Arkadaşlar önceden cod 4 mp oynuyorum yani 5 ay falan oynadım bıraktım simdi tekrar baslamıstım 1 ay kadardır oynuyorum yine alteriw den mw2 ye basladım cod4 den daha iy oynuyorum burda.Direk 70 lvl hilesini yapmayacağım kasacağım ama bana oynanış önerisi lazım heralde bir-iki güne 25 lvl olurum.O zamanlarda perk önerisi,silah önerisi falan istiyorum yardım ederseniz çok sevinirim.Ayrıca alteriw de nickim FrankEinstein cod 4 mp de ise FrankEinstei .cOD 4 de ayyildiz ve I TEK I HQ S&D swrinde mw2 alteriw de ise cgoty search and destroy ve hq tim det meç de oynuyorum.
Herşey senin yeteneğine kalmıştır oyunda.Yavaş yavaş tecrübe kazanacaksın. İşin özü zaten Perkleri senin oynayışına göre düzenlemek. Bizim birşey dememiz gereksiz.
Kesinlikle SouthPark Haklı Oyun Tecrübe gerektiriyo Ben İlk Oynayışımda Günde lvl Atlıyodum ancak şimdi Günde 11-12 Lvl Rahat Atlıyorum perk Konusuna Gelince Sana En Uygunu Seçmelisin Ayrıca Silahlarınla Uyumlu Olmalı...
Cod 4 de gerçekten cok tecrğbeliyim düşman nerden çıkar vs.meseal normal silahlarla oynarken 500 falan yapıyorum ama bıcak yaparsak 800 lere çıktığım oluyor.Bu arada mw 2 de sanki mp de grafikler daha kaliteli deus ex human revolutiona inanılmaz bir şekilde benziyor.Sanki medal of honor gibi mp ye farklı motor kullanmışlar.Sp grafikleri cod 4 ün üstüne biraz rötüş yapılmış haliydi ama mpde gerçekten çok hoşuma gitti textureler köşeler falan yumuşak.
Benim nick'im iki oyunda da 'j0
Hep söylerim. İyi oyuncu, düşmanının o sırada ne yaptığını ve biraz sonra ne yapacağını en iyi şekilde tahmin edebilen oyuncudur.
quote:
Orijinalden alıntı: WarriorAngel
Benim nick'im iki oyunda da 'j0
Hep söylerim. İyi oyuncu, düşmanının o sırada ne yaptığını ve biraz sonra ne yapacağını en iyi şekilde tahmin edebilen oyuncudur.
Haklısında artık böyle kişilere oyunda wh diyorlar ;) doğru dürüst oynatmıyorlar.Bende uzun yıllar oynadım bu böyle nekadar iyi oyuncuysan okadar çok wh derler
kendini oynaya,oynaya geliştireceksin sadece bir yere pusup maç bitene kadar orda kalma kısacası rush yap
silahlarınla uygun perkler seç ve çok pusuda kalma ve en iyi kullandığını düşündüğün silahla oyna
Biraz hort olacak ama bazı class'lar yazayım. UMP45Silencer-Spas12Silencer-Sleight Of Hand-Cold Blooded-Ninja M4A1Silencer-M93-Sleight Of Hand-Steady Aim-Stopping Power
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme