Şimdi Ara

MWC 2015 ödülleri açıklandı : iPhone 6, LG G3 ve Moto E en iyi telefon ödüllerine layık görüldü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet browser da gezerken telefon ısınıyor diyor kasa çatlıyor diyor telefon en iyi telefon ödülünü alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9Tales kullanıcısına yanıt
    bırılerı de burda catlıyor

saat konusu bende bırazcık 2 lemde kaldı dıgerlerı hakettıgı yerde
  • Bu kadar çok şikayeti olan G3'ü nasıl seçmişler anlamadım.
  • Note 4 nasıl aralıkta çıktı bir dünya piyasasına bakın isterseniz. Büyük ihtimalle phaplet segmentinde olduğu için note 4 e en iyi telefon ödülü verilmedi yoksa haketmediği için değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xloud

quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Orijinalden alıntı: Xloud

G3 ne alaka öyh

Z3 mu olacaktı

Z3 niye olsun ki kasası kendi kendine deforme olan cihazlardan seçmişler

Pembe kameradan iyidir

• G3ün ekranı 5.5, Note 4ün 5.7 inç. İkisi de phablet.
  • Moto maxx dünyada satışa çıksa idi 1. olurdu belki

• G3 ün kullanıcı deneyimlerini saymazsak evet birinci olacak cihaz :)
    Ama kend kendine çatlayan bir cihazı sadece performansı için 1. yapmam.
    Komple bütün olarak düşüneceksin, kullanıcı deneyimleri + performans + fiyat. bunları değerlendirip ortaya sonuç çıkarmak lazım.

He buna rağmen G3 birinci olabilir mi? Bence olur, ip6+ daha ucuz olsa açık ara en iyi olurdu ama dengesiz fiyat politikasından puan kaybediyor.

Ayrıca kullanmadığı cihaz hakkında kesin yargılarla atıp tutanlar şöyle bi ayrılsın kalabalık yapmayalım.

• Tablet kategorisinde Surface pro 3'e şaşırmadım, başka bir ürüne verilseydi abes kaçardı.
  • Okisht kullanıcısına yanıt
    BENİM BİLDİĞİM NOTE 4 AĞUSTOS AYINDA TANITILDI HATTA İPHONE 6 TANITILMADAN ÖNCE SATIŞA SUNULDU.ANCAK SİZ ARALIKTAN ÖNCE TANITILMADI DİYORSUNUZ?

BELKİDE TASARIM YÜZÜNDEN KAYBETMİŞ OLABİLİR..
  • wolf silver W kullanıcısına yanıt
    Olabilir, şimdi kontrol ettim telefonun piyasaya çıkış tarihi ekim olarak gözüküyor haklısınız
  • G3 mü allasen güldürme beni G3 bozuk telefon ekran çöküp duruyor

• iphone 6 Türkiyede bu kadar pahalı diğer ülkelerde fiyatların normal olduğunu belirmekte fayda var. Lg g3 e çamur atanlar neyin derdindesiniz hayatınızda hiç lg kullandınız mı g2 den sonra lg resmen çağ atladı ve diğer firmalara çağ atlatmak zorunda bıraktı g3 çok güzel bi ürün.2k ekranlı ilk telefon işlemci kuvvetli ısınma sorunu vardı fakat lg akıllılık edip android 5 sürümünü hemen bu cihaza sundu ve bu problemi ortadan kaldırdı.kamera en gelişmiş ve en iyi kameralardan biri 3000 mhz lik değişebilen bi pile sahip olması ve sd kart girişinin olması 16 gb lıkta 2 gb 32 gb lık ta 3gb ram kullanıldı hem bütçeye hemde performansa hitap edenler düşünüldü vede lg nin yeni arayüzünün çok güzel olduğunu stabil ve akıcı olduğunu göz önüne alıp bu ödülü vermişler bence haketmiş.İphone 6 ya gelince iphone 6 kullanmadım ama kullanan tanıdıklarımın hepsinden aynı yorumu alıyorum kullanışlı bi telefon olmuş kamera çok iyi ekran kalitesi çok iyi stabil bi cihaz pilde fena değil

• 2014'ün en iyi telefonu açık ara Note 4. hem donanımda hem kamera da, hem ekran konusunda hem de batarya konusunda rakipsiz.

• helal olsun surface pro 3'e

• hollowman_ kullanıcısına yanıt
    moto maxx dan daha mı iyi bataryası .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • szr1907 S kullanıcısına yanıt
    Moto maxx 'in çok eksiği var. ekran parlaklığı, stok arayüz, kalınlık, ön tasarım vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkusuz314

Ya arkadas iphone 6 nin nesi odulu hak ediyor anlamiyorum igrenc hatta mok gibi bir tasarumi var fiyat desen ayni adil degil bence.
    Bu arada LG G3 hak ettigi yerini bulmus.

Susup sadece lideri izliyeceksin dostum en iyisi gözliklerini sil bide öyle bak 6 nın tasarımına 3 günde 12 milyon satmış cihaz tsarımı en iyi ve ince cihaz bide 8 megapixel yapa bildiklerine bakhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=103441963

• G2 kullanıyorum, G3 arkadaşımda var 32GB olan yani 3GB ram'li, ama bakdıgın zaman sanki ram 3 değilde 1 bakın 2 bile değil, çok uygulama fln da yüklü değil telefona benim G2 daha iyi çalışıyor ondan, iphone 6 bence sonuna kadar hakeden bir cihaz zaten uzun zamanlar iphone kullandım ama pil performansından dolayı değiştirmek zorunda kaldım, yeni çıkacak iphone ile tekrar dönücem
  • hollowman_ kullanıcısına yanıt
    Ben eksiği yok demedim ki. Bataryası daha iyi değil mi moto maxx ın daha küçük ekran boyutuna rağmen daha yüksek pil kapasitesi. note 4 rakipsiz değil bu konuda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.