Şimdi Ara

Müzik şirketleri YouTube videolarını MP3 formatında indirmeyi sağlayan siteye dava açtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Müzik şirketleri YouTube videolarını MP3 formatında indirmeyi sağlayan siteye dava açtı 
    İnternet kullanıcıları arasında hayli popüler olan, YouTube’daki videoların MP3 formatında indirilmesini sağlayan youtube-mp3.org web sitesine karşı güçlerini birleştiren müzik şirketleri, telif hakkı ihlali sebebiyle platforma dava açtılar.

Buna göre Sony Music, Universal Music Group, Capitol Record ve Warner Bros. gibi isimlerin de yer aldığı şirketler topluluğu, YouTube-MP3 sitesinden gerçekleştirilen her ihlal için 150 bin dolar tazminat talep ediyorlar. Üstelik sitenin kapatılması için de başvuran yapımcılar en azından elde edilen kârın tamamının ödenmesi gerektiğini düşünüyorlar.

Aylık ortalama 60 milyon kullanıcıya sahip olan youtube-mp3.org hakkındaki bir diğer suçlama ise yasadışı yayınlanan parçalar hakkında. Edinilen bilgiye göre "Missy Elliott - Get Ur Freak On", "James Blunt - You’re Beautiful" ve "Sugar Ray - When It’s Over" gibi 304 adet parçanın site üzerinden illegal şekilde internet ortamında paylaşıldığı dile getiriliyor. Müzik şirketlerinin youtube-mp3.org’a açtıkları dava benzer diğer platformlar ve mobil uygulamalar için de uyarı niteliği taşıyor.

• Arkadaşlar idm varken bu sitelerle ne uğraşıyorsunuz?
    İdm'de videoları indirebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audi383848

Arkadaşlar idm varken bu sitelerle ne uğraşıyorsunuz?

Dönüştürme?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tip siteler online converting imkani sagladigi icin ve serverlarina asiri yuk bindirmekten korktugu icin donusturmelerde kalitenin canina okuyorlar.videoyu indirip iyi bir donusturucu programla cevirmenizi tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BARIŞ55

quote:

Dönüştürme?

İdm dönüştürme imkanı olmadan farklı farklı forrmatlarla indirme imkanı sağlıyor.

[simage][/simage]Müzik şirketleri YouTube videolarını MP3 formatında indirmeyi sağlayan siteye dava açtı

Eğer mp3 isterseniz freemake video conventer kullanırsınız ne gerek var illegal sitelere?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 29 Eylül 2016; 16:20:31 >

• Zaten bu kullanıcılar müzik dinlemekten anlayan bir kitle olsa.. Video dönüştürüp mp3 olarak dinlemezler. Gerçekten şaşıyorum o kalite de bir müziği nasıl kabul edebiliyorlar..

• :P
    Video indirir çeviririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BARIŞ55

quote:

Dönüştürme?

İdm dönüştürme imkanı olmadan farklı farklı forrmatlarla indirme imkanı sağlıyor.

[simage][/simage]Müzik şirketleri YouTube videolarını MP3 formatında indirmeyi sağlayan siteye dava açtı

Eğer mp3 isterseniz freemake video conventer kullanırsınız ne gerek var illegal sitelere?

freemake video conventer kadar dandik bir çeviri daha yok, dava açılan sitede bir o kadar dandik gerçi benhttps://vubey.yt/ sitesini tercih ediyorum

en iyisi torrent den flac indirmek

• Ben de baya kullandım bu siteyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ücretli olarak şarkı indirebilicegimiz site, uygulama ne var? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Aramızda hala Jdownloader kullanmayı bilmeyen milyarlar var.

Bedava ve neredeyse her işe yarar.

• Flac neyse de mp3 için boşa uğraşmayın, Spotify aile üyeliği alın, ayda 2.5 lira, sakız parası neredeyse.

• clipconverter.cc varken..

• Yorumlara bakıyorumda millet haberden ziyade kullandığı siteleri paylaşmaya başlamış bu dava olayı yaş biri kapanır diğeri gelir.

• Sunucusunda bile o dosyaların hiç biri yok youtube üzerindeki videoyu convert ediyor sadece bunu yapan kaç bin tane program türedi google playde bile var ozaman komple temizlik lazım bu tip firmaların davalarına çok gülüyorum bu firmalar kör tuttuğunu topal yakaladığını şey yapar gibi dava açıyorlar bu site kapanınca çözüm olacakmı bin atne program var gözünüz buna mı değdi.

• Ben soundcloud kullanıyorum aradığım müziği bulabildiğim başka bir yer yok ancak spotify falan satın alırsa düşünürüm kullanırım yetersiz deezer ve spotify

• Spotify varken
  • quote:

Orijinalden alıntı: cngzmls

Arkadaşlar ücretli olarak şarkı indirebilicegimiz site, uygulama ne var? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

En uygun fiyatlı iTunes store var şuan.
  • Youtube videoları için Firefox- Flashgot eklentisini kullanıyorum. İstediğim çözünürlükteki video dosyasını ve eğer 720p üzeri çözünürlük seçtiysem ses dosyasını da indirip FFmpeg ile birleştiriyorum. Ek olarak Youtube ses dosyasını m4a olarak sunuyor ve bunu çoğu cihaz destekliyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

Aramızda hala Jdownloader kullanmayı bilmeyen milyarlar var.

Bedava ve neredeyse her işe yarar.

Yalnız olmadığıma sevindim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.