Şimdi Ara

MWC 2012: Samsung PMP portföyünü genişletiyor; karşınızda Galaxy S WiFi 4.2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Samsung artık galaxy serisi aletleri çeşitlendirmekten vazgeçse iyi olur yada başka bir ad kullanıp tasarımı biraz daha farklılaştırıp piyasaya sürebilirler illa çeşitlilik istiyorlarsa. Piyasada tam bir galaxy karmaşası var o kadar çok galaxy modeli var ki.
  • Ekran boyutunu değiştireceğine donanımda iyileştirmeler yapsa daha iyi olmaz mı ?
  • böyle güzel tasarım yap telefon özelliği olmasın. anca abuk tasarımlı, plastik arka kapaklı modellerde telefon özelliği olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: artcraft35

şu cihazı almak için bana 1 tane neden söyleyin

Kesınlıkle katılıyorum , en guzel 2 li bence android telefon ve ipod touch.
  • yeter artık inanki teknoloji çöplüğüne döndü dünya....yeter samsung yeter inanki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: artcraft35

şu cihazı almak için bana 1 tane neden söyleyin

Tamam karar alındı "artcraft35" gereksiz bulduğu için pmp kapatıyoruz.Atın ipod touchları,galaxy s wifi 5 leri hepsi gereksiz!!!
  • 5.0ımı 4.2 ile takas falan mı yapsam diye düşünüyordum ki 1500 mah bataryayı gördüm :)
    3.7
    4.0
    4.2
    5.0
    arasından en iyisi bence hala 5.0
  • MP3 Çalarlarda artık sıradana yer yok. Ses Kalitesi telefondan çok daya iyi , radyo varsa iyi çekeni (ben rastlamadım),i pili uzun süre gitmiyorsa ufak tefek her yere sığanlardan alırım.
    (Ape yok mu?)
  • Vasat. Niye böyle bir telefon çıkardılar acaba?
  • samsung un herşeyi güzelde bi ara yüzünü beğenmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Vasat. Niye böyle bir telefon çıkardılar acaba?

En sinir olduğum insan tipi,başlığı görüp hemen kötülemeye çalışan.Arkadaşım 2 dk okusan telefon olmadığını anlıcaksın zaten.
  • samsung yp p serisinden sonra sanırım olayı koruyamadı fiyat performans işini...patlamalı donemleri pmp için biitirmiş gibiler..
  • Galaxy S2 almak varken,S2 varken buna kim baksın diyen arkadaşlar.
    Bu aletin 5" olanı Türkiyede 400-500 TL arasına satılıyor.S2 ise 1000TL seviyesinde satılıyor.Şimdi milletin bunu alma sebebini anladınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

MP3 Çalarlarda artık sıradana yer yok. Ses Kalitesi telefondan çok daya iyi , radyo varsa iyi çekeni (ben rastlamadım),i pili uzun süre gitmiyorsa ufak tefek her yere sığanlardan alırım.
    (Ape yok mu?)

dostum Ape formatı Apple firmasının geliştirmiş olduğu formattır bu cihazda Flac ogg gibi kayıpsız format vardır..
    Birde arkadaşlarıma bir sorun hafıza kartı 32gb destekliyor diyor fakat gerçekten destekliyor mu yani tam performans alabilir miyiz çünkü ben bu cihazı arşivlik için kullanacağım.. Eğer böyle kullanan varsa cevap verirse sevinirim..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.