Şimdi Ara

Müzik kaydı&dinlemesi için laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Biraz konuları falan karıştırdım lakin istediğim özelliklerde bir laptop bulamadım. Bütçem 1900-2000
    Laptop'tan beklentilerim ise, harici ses kartıyla kayıt alacağım için bunu kaldırır bir ses kartı olmalı, müzik de bol bol dinliyorum. Hani kaliteli ses vermeli(ki kendisi kayıtlarda da gerekiyor) ha genellikle referans kulaklığı kullanıyorum yani çıkış iyi olmalı, kendi hoparlörü görece iyi olsa yeterli.
    Bol bol dizi de seyrediyorum mesela elimdeki casper marka laptop flash player kullanan videoları izlerken ısınıp birden kasılmalara başlıyor. Böyle bir sorun olsun istemem tabi
    Kullanacağım programlar belli bir seviye işlemci ve ram gerektirecek. Bunlar da görece iyi olursa hoş olur
    Ha müzik arşivi de yapmaktayım ondan hdd'de gerekiyor bana.
    Oyun falan oynamadığımdan ekran kartı pek gerekli değil :D belli bir seviye olup bana köstek olmasın yeterli :D

• Lenovo Y580 - Asus N56VZ S4225 - Samsung NP550P5C

Lenovonun yeni Y500 serisi de alternatif olabilir. Fakat TR' de satılmıyor şuan. 1 ay için de geleceği söyleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 24 Kasım 2012; 2:12:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yorumlar için teşekkürler şu Asus'un NP550P5C modeli dikkatimi çekti daha çok. Galiba onu alacağım. Lakin bu makinenin ses kartı hakkında detaylı bilgi bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnqeR -- 24 Kasım 2012; 19:28:12 >
  • Samsung np550p5c demek istediniz sanırım.
    HDMI çıkışı vardır.
  • evet onu demek istemiştim :) Ses kartı hakkında da yeterli bilgi bulamadım lakin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.