Şimdi Ara

mw2 oynayan varmı halen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler aranızda halen xbox live de mw2 multiplayer oynayan varsa biraz bilgi verebilirmi yani halen çok oynayan kişi varmı mw2 multiplayeri ona göre satın alıcam da mw2 yi.

• up
  • tabiki oynayan oyuncular var onu birak COD4 MW bile halen oynaniyor ben ara sira oynuyorum COD4 u yani oyundan anlayan herzaman COD4 ve MW2 yi oynar aradan 3-5 yil gecmis olsa bile rahatlikla alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspirin_Gripin

tabiki oynayan oyuncular var onu birak COD4 MW bile halen oynaniyor ben ara sira oynuyorum COD4 u yani oyundan anlayan herzaman COD4 ve MW2 yi oynar aradan 3-5 yil gecmis olsa bile rahatlikla alabilirsin

cevap için teşekkürler
  • Ben oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan1279

Ben oynuyorum

• ben de oynuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    oyunu oynayan kimse kaldı mı?
    9 yıl önce açıldı
    Warcraft 3 oynayan kaldı mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cod2 bile oynanıyor ne diyorsun
  • MW 2 oynayan halen var. Ben ara sıra bir kaç el atıp çıkıyorum, çok rahat oyuncu buluyor.
  • oynuyorum.serverlar dolu olur. Hatta geçen evdekiler cd yi kırdı yenisini sipariş ettim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cod 4 ve mw2 oynarsın hala , nat'ı open yap , Almanyadan oyuncu çok genelde onlarla ''matchmaking'' oluyoruz.

ne oynardık zamanında birinden 5.5 birinden 3.5-4 sene geçmiş vay anasını

bende tekrar mw2 almayı düşünüyorum xbox'a , o haritaları bidaha hiç bi cod 'da göremeyiz
  • hiyle var bol bol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mw1 mw2 mw3 black ops 1 black ops2 hepsini guncel oynuyorum.ekleyebilirsin gamertag ımı :)
  • cevaplar için herkese teşekkürler
  • Oyuncu var ama lag ve hackli oda cok fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheKillerBerk

Oyuncu var ama lag ve hackli oda cok fazla.

cevap için teşekkürler
  • Bende oynuyorum ama quickscopeçular ve trickshotçılardan oynanmaz hale gelebiliyor oyun. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilibocartero

Bende oynuyorum ama quickscopeçular ve trickshotçılardan oynanmaz hale gelebiliyor oyun. :)

cevap için teşekkürler
  • mw2yi halen oynuyorum tek sorunu nat tipimin strict olmasından kaynaklansa gerek oyun bulmaması,lag sorunu fazla yok bana kalırsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenozer

mw2yi halen oynuyorum tek sorunu nat tipimin strict olmasından kaynaklansa gerek oyun bulmaması,lag sorunu fazla yok bana kalırsa

cevap için teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.