Şimdi Ara

müzik için hoparlör önerisi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • creative sbs bilmem kaç 5+1 imin subwooferi bozulduğu için yeni sistem almak istiyorum
    bilgisayarda kullanıcam kaliteli müzik dinlemek birinci amacım
    bütcem 500 lira civar maximum 600 olabilir
    bana ne önerebilirsiniz
    logitecz z623 gidermi ? subwoofer i kuvvetli ürün olursa daha iyi olur benim açımdan

• Lg bh 6730 t var hts hdmi a4c optical ne aradan var. Bluetooth flnm sifir ayarinda garantisi devem ediyo fiyat 700 tl.

Logitech x530 var oda satilik o seni kesmez ama 120 tl oda temiz ve sorunsuz.

Lg hts ise sifir ayarinda hemen hemen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can-can-can

Lg bh 6730 t var hts hdmi a4c optical ne aradan var. Bluetooth flnm sifir ayarinda garantisi devem ediyo fiyat 700 tl.

ev sinema sistemi mi öneriyorsun yani yoksa sattıgın için mi yazdın ev sinema sistemi bilgisayara bağlanır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinstonCode

quote:

Lg bh 6730 t var hts hdmi a4c optical ne aradan var. Bluetooth flnm sifir ayarinda garantisi devem ediyo fiyat 700 tl.

ev sinema sistemi mi öneriyorsun yani yoksa sattıgın için mi yazdın ev sinema sistemi bilgisayara bağlanır mı ?

ev sinema sistemini pc ye bağlıyorum on numarada gümbür gümbür müzik dinliyorum oyun oynuyorum film izliyorum. hatta lg av remote diye bir program var. bizimkiler rahatsız olmasın diye müzik setinin sesini tele atıyorum telede kulaklık takıp sesi kablosuz olarak kendime yonlendirmiş oluyorum. (pc kasası kullaklık takmak için uzun kalıyor 3 metre falan bende bole yapıyorum) artı olarak sesi direk cihazın decoderine gönderiyorum digital sesi o çözüuyor herhangi bir kodek kullanmamada gerek kalmıyor istersem analog istersem hdmi istersem optical bağlantı yapabiliyorum. aynı zamanda usb den film izleme imkanı var. karaoke cıkışına mikrofon bağlıyorum on numara karaoke yapıyorum. daha sana sayabilirm.

ama logitechin 5.1 analog pc speaker diye gecen ürünlerinde bunları yapamazsın. heleki 500-600 lira para vereceksen hiç konuşmuyorum bile. pc speaker yada 5.1 birlerinde fakir işi iş gorsun tatlı bi bas vursun diye x 540 olur 530 olur onlarda 200 tl ye geçmez.

ayrıca satıyorum evet ama tok satıcıyım yani satmasamda olur. parayada ihtiyacım yok. inanırmısın x 530 dolapta duruyor. hts yide görüntü yapsın diye hiç kullanmadığımız bir odaya koyduk. arada bir ben oyun oynuyorum işte o odada. kullandığımız odaa farklı vve daha iyi bir sistemimiz var. tipide daha güzel.

bu nedenle satıyorum
    PROFİLİME BAKARSAN BU GÜNE KADAR BİR ŞEY DE SATMADIM. İLK DEFA AKLIMA GELDİ BİRİNİN İŞİ GÖRÜNSÜN DİYE SATAYIM DEDİM. HEMDE DURUP DURACAĞINA PARAYA CEVİRMİŞ OLURUM DEDİM. YANİ 3 KURUŞ PARA İÇİN MİLLETİ KANDIRMIYORUZ CANIM KARDEŞİM. bu güne kadar müzikle ilgilenmiş studyolara girmiş cıkmış dediğin her çeşit müzik sistemini kullanmış biri olarak bildiklerimi paylaşıyorum. en iyisi avr set kurmaktır ama oda 3 bin tlye patlar.

