Şimdi Ara

MW3 Shipment 3v1 4v1 6v1 vs battle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben PlayStation Call of Duty oyuncusuyum kendime bana karşı Shipment te 3v1 4v1 6v1 oynayacak PC oyuncuları arıyorum aimasist kapalı oynayacağım sizi bekliyorum arkadaşlar her akşam Custom game de oyunu kurduğumda lobi kodununu buraya paylaşacağım join olmanız için gelmek isteyen bana karşı oynamak isteyen bütün PC oyuncularını bekliyorum.

Kurallar basit

Sadece PC oyuncuları

Harita Shipment

Mod TDM

Maç Dakikası 10Dk

Core mod

Sadece Sniper

Flash Stun El bombası stim vb gibi extra eklentileri kullanmak ve airstrike kullanmak yok. Ve son olarak bıçak takmak yok. 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 4 Temmuz 2024; 10:34:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MW3 Shipment 3v1 4v1 6v1 vs battle

Kurdum lobiyi müsait olan PC oyuncularını bekliyorum Lobi kodu

MW3 Shipment 3v1 4v1 6v1 vs battle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 4 Temmuz 2024; 18:7:47 >

• MW3 Shipment 3v1 4v1 6v1 vs battle

İlk challenge için paylaştığım game code lobiye 30 dk boyunca bekledim kimse gelmedi. bir sonraki challenge için lobi kodu saati 21:00 da tekrar kurulacak. Saat 21:00 da tekrar yeni kurulan Lobi kodu buraya eklenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 4 Temmuz 2024; 19:14:46 >
  • Dün akşamki 21:00 da kuracağım 2.lobi o saatte uyuya kalmış olduğum için kurulmadı. ama bugün saat 19:00 da tekrar lobi kurulacak ve şifresi o an itibariyle paylaşılacaktır. MW3 de kendine güvenen PC oyuncularını 19:00 da bekliyorum dostlar gelin birbirimizi yiyelim heycan olsun biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 5 Temmuz 2024; 9:30:8 >
  • burdan pek gelen olmaz, warzone türkiye discorduna gidip orda paylaş çok daha fazla kişiye ulaşırsın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.