Şimdi Ara

MW3 Survival Mode Taktiğe ihtiyacım var! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güzel taktikmiş uzun zamandır oynamıyordum belki bu taktiği denemek için oynarım
    Hocam siz oyunun dinamiklerini çözmüşsünüz nereden geleceğini, ne geleceğini, ne zaman ve ne sırayla geleceğini ezberlemişsiniz resmen ben çok dikkat etmedim onlara anca Jugg ve heli roundlarını biliyorum o kadar
  • 2 senedir çift lmg ile oynayınca müptela oluyosun hocam yanlız p90 silahından sanırım caydım araştırdım az önce hasarı seviyesi en yüksek cm901 var onunla oynayınca farkı görüyosun gerçekten. yani artık yeni taktik type95 ile cm901 oldu yanlız sadece dome de ustayız diğer bölümleri hiç oynamadm gerek de yok dome yetiyor hemde alışınca daha bir güzel geliyor siz de sadece bir tane bölüm belirleyin ona alışn diğerlerinde çünkü gelme periyotları değişiyor ve bazı bölümlerde juggerlarla heliler beraber geliyorlar en iyisi dome dedim öyle başladık serüvenimize, 2 senelik oyuncu olarak pro olduğumu beyan edebilirim hocam dikkat ettiniz mi bilmem ama bu survival modda formalite bir kaç siyahi adam saldırılarından sonra hep güvenlik güçleri gelenler değil mi. çünkü ölen o mp5 li askerlerin armaları olsun komandoların armaları olsun dikkat ettim hepsi rusyanın güvenlik birimlerinin armaları. yani biz aslında terörist değil rusyanın polislerini , özel eğitimli askerlerini ve özel harekatçılarını öldürüyoruz sanki survival hayatta kalma modundan çok insana sanki kırmızı bültenle aranıp bir yere kıstırılmış artık çatışmaktan başka çaresi kalmamış azılı bir suçlu hissiyatı veriyor polislerle özel timcilerle çatışmak biraz tuhaf ediyor insanı ayrıca rusyada da bu oyunun oynanması ve buna izin verilmesi de ayrı bir soru işareti bilmem sizde düşünüyormusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naci_Balkavan -- 2 Mayıs 2014; 18:59:03 >

• O detay benim de dikkatimi çekti, takım elbiseli Rusya başkanının korumalarını öldürünce karakterlere dikkat etmeye başladım. CoD Rusya'da nasıl yasaklanmıyor acaba MW2'de bir terminal dolusu Rus ölüyor (bölümden önce ufak bir açıklama ve bölümü atlama seçeneği ekleseler de gerçek değişmiyor). Aynı durum Çin'e yapılsa Activision'un bütün oyunlarını yasaklarlar.
    Survival'da tek görev var Survive taba bastığımda çok basit birşeymiş gibi survive yazıyor aslında yardım gelene kadar orada kalmamız gerekiyor ama yardım gelmiyor 40 wave sonra yardım gelse bizi başka survival bölümüne veya special opsa götürse daha sürükleyici olabilir.

• hocam valla çini geçin o komandolar, polisler, askerler türk olsa düşünsene omuzlarında hepsinin pöh armaları ay yıldız olsa kıyamet kopardı şimdiye yasaklanması bi kenarda dursun abdye nota verilirdi büyük ihtimal ama rusya da millet kendi komando askerlerini öldürürken nasıl bi hissiyatla oynuyorlar anlamış değilim
  • buldum sonunda !
    hocam adamlar neyseki küfretmiyorlarmış burada hepsi var askeri konuşmalardan ibaretmiş hepsi rahat olabiliriz özellikle alttan 4-5 tanesini sıkça duyduğumu söyleyebilirim

Он не жилец! - "! ne zhilets On" / "Ölmüş bir adam!"
    Мой Он! - "On moy!" / "O benim!"
    Держись, товарищ! - "Derzhis, Tovarishch!" / ", yoldaş Bekle!"
    Чёрт! Ранило Бойца! - "! Chyort Boitsa ranilo" / "Damn Yaralı asker!"
    Сзади Вспышка! - "! Vspyshka szadi" / "arkasından Flaş!"
    Чёрт! Отрывается Не! - " ! Chyort otryvaetsya Ne " / "Damn off gelmiyor!" - Bir Semteks veya Crossbow ile sıkışmış zaman
    Я трачу обойму за обоймой! - "! Ya trachu oboymu za oboymoi" / "Ben klip için bir tutucu harcama!"
    Секунду Одну! - "! Odnu sekundu" / "Bir saniye!"
    Граната, берегись! - "! Granata, beregis" / "Grenade, dikkat!"
    Яблочко В! - "V yablochko!" / "Bullseye!
    Головы! Граната к бою! - "! Golovy Granata k boyu!" / "Head up dışarı Frag!"
    Мне нужны патроны! - "! Mne nuzhny patrony" / "Ben mermi gerek!"
    Санитар, сюда! - "Sanitär, syuda!" / "Medic, buraya!"
    Высовывайся Не, мы сейчас! - "! Ne vysovyvaisya benim syeichas" / "hareket etmeyin, biz yolumuza vardır!"
    Головы, граната! - "! Golovy, granata" / ", el bombası Heads up!"
    Маслу по Как! - "Kak po maslu!" / "Clear atış!"
    Блядь, граната! - "! Blyad, granata" / "Kahretsin, el bombası!"
    "Накрой их!" - "! Nakroy ih" / "onları dışarı pop izin vermeyin!"
    "Скоро его не будет!" - "! Scoro Yego ne budyet" / "Yakında öleceksin!"
    "Прикрываю!" - "! Prikryivayu" / "Ben seni korurum!"
    "Я пустой! Перезаряжаюсь!" - "Ya pustoy Perezaryazhayus!" / "Ben Şarjör boş değilim!"
    "Вниз!" - "! Vneez" / "aşağı alın!"
    "Огонь в их направлении!" - "! Ogon v ih napravlenii" / "kendi yönünde Ateş!"
    "Он у меня на мушке!" - "! On u mushke na menya" / "O benim manzaraları var!"
    "Подавись!" - "Podavis '!" / "Bu on Choke!"
    "Удерживай их огнем!" - "ognyom ih Uderzhivay!" / "onlara yakın olsun izin vermeyin!"
    "Меняю позицию!" - "! Menyayu pozitsiyu" / "konumunu değiştirme!"
    "Противник слева!" - "! Protivnik slieva" sol / Hostiles "!
    "Противник справа!" - "! Protivnik SPRAVA" / "sağda Saldırganlar!"
    "Прикройте меня!" - "Prikroite menya" / "Beni koru!"
    "Цель уничтожена!" - "Tsel 'Unechtozhena" / "Hedef yok!"

• gençler 3 yıldır oynadığım oyunda en etkili silah taktiğini burada hangi arkadaştı o yapıyormuş haberimiz yok biz çift lmg ile dalıyoruz hani ne büyük hata özellikle geçenlerde üstlerde bir yorumda assault tüfeklerinden bir tavsiye vermiştim ilk kez assault rifleler ile oynamıştım o sıralar. 3 yıl boyunca çift lmg ve hızlı şarjör ile en fazla 50-55 e kadar gelebilirken size tek ama mükemmel silah tavsiyesini hızlı şarjör perkiyle veriyorum wave 60 yaptım bu ikilyle, hazır olun :) hiç ama hiç beklemediğiniz ikili evet . m4a1 (kırmızı nokta nişangahlı ve bombaatarlı) + FAD (yine kırmızı nokta nişangah ve bombaatarlı) . evet sanki bu ne biçim ikili bi kere iki silahında hasar seviyesi epey düşük dediğinizi duyar gibiyim buna ben de tam 3 yıl inanarak oynadım malesef, ha doğru hasar seviyesi o değil asıl mesele. Ne yazıkki küçük bölümlerde silahın mobilitesinin en yüksek olması gerekiyor yani seni yürürken koşarken ağırlıktan yavaşlatmayacak ama etkisi de iyi olacak silahlardan olmalı ve ateş etme hızı yüksek olmalı, Şimdi en önemlisi, TEPMESİ MİNİMUM olmalı. Yukarıda ki yorumumun birinde cm901 tavsiye ederken silahın sadece hasar seviyesinin yüksekliği aldattı benide malesf. Ama nişan alırken öyle bir tepiyorki adama iki üç tane isabet ettirirsen ne ala. ayrıca ileri wavelerde görüyorsun ki nişan almadan ateş etmen gereken yerler oluyor sıkça, adamlar jet gibi geliyor ve agresif hızda ateş ediyor yani 35 ve üzeri wavelerde komandoların ne denli hızlı olduklarını biliyorsunuzdur. koşarken arkanızdan ateş eden bir komandoyu öldürmek için durup nişan alarak ateş etmeniz demek sizin için en büyük hata olacaktır. çünkü yapay zeka tüm komandoları arkanızdan peşinize düşürmüyor sizin gittiğiniz güzergaha bağlı olarak bir kısmını tam önünüze çıkacak şekilde dolanmaya sevkediyor. siz de durup nişan alayım birini vurayım dediğinizde önünüzü çevirecek olan komandolar çoktan önünüze dolanmış ve kuşatılmış oluyorsunuz ardından ekranınızı kırmıza çevirmiş ve hatta sizi yere indirip 5-6 saniye içinde de öldürmüş oluyorlar Bu iki tüfeğinde yani (m4a1 ve fad) tepmesi o kadar düşük ki helikopter saldırısında daha helikopterler ufukta doğdukları yerde henüz size ufacık görünürlerken bir tam şarjörü üzerlerine iskasız boşalttım defalarca aslında işi tam olarak tepme meselesi üzerinden ele almak da çok doğru olmaz öyle olsa mp7 var değilmi kerata sanki ateş etmiyor öyleki sabit. Ama uzaktaki topluluk halde üzerinize gelen komando yığınını yavaşlatmak için ya flaş ya da bombaatarınız olmalı. flaşa en iyi alternatif tüfek bombası tıpkı flaş gibi yavaşlatıyor. yani size bombaatar da lazım olacak ve sizi koşarken yavaşlatmayan bir alternatif olmalı. bence eğer assault rifle kullanacaksanız ve bölüm ufaksa m4a1 ve fad ikilisinden vazgeçmeyin. Ulen 3 yıldır bana bi Allah ın kulu yardım etmemşti hea.. şimdi pro olduk biz tavsiye veriyoz .. ama pro olana kadar da sinir kalmadı alt üst oldu bea o silah mı iyi bu mu iyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naci_Balkavan -- 26 Mayıs 2014; 6:18:03 >

• Senin yine kuzen varmış ben her işe tek başıma koşuyorum... Bomba atarlar çok iyi oluyor... Diğer silah o kadar caydırıcı değil. Claymore Expert'ler olmadığı taktirde dar yerlere Claymore döşe bol bol... İntihar bombacıları varsa oynadığın haritada kalabalık içinde onları vur diğerleride havaya uçar. Delta timini çok dandik yapmışlar Gign daha güçlü onlara göre onları tercih et. Sürekli Flashbang'in dolu olsun , C4 de almayı ihmal etme. Predator her zaman işe yarar... Diğer hava taaruzunu pek beğenmedim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.