Şimdi Ara

Müzik Türleri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    çok da önemli bişey değil dediğiniz gibi hocam. olmasa da olur, ama olsa daha iyi olur benim için. konuda çok kişi istiyorum derse yöneticiye aktarırım düşüncemizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi olabilir hem açılan konulara yardımcı olmak daha rahat olabilir. Ama bu kadar kişi yetmez tabi biraz daha istek gerek.
  • Çok aktif bi bölüm değil zaten müzik bölümü.Parçalamaya gerek yok bence.
  • Merhabalar arkadaşlar

Bir müddet önce bölümü biliyorsunuz iki ye ayırdık.Müzik genel ve Enstrümanlar olarak.Şu an için bu ayrılma bölüm için yeterli.
    Müzik türleri için ayrı ayrı ayırırsak bölümü tamamen öldürmüş ve karıştırmış oluruz.Belki etiketleme sistemi olabilir ilerleyen zamanlarda.Ancak ayırma fikri şimdilik yok arkadaşlar.

Bunun haricinde öneri,fikir sorun ve şikayetleriniz varsa her zaman bana ulaşabilirsiniz
  • düşündüğüm bölümler
    rock-metal / arabesk - halk müziği / klasik müzik / rap - hip hop - rbm / pop / edm
    şeklinde düşünmüştüm tabi düzenlenmiş bir şekilde eklenecek bölümleri benzer bölümlerle düzenleyip yapabilirsek daha mantıklı olurdu. tabi bu beniim düşüncem
  • quote:

Orijinalden alıntı: conjure

Merhabalar arkadaşlar

Bir müddet önce bölümü biliyorsunuz iki ye ayırdık.Müzik genel ve Enstrümanlar olarak.Şu an için bu ayrılma bölüm için yeterli.
    Müzik türleri için ayrı ayrı ayırırsak bölümü tamamen öldürmüş ve karıştırmış oluruz.Belki etiketleme sistemi olabilir ilerleyen zamanlarda.Ancak ayırma fikri şimdilik yok arkadaşlar.

Bunun haricinde öneri,fikir sorun ve şikayetleriniz varsa her zaman bana ulaşabilirsiniz

sen yetkili bir kişiye benziyorsun adminlik/modluk için hangi mecraya başvuruyoruz acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 6 Aralık 2013; 23:37:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

quote:

Orijinalden alıntı: conjure

Merhabalar arkadaşlar

sen yetkili bir kişiye benziyorsun adminlik/modluk için hangi mecraya başvuruyoruz acaba

http://forum.donanimhaber.com/m_81522683/tm.htm

• Çok iyi olur. En azından kim hangi müzik türünü seviyorsa o bölümde rahatlıkla takılabilir. Örneğin Hard Rock, Alternative Rock'u seviyorum ama ana sayfada Rap, Pop konularını görmekten bıktım. Yanlış anlamayın en azından daha düzenli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

Çok iyi olur. En azından kim hangi müzik türünü seviyorsa o bölümde rahatlıkla takılabilir. Örneğin Hard Rock, Alternative Rock'u seviyorum ama ana sayfada Rap, Pop konularını görmekten bıktım. Yanlış anlamayın en azından daha düzenli olur.

Aynen ben de bunu düşünüyorum. Ben zaten rap konusuna falan girmiyorum. Ne değişecek bölüme ayırınca, anlamıyorum. Dediğiniz şekilde ayırmak en mantıklısı bence. Kullanıcı az diye bölümler.çoraklaşacak, ondan çekiniyorlar ama ben zaten rock-metal takılıyorum, rap konusunun olup olmaması beni pek ilgilendirmiyor, girmiyorum çnkü...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judgement..

quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

Çok iyi olur. En azından kim hangi müzik türünü seviyorsa o bölümde rahatlıkla takılabilir. Örneğin Hard Rock, Alternative Rock'u seviyorum ama ana sayfada Rap, Pop konularını görmekten bıktım. Yanlış anlamayın en azından daha düzenli olur.

Aynen ben de bunu düşünüyorum. Ben zaten rap konusuna falan girmiyorum. Ne değişecek bölüme ayırınca, anlamıyorum. Dediğiniz şekilde ayırmak en mantıklısı bence. Kullanıcı az diye bölümler.çoraklaşacak, ondan çekiniyorlar ama ben zaten rock-metal takılıyorum, rap konusunun olup olmaması beni pek ilgilendirmiyor, girmiyorum çnkü...

Aynen öyle.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.