Şimdi Ara

Muzik Dinlemek için hangisi Tavsiye olunur ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 5310 dışa hiçde fazla ses vermiyor. K790i ile kıyasladığında ise sesi bile duyulmuyor diyebilirim. 5610un slide tuşundan dolayı sorunlu bi model olduğu aşikar. 5320 ise henüz çok yeni. Kullanıcı harici yorumlara kanma.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi empire_loups -- 2 Eylül 2008; 18:47:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: empire_loups

5310 dışa hiçde fazla ses vermiyor. K790i ile kıyasladığında ise sesi bile duyulmuyor diyebilirim. 5610un slide tuşundan dolayı sorunlu bi model olduğu aşikar. 5320 ise henüz çok yeni. Kullanıcı harici yorumlara kanma.

Ben K790i kullanmıştım geçen sene,hoparlörü berbatdı.Hiç ses çıkmıyo sanki,5310 için daha da berbat diyosunuz yani.
    Daha berbatını düşünemiyorum.
  • 5310 güzel tel incede 5700 ı aramdık yer koymadım en aşşa 415 ytl buldum oda peşin fiyatı teknosada çarşıdaki mazalarda bile 430 civari nokia bayinin dedigine görede 5700 üretimden kalmış benim hatırladıgım kadarıyla yeni tel daha anlamadım gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: DevoN

quote:

Orjinalden alıntı: empire_loups

5310 dışa hiçde fazla ses vermiyor. K790i ile kıyasladığında ise sesi bile duyulmuyor diyebilirim. 5610un slide tuşundan dolayı sorunlu bi model olduğu aşikar. 5320 ise henüz çok yeni. Kullanıcı harici yorumlara kanma.

Ben K790i kullanmıştım geçen sene,hoparlörü berbatdı.Hiç ses çıkmıyo sanki,5310 için daha da berbat diyosunuz yani.
    Daha berbatını düşünemiyorum.

K790i kullandığına emin misin? O kadar telefon kullandım onun kadar yüksek ses verene rastlamadım. Çok güzel de ses veriyor bence.

• quote:

Orjinalden alıntı: limitsizim

5310 güzel tel incede 5700 ı aramdık yer koymadım en aşşa 415 ytl buldum oda peşin fiyatı teknosada çarşıdaki mazalarda bile 430 civari nokia bayinin dedigine görede 5700 üretimden kalmış benim hatırladıgım kadarıyla yeni tel daha anlamadım gitti

Üretimden kalkmış mı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.