Şimdi Ara

MuzikAnket.Com 1000 $ MuzikAnket.Net 750 $

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Domain Adı :www.muzikanket.net

* Bitiş Tarihi : ( 21.01.2009)
    * Registar : ( myorderbox.com)
    * Transfer Ücreti : 4 $
    * Minimum Fiyat:www.muzikanket.com 1000 $www.muzikanket.net 750 $
    * Not: ( Paypal Kabul Etmiyorum Paypalım Olmadığı İçin Ptt Aracalığıyla Kabul Ediyorum Domain Fiyatları Sabittir

İletişim İçin : muzikanket@gmail.com

Müzik Anket Sitesi İçin Süper Domain Türkiye ' de Müzik Üzerine Anket Sitesi Yok

Bu arada herkezin düşüncesine saygı duyuyorum Olumlu Olumsuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalan_gunler -- 22 Ocak 2008; 1:25:52 >

• fiyat senin karar vreecegin birsey ama cok ucuk bence bide yeni tescil ne yas var domainde ne pr hic birsey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechnoMANYAK -- 22 Ocak 2008; 2:14:08 >
  • Domain jenerik degil vede insanlar neden müzik anket sitesi açsın ve birileride neden girip orada vakit geçirsin ? domainlerin iş yapacağını sanmam hevesini kırmış olmiyim ama fazla umutlanma. Y,nede hayırlı satışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: WpTürkiye

Domain jenerik degil vede insanlar neden müzik anket sitesi açsın ve birileride neden girip orada vakit geçirsin ? domainlerin iş yapacağını sanmam hevesini kırmış olmiyim ama fazla umutlanma. Y,nede hayırlı satışlar

bence çok jenerik. ve tutulcak bir domain düşüncene saygı duyuyorum saolasın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yalan_gunler

quote:

Domain jenerik degil vede insanlar neden müzik anket sitesi açsın ve birileride neden girip orada vakit geçirsin ? domainlerin iş yapacağını sanmam hevesini kırmış olmiyim ama fazla umutlanma. Y,nede hayırlı satışlar

bence çok jenerik. ve tutulcak bir domain düşüncene saygı duyuyorum saolasın..

jenerik domain goreceli bir kavram degildir ve domain jenerik degil
  • quote:

senin rehberturizmi miydi neydi o jenerikse buda jeneriktir
  • onda Ü olarak Okunan U harfi yoktu en azından
    quote:

Orjinalden alıntı: MH

quote:

senin rehberturizmi miydi neydi o jenerikse buda jeneriktir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Com 3 , Com 4 Nedir ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekki olalım arkadaşlar, bu fiyata bu forumdan kimsenin alacağına inanmıyorum.. hatta eminim.. satılamaz burda bu domain..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PW

Gerçekki olalım arkadaşlar, bu fiyata bu forumdan kimsenin alacağına inanmıyorum.. hatta eminim.. satılamaz burda bu domain..

tabıki bu domain bu fiyata satılamz hele ki burada fakat satıcı istediği fiyatı yazmakla özgürdür alan alır almayan almaz..
  • Tabiki satıcı istediği fiyatı verir ama ben burada satabilmesinin zor olduğunu belirtmek istedim.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.