 > -
Aynen öyle yaptım. Amazon diğer satıcıdan 40 TL daha pahalıydı ama yine de Amazon’dan aldım. Alışveriş konusunda hepsiburada, amazon vb.. Satıcı kendisi ise kesinlikle ondan alırım, işimi de sağlama alırım. Diğer türlü diğer satıcı durumlarında site aradan çekilir sizi satıcı ile baş başa bırakır, satıcının inisiyatifine kalmış olursunuz.. Kulaklık daha gelmedi, gelince deneyimimi paylaşırım.. Teşekkürler.. 👍🏻
Hayırlısı olsun. Aklınızda olsun, Amazon'da satıcı başka olsa dahi gönderici Amazon ise bir sıkıntı halinde sizi satıcı ile başbaşa bırakmıyor. Anca satıcı da gönderici de başka olacak ki o zaman onlar da bir şey yapamıyor. Ama ben de olsam sizin yaptığınız gibi satıcı Amazon ise direkt onun üzerinden alırdım.
-
Kulaklık geldi.. Sesi, bası bana göre tam ayarında ve yerinde.. Bas yerinde derken az değil iyi güzel bas var cidden.. Kulaküstü kulaklığın performansına yakın performans vermeyi başarabiliyor. Eğer kulakiçi kullanmadıysanız biraz ilk zamanlarda alışmanız zaman alabilir, ama alışınca dinlemesi çok zevkli.. Kulakta iyi duruyor, kolay kolay düşmez.. Sağda müziği durdurma, bir sonraki parça ayarı, solda ses kısma çoğaltma ayarları var. Bunlar ilk görüşlerim. Mesafesi gayet iyi, sessiz alanda kulaklıkla görüşme gayet başarılı.. Bakalım ileriki zamanlarda durum nasıl olacak.. Şunu da söyleyeyim, tlf da müzik çalar olarak Poweramp tavsiye ederim o zaman performans daha da artıyor..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- jbl kulaklık bataryası
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- bluetooth kulaklık ayrı ayrı bağlanıyor
- kulaklığın sesi azaldı
- airpods orjinallik sorgulama
- en iyi bluetooth kulaklık
- en iyi kablolu kulaklık
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
- anker sleep a20
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X