Adana da Renault 9 Fairway marka aracıma bir tesisat yaptırdım.Teyp alpine 9887 r amfi jbl 600 watt kicker 30 cm kutu basa bağlı bir de alpine 4 kanallı amfi 4 adet pioneer oval ts a 6992s e bağlı sonuç arabanın koltuklarını sallıyor bas güzel ama tiz yeterli değil bence bir de sesi fazla açınca arabanın farları da ritim yapıyor sanki akü yetmiyor gibi bu konuda sistemimi daha da geliştirmek istiyorum yardımlarınızı rica ederim arkadaşlar şimdiden teşekkürler
bu gibi durumalrda mümkünse cihazların modellerini yazarsanız çok iyi olur. mesela k,cker 30 cm bas demişsin ancak kickerin onlarca 30 cm bası var.
sorununa gelince mid amfisinin crossover ayarlarını kontrol et frekans ayarını yükselt. farların kısılmaması içinde 1 faradlık kapasitör alman yeterlidir.
şu an Pioneer 5950 avh dvd ana ünite ön koltuk başlıkları önlerde 13 cm alpine mid arka pandizotta alpine spr69c kayık hoparlörler bagajda Kicker L738cm portsuz kutu içinde bir adet jbl Gti bas1201 anfisi bir adet pioneer d515 5 kanal amfi bir adet alpine mrpf450 4 kanal amfi 1 adet Cadence 1,2 farad kapasitör var.Ben bu sistemde istediğim şiddeti verimi alamadım yardım lütfennn
quote:
Orjinalden alıntı: husogunduz
şu an Pioneer 5950 avh dvd ana ünite ön koltuk başlıkları önlerde 13 cm alpine mid arka pandizotta alpine spr69c kayık hoparlörler bagajda Kicker L738cm portsuz kutu içinde bir adet jbl Gti bas1201 anfisi bir adet pioneer d515 5 kanal amfi bir adet alpine mrpf450 4 kanal amfi 1 adet Cadence 1,2 farad kapasitör var.Ben bu sistemde istediğim şiddeti verimi alamadım yardım lütfennn
bas amfisi gto 1201.1 ve kabin portlu olursa daha iyi netice alırsınız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme