selam arkadaşlar alteriwnet den mw2 oynuyorum .. oyuna giriyorum serverlara şans eseri bağlanabiliyorum bazen .. ama %95 hata veriyor .. serverlara bağlanırken o dolan çizgi azıcık doluyor ve hata verip ekran donuyor .. alt+ctrl+delete yapıp sonlandırıyorum .. xfire falan kullanmıyorum .. kullanmam mı lazım ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz :)
alterdeki oyuncu sayısı eskiye göre bayaı bi düştüğü için aratma yoluyla server bulabilmek zorlaştı. Bu sebeple serverlist'i açıp oradan gir.
quote:
Orijinalden alıntı: bocekgrafik
alterdeki oyuncu sayısı eskiye göre bayaı bi düştüğü için aratma yoluyla server bulabilmek zorlaştı. Bu sebeple serverlist'i açıp oradan gir.
zaten oradan giriyodum
neyse bıktım error vere vere oynayamıorm da sildim gitti
Ben de kaldırmıştım oyuncu azlığı sebebiyle girecek oyun bulma zorluğu sebebiyle. Hepsi bir yana, COD'un kaderi olan hile sorunu da bırakmamdaki en büyük etken oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: bocekgrafik
Ben de kaldırmıştım oyuncu azlığı sebebiyle girecek oyun bulma zorluğu sebebiyle. Hepsi bir yana, COD'un kaderi olan hile sorunu da bırakmamdaki en büyük etken oldu.
aynen .. cop mp bitmiş zaten bundan sonra ea games ten rockstar gamesten oynarız artık
gta 4
max payne
battlefield
en temizi
Beyler AlterMw3 çalıştırmayı deneyen oldumu ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme