Şimdi Ara

MW2'de bir garip geç görme sorunu! LAG?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün önce 2 arkadaş alter üzerindeki serverlardan birine girdik. İkimiz de ayrı taraflardaydık. Yine ikimizin de tarafında, pingleri bizden yaklaşık 150 daha fazla olan birer kişi daha vardı. Bizim pinglerimiz 60-90 civarlarında iken, onlarınki 230 ortalamasındaydı. Malum ki, ping yüksek olan kişi daha geç görür, ancak bu iki kişilerde böyle olmuyordu, şöyle garip bir durum oluyordu: Diyelim ki o kişiyle karşı karşıya kaldık ve ikimiz de birbirimize ateş edecek olduk. Benim ekranıma göre ben ondan daha önce ateş etmeye başlıyorum; pingim ondan düşük olduğu için böyle olması normal aslında. Sorun ise bundan sonra başlıyor. O değil de ben ölüyorum. 150 ping farkına ve benim ekranımda ben ona daha çabuk ateş ettiğimi görmeme rağmen. Ancak killcam'den beni nasıl vurduğunu seyrettiğimde, bırakın benim ondan önce ateş etmemi, sonra ateş etmeye başladığımı görüyorum. Şimdi bu nedir? Pingi benden daha düşük olmuş olsa, böyle olması normal diyeceğim ancak pingi benden açık ara yüksek.

Bu sorunun ne olduğu hakkında bilgisi olanlar lütfen durumu izah etsinler. Çözümü varsa da bi zahmet açıklasınlar.
    Konu ciddidir. Bilenler yazsın, bilmeyenler yazmasın lütfen.

• Bence elemanlar hile programını açmış oldukları için pingleri yüksek gözüküyor olabilir. Çünkü hile programını açınca bütün milletin nerde olduğunu gösteriyor program ve bu yüzden internet hızında illaki bi anormallikler oluyor.
  • Hile kullandıklarından şüphe etmedim açıkçası. Bazı kişiler, çok kötü oyuncu oldukları için, bu açığı ancak hile ile kapatabiliyorlar ve ortalama oyuncu seviyesine çıkıyorlar. Öylelerse onu bilemem tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.