Şimdi Ara

Müzisyen olmak için illa konservatuar şart mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise 3 üm bateri çalıyorum grubumuz vardı bazı bulunduğumuz mekan sahiplerinde anlaşıp konser veriyorduk fakat grubumuz dağıldı çaldığımız tür: Metal
    Müzisyen olmak istiyorum bu konuda da ciddiyim 4 seneden beli fikrim aynı bateri çalarken 1,2 saat çalmıyorum 1,6 saat çalıyorum Müzisyen olmak için konservatuar şart mı yoksa Üniversite okuyup bitirsem de olabilir miyim internet de de baktım ama tam bir fikir sahibi olamadım bu işleri bilen birisi varsa beni aydınlatabilirler mi
    bir de grup kurdum farz edelim plak şirketi ve menejer bulma işi asıl oluyor?

• İbrahim Tatlıses? Yetenek varsa keşfedilirsin hele günümüzde internet diye bir şey hayatımız da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zorradam kullanıcısına yanıt
    Haklısın
  • iyi çalışmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jjames98 -- 15 Eylül 2014; 18:06:35 >
  • jjames98 J kullanıcısına yanıt
    anladım Plak Şirketi de menejeri onlar buluyor o da konserleri ve ya turneleri yapıyor saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avaloski09 -- 14 Eylül 2014; 16:05:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avaloski09

anladım Plak Şirketi de menejeri onlar buluyor o da konserleri ve ya turneleri yapıyor saol

Aynen, aslında paran varsa hepsi hallolur. Bide biraz şans.
  • ''1,2 saat çalmıyorum 1,6 saat çalıyorum'' anlamadım bu cümleyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asker olmak mantıklı mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tarja Turunen kullanıcısına yanıt
    Hahahaa
  • Metal müzik yapmak için tabii ki şart değil. Kaç metalci doğru düzgün müzik biliyor?(teorik anlamda) Pek az, anca senfonik, power, belki death metalle uğraşanlar biliyor olabilir(istisnalar elbet vardır). Heavy metal, thrash metal için çok müzik bilgisi şart değil. Ama gerçek bir "müzisyen" olmak istiyorsan konservatuvar şart gibi bir şey, çünkü orada edineceğin bilgileri kendi başına edinmen oldukça zor. Neticede, sadece iyi enstrüman çalmak veya iyi beste yapmakla tam anlamıyla müzisyen olunmaz bence, müziği bilmek de çok önemlidir. Üstteki bir arkadaş konservatuvar okumayı sadece diploma edinmek sanıyor sanırım ama öyle değil işte. Konservatuvardan mezun olan adam müziğe büyük oranda hakim olmuş demektir. Diploma da orkestralarda çalacak kişiler için, veya orkestra yönetecek kişiler için vs. gereklidir. Ama konservatuvarlar genelde klasik batı müziği veya Türk müziği üzerine eğitim verdiği için metalle uğraşacak bir adam için çok gerekli değil bence(tabi neoklasik, senfonik müzik yapmayacaksan).

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ShaG kullanıcısına yanıt
    Bende dediğin gibi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

İbrahim Tatlıses? Yetenek varsa keşfedilirsin hele günümüzde internet diye bir şey hayatımız da

Yetenek olsada keşfedilemezsin rap yapıyosan
  • Digitalix kullanıcısına yanıt
    rap yapmıyorum
  • Metal müzik konservatuar ile pek alakalı değil. Kişisel olarak gelişebilirsin.
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyorum peki grup nasıl bulabilirim bir bilginiz var mı?
  • Avaloski09 kullanıcısına yanıt
    O konuda bilgim yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.