Şimdi Ara

MVC 6 ile ASP.Net CORE nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MVC6 cikis tarihi nedir bilen var mi? Documentation ne zaman yayinlanir ? Bunun yaninda ASP.NET CORE nedir ? MVC6 ile webformlar artik olmayacak derken CORE olayi cikmis. Nedir bu core ?

• uniquebison U kullanıcısına yanıt
    .NET Core .Net framework'ünün açık kaynak kodlu ve tüm platformlarda çalışabilecek üzere tasarlanmış bir versiyonu hala geliştirilme aşamasında fakat birçok özelliği hali hazırda desteklemektedir. .NET Core ile artık windows server gereksinimi olmadan linux sunucuda asp.net uygulamaları çalıştırabilirsin. Webformlar zaten mvc ile fazla kullanılmaz(benim gördüğüm kadarıyla) html,css vb kullanarak tasarımı yaparsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bersgurs

.NET Core .Net framework'ünün açık kaynak kodlu ve tüm platformlarda çalışabilecek üzere tasarlanmış bir versiyonu hala geliştirilme aşamasında fakat birçok özelliği hali hazırda desteklemektedir. .NET Core ile artık windows server gereksinimi olmadan linux sunucuda asp.net uygulamaları çalıştırabilirsin. Webformlar zaten mvc ile fazla kullanılmaz(benim gördüğüm kadarıyla) html,css vb kullanarak tasarımı yaparsınız.

peki MVC 6 cikis tarihi ne zaman ? surekli erteleniyordu son zamanlarda.
  • uniquebison U kullanıcısına yanıt
    Çıkış tarihi daha açıklanmadı sanırım ama .NET Core platformu biraz olgunlaştıktan sonra yayınlanır diye düşünüyorum çünkü sistemi Core üzerine kuruyorlar tamamen. Eğer asp öğrenmeye başlayacaksanız mvc6 nın gelmesi birşey ifade etmez zira getirdiği yenilikler gelişitrici tarafına fazla yansıyan yenilikler değil altyapısal yenilikler olduğu için dokümantasyon aynı olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.