Şimdi Ara

MW 2 Oyundan Atma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Modern Warfare 2 de campaign diyorum. İntro yu geçiyor. Bölüm yükleme sahnesinde tam dolduğunda oyundan atıyor. Hiçbir uyarı falan yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

Arkadaşlar Modern Warfare 2 de campaign diyorum. İntro yu geçiyor. Bölüm yükleme sahnesinde tam dolduğunda oyundan atıyor. Hiçbir uyarı falan yok.

razor nosteam patch cıkardı.sürümün razor sanırsam.eger patch yoksa pm at
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

quote:

Arkadaşlar Modern Warfare 2 de campaign diyorum. İntro yu geçiyor. Bölüm yükleme sahnesinde tam dolduğunda oyundan atıyor. Hiçbir uyarı falan yok.

razor nosteam patch cıkardı.sürümün razor sanırsam.eger patch yoksa pm at

Zaten no steam patch olmadan girmiyor. No steam patchi yapınca atıyordu. Bende Razor sürüme Skidrow'un yazdığı ilacı verdim. Şuan oynuyorum bakalım. Online için orijinal almayı düşünüyorum. Mesaj için teşekkürler.

• quote:

bahsettiğin bölüm rusları deniz altından bastıktan bi sonraki bölüm mü? gulag yani?
  • Arkadaşlar bende bir yerde oyundan atıyor: Tek başına Brezilyalı direnişçileri öldürüp bir yere varacağın yerde oyundan atıyor. Acaba ne yapmam gerek? Oyun korsan. İlaç gerek mi değil mi hiç bir fikrim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevidaL -- 18 Kasım 2009; 19:27:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheraFlu

quote:

bahsettiğin bölüm rusları deniz altından bastıktan bi sonraki bölüm mü? gulag yani?

Sorun çözülmeden önce ilk başta atıyordu. Yani hiçbir bölüm geçmeden. Şimdi ise Gulag'ı yeni bitirdim.

• Benzer bir sorunu bir haftadır ben de yaşıyorum. Sürümüm RAZOR. Razor crack'i de denedim, SKIDROW crack'i de denedim olmadı. Brezilyalıların olduğu bölümü bitiriyorum, ilk videoyu geçiyor, ikincide ekran kararıyor ve malum windows hata sesi alıyorum. ctrl+alt+del ile görev yöneticisini çağırıyorum. siyah ekran masaüstüne atınca bir mesaj görülüyor. "Disc Read Error". Ne yaptıysam olmadı. Birçok foruma baktım, sorunun crack'ten kaynaklandığını söylüyorlar ama çözen oldu mu sorunu bilmiyorum. Aynı sorunu yaşayanlardan çözen var mı disc read error sorununu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Witcher 2 oyundan atma
    9 yıl önce açıldı
    GTA 5 OYUNDAN ATMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Fifa 23 Oyundan atma sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_35795986/tm.htm
    şunu bir dene. orda bi hata veriyor olabilir ama siyah ekran geliyorsa onun arkasında kalıyordur, bende öyle oluyordu çözülürlüğü çok yükseltince farketmiştim.
    umarım düzelir.

@
    PcPERISKOP konuda disc read error sorunu var ben öyle çözdüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevidaL

Arkadaşlar bende bir yerde oyundan atıyor: Tek başına Brezilyalı direnişçileri öldürüp bir yere varacağın yerde oyundan atıyor. Acaba ne yapmam gerek? Oyun korsan. İlaç gerek mi değil mi hiç bir fikrim yok

Yazdığım mesajlar görünmüyor mu yoksa?

Düzeltme: Razor patch, crack falan herşeyi yükledim. Sanırım bölümün adı "For the Record". Bu bölümde oyundan atıyor. Acaba neden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevidaL -- 18 Kasım 2009; 22:01:39 >
  • Cevap için teşekkürler. Şu CMD seceneğini deneyeyim bakalım. inşallah düzelir.
  • Sorun çözülmüştür. Uyguladığım yöntem şu:
    İşletim sistemim windows 7 ve donanımım testi geçti.
    öncelikle oyunun C'deki tüm kurulum dosyalarını sildim. partları tekrar çıkardım ama bu defa winrar değil 7-zip file menager programını kullandım (winrar da hata vermiyordu ama bu defa farklı bir program denemek istedim)

1) Başlat > tüm programlar > donatılar > komut istemi'ni sağ tuşla yönetici modunda çalıştır.
    2) Açılan pencerede diskpart yazıp enter'a bas.
    3) list volume yazarak enter'a bas. Diskindeki bölümleri gösterecektir. Volume 1, 2, 3 diye gider. Diyelim ki senin oyunu kurduğun harddisk bölümün volume 2 olsun.
    4) Select volume 2 yazıp enter'a bas.
    5) Attributes volume clear readonly yazıp enter'a bas.
    6) Komutun çalıştırıldığına dair bir mesaj gelir.
    7) exit yazarak pencereyi kapat.

sıralamasını aynen takip ettim.
    Bilgisayarı yeniden başlattığımda disk taraması yaptı ve D sürücümdeki geri dönüşüm kutusunun bozuk olduğunu bildiren bir mesaj aldım. Mesajı tamam butonu ile kapattıktan sonra yukarıdaki 7 aşamayı yeniden tekrarladım.
    Sonra Oyunun kurulumunu yaptım. SKIDROW crack kullanarak crack'ledim. Şimdi oyunu oynamaktayım.

Aynı hatayı alanlara çözüm olması dileğiyle, özellikle Thera Flu kardeşime yeniden teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcPERISKOP -- 19 Kasım 2009; 16:48:56 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.