• quote:

quote:

quote:

ev sinema sistemini pc ye bağlıyorum on numarada gümbür gümbür müzik dinliyorum oyun oynuyorum film izliyorum. hatta lg av remote diye bir program var. bizimkiler rahatsız olmasın diye müzik setinin sesini tele atıyorum telede kulaklık takıp sesi kablosuz olarak kendime yonlendirmiş oluyorum. (pc kasası kullaklık takmak için uzun kalıyor 3 metre falan bende bole yapıyorum) artı olarak sesi direk cihazın decoderine gönderiyorum digital sesi o çözüuyor herhangi bir kodek kullanmamada gerek kalmıyor istersem analog istersem hdmi istersem optical bağlantı yapabiliyorum. aynı zamanda usb den film izleme imkanı var. karaoke cıkışına mikrofon bağlıyorum on numara karaoke yapıyorum. daha sana sayabilirm.

ama logitechin 5.1 analog pc speaker diye gecen ürünlerinde bunları yapamazsın. heleki 500-600 lira para vereceksen hiç konuşmuyorum bile. pc speaker yada 5.1 birlerinde fakir işi iş gorsun tatlı bi bas vursun diye x 540 olur 530 olur onlarda 200 tl ye geçmez.

ayrıca satıyorum evet ama tok satıcıyım yani satmasamda olur. parayada ihtiyacım yok. inanırmısın x 530 dolapta duruyor. hts yide görüntü yapsın diye hiç kullanmadığımız bir odaya koyduk. arada bir ben oyun oynuyorum işte o odada. kullandığımız odaa farklı vve daha iyi bir sistemimiz var. tipide daha güzel.

bu nedenle satıyorum
    PROFİLİME BAKARSAN BU GÜNE KADAR BİR ŞEY DE SATMADIM. İLK DEFA AKLIMA GELDİ BİRİNİN İŞİ GÖRÜNSÜN DİYE SATAYIM DEDİM. HEMDE DURUP DURACAĞINA PARAYA CEVİRMİŞ OLURUM DEDİM. YANİ 3 KURUŞ PARA İÇİN MİLLETİ KANDIRMIYORUZ CANIM KARDEŞİM. bu güne kadar müzikle ilgilenmiş studyolara girmiş cıkmış dediğin her çeşit müzik sistemini kullanmış biri olarak bildiklerimi paylaşıyorum. en iyisi avr set kurmaktır ama oda 3 bin tlye patlar.

bende düşünmüştüm aslında bu tarz birşey en kötü tv ye bağlarım hoşuma gitmezse ama bütçem yetmiyor seninkini 500-600 tl ye varmıdır hocam bildiğin güzel bir sistem

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu nedenle satıyorum

bende düşünmüştüm aslında bu tarz birşey en kötü tv ye bağlarım hoşuma gitmezse ama bütçem yetmiyor seninkini 500-600 tl ye varmıdır hocam bildiğin güzel bir sistem

dostum vardır illaki ama, bu saydığım özelliklerle cok zor diye düşünüyorum . philipsin dvd li hts leri var. pc de optik çıkışın varsa problem yok bazı htslerde analog giriş 2 kanal oluyor. 5.1 ses alamazsın yoksa. philipsin 330 w lık bir sistemi vardı dvd li onlar bir bak. 700 tl ye cıkarsan benim sistemi verebilirim bu fiyatın altına ne yaziiki olmaz sıfırıda bin tl civarı sahibinden.com da var. benimkide daha 6 ay garantisi var. hediye geldi cokta kullanmadık. zaten bizde farklı bir profesyonel set var. 700 e cıkabilirim dersen bendekisi güzel ist avrupa yakasındaysan ben teslim ederim hatta kurarımda bu 1 hafta içinde ist de olacağım. şuan şehir dışındayım.

• pc speaker diye geçen ürünlerde güzel ses alırsın ama cevresel 5.1 seste efekt verme işi küçücük kolanlarla ne yazikki olmuyor. dedigim gibi bir hts de müziğinide dinlersin. filminide on numara izlersin. hatta ben dts müzik indirdim netten. 5.1 müzik dinliyorum. ne yazikki sınırlı sayıda bole müzik kaydı var. mp3 dinleyemez oldum yani anlayacağın.
    1. seçim avr set ama bütçesi yüksek
    2. secim iş yapacak bir hts
    3. seçim pc hoparlor 5.1 analoh setler z550 vsvs ama onlarada 600-700 tl para vermek bana mantıklı gelmiyor. yeni nesil htsler de aynı sesi aynı kalitede aynı netlikte cok daha fazla işlevsel olarak verebiliyor zaten.

ilk zamanlar home theatreler o kadar pahalıydı ki neticesinde yeni cıkmışlardı. zenginlerin evlerinde vardı bitek. millet bu nedenle z 5500 gibi sistemler alıyorlardı. artık devir değişti. mantıklı bir şeye para ver yani. z 5500 e kötü demedim bu arada z5500 cüler kudurmasın. güzel bir sistem alanında kariyerinin en zirvesindeydi. sonrada z906 ile değiştirdiler bozdular işi :) ne yazikki artık z5500 üretilmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.