Şimdi Ara

müziklerin boyutunu küçültme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben bilgisayardaki müzikler telefona atmak için boyutlarını küçültmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim. müzikleri bi programla waw a çevirebiliyorum, keiyorum fakat orjinal boyutu ile aynı oluyor.

• müzikleri küçültme mix yapma wava çevirme gibi işlemleri yapan acoustica mp3 mixer adlı program var çok iyi bir program ben kullanıyorum inndir.com da var arat bulursun
  • teşekkürler
  • wav yapınca zaten dosya boyutu fazlasıyla artar. bunu düşürmen içinde parçadan bi kaç bölüm kesmen ve de sesin kalitesini düşürmen yeterli olacaktır...
    bunun için "cool edit pro 2" yi de kullanabilirsin
  • hemen hemen arayıpta bulamadığın herşey vardır...boyut küçültme programı indirdim 1 mb
    ye kadar küçültüyor seside hiç bozmuyo...bulamassan msnmi ekle yollim...

kostebek_pasta@hotmail.com

www.cepforum.com
  • bedava bir prg : cdex
  • ben IMTOO kullanyorum, super bi program, hemen hemen tüm audio,video formatlarını çevirebiliyor. mesela bi mp3 4 MB, ben onu MPEG-4 Audio formatına çeviriyorum yada ogg ,ses kalitesinde hiç bozulma olmuyor( tabii bu telefona da bağlı) boyut da yarı yarıya yani 2-1.5 MB ye iniyor. böylece istediğin şarkıyı zil sesi yapabiliyorsun. ben 6630 kullanyorum, onda MPEG-4 Audio desteği var, diğer telefonlarda bilmiyorum varmı yokmu, eğer telefonun MPEG-4 Audio formatını desteklemese ogg ye çevirebilirsin. programı google da arattır ilacı bende var , yalnız bu program çeviri yaparken işlemcinin A.K. benden söylemesi.....
  • çok karışık bir proğram ama gold wawe in böylesi bir özelliği var sanırım işin görür birde ama mp3 ün kalitesi düşüyor haberin olsun
  • http://inndir.com/program.php?id=528 ( Blaze Media Pro 6,1 / 13,7mb ve 15 günlük ama sorunsuz çalışmakta uzun süre , 3-4mb mp3 700kb ye inmekte yada video ları da dönüştürür. işini sağlama al ve sistemine

http://www.inndir.com/program.php?id=21130 ( mega codec pack 1,43 - 28,4 mb ücretsiz)
  • mp3pro'ya dönüştür yarı yarıya indiriyor ve kalite kaybı neredeyse mp3 ile aynı.Normal mp3 4mb ise mp3 pro 2mb yapıyor.
  • bence wavelab programını kullanmalısın arkadaşım...Ben Çok Memnunum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.