Şimdi Ara

MW2 'no russian' bölümün ortasında hata alıyorum. hata:'save device_PC-temp save game:Cannot o...'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • save device_PC-temp save game:Cannot open file for saving
    diye bir hata geliyor oyunun içinde arkadaşlar araştırdım. silip tekrar yüklemek falan işe yaramıyormuş. çözümü bilen var mı. interneten indirdim orjinal değil.

• autosave i kapatabiliyorsan kapa o zaman save denemeyeceği için sorun da çıkmaz diye düşünüyorum
  • O bölüm güzeldi full sivil tarıyon sonra kalkanlı herifler geliyo
  • aynı hata yabancı forumlara göz attım save klasörünü salt okunuru kaldırın demişler.denedim olmadı..yokmu çözümü ???

MW2 'no russian' bölümün ortasında hata alıyorum. hata:'save device_PC-temp save game:Cannot o...'
  • aynı hata bende de var bi yardım edin
  • aybı hata bendede var FORMAT MI ATSAM ACABA
  • Aynı sorun bende de var maalesef. Ne yaptıysam olmadı
  • format şart galiba
  • oyunun ekran ayarlarına girin 1024x768 yapın sonra video olan kısma gırın orada 60 ghz yada 80 ghz yazan yer var herkese gore farklı dır orayı 57 yada 56 ghz yapın kolay gelsın ben 2 gun ugrastım sonunda yaptım ve ati ekran kartı olanlarda oluyor pc nın donanım yada formatla alakası yoktur oyunun eksık yada crack sorunuda değil sadece konsol ayarlarından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vectorgate -- 27 Kasım 2009; 0:48:47 >
  • ben denedim arkadaşım çözünürlük 1024x768 zaten refresh hızınıda dediğin gibi 56 ghz ye aldım olmuyor yinede işe yaramıyor
  • up
  • bendede cıkıyordu sürekli rehineleri kurtardıgımız bölümde. zar zor captain price ile karlı bölümde oynadıgımız yere geldim. yine aynı hata sürekli. format attım. captain price karlı bölümde aynı hatayı verdi ondan önce hiç hata vermedi... bazen başında verıyor bazen bölüm bitmek üzereyken:) çözünürlüğü felan denedim yukarda bahsedilen. salt okunur işaretini kaldirdim fayda etmedi. formatta çözüm değil. birde benim indirdiğim SKIDROW versyonu. Acaba ondan mı ki. Razor un yolladıgını indircem ayın 1 inde.. ekran kartım x1600pro. amd 3000+ 1gb ram..
  • Bölüm sırasında esc ye basın. Skip Mission deyin. Sonraki bölüme geçin.
  • selamlar tekrar. şu hz olayını biraz kurcaladım. 120 ye ayarladım optionsdan. ve hiç hata vermedi. bitirebildim sonunda mesela 60 hz yapınca bölüm başlar başlamaz hata veriyordu :) 120 denedim en son ve hatasız bitirdim. sizde kendinize göre deneyip bulun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 26 Kasım 2009; 1:06:33 >
  • valla hemen hemen hepsini denedim ama yine aynı hata:S
  • 2021'den selamlar CoD 4'ü oynamamış birisi olarak oynamak istedim ve başlangıçta bu hatayı aldım.Sorunu oyunu yönetici olarak başlatarak çözdüm.İyi oyunlar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.