Şimdi Ara

mx 200 sahtesi var galiba.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hepsiburada dan mx 200 aldım. ilk kulaklığım bu arada. Basstan eser yok. anlamadım ki birşey. Forumda o kadar kişi bassı çok dediğine göre vardır bu işte bu iş dedim. Ya benim kulaklık sahte ya creative fx 120 de bir sorun var ya da başka bir şey bilemiyorum. sadece sx1 de bir kere müzik dinlemiştim basın allahı vardı benimkine göre. Sizde varmı aldığınız ürünün paketinin resmi onu gönderinde bi bakim benimki sahtemi??

• dostum o sitede sahte mal satışı olmaz... Sen hiç sahtemi diye kafana takma...
  • sünger takmadan dinlediysen pek bass alamazsın.. ayrıca mx200 tipinde birçok kulaklığa rastladım piyasada.. sahte olma ihtimali de olabilir..

edit: hepsiburada'da sahte mal olmaz, benim aklım bir an gittigidiyor'a gitti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 28 Kasım 2006; 17:53:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXcom_Zkko

sünger takmadan dinlediysen pek bass alamazsın.. ayrıca mx200 tipinde birçok kulaklığa rastladım piyasada.. sahte olma ihtimali de olabilir..

edit: hepsiburada'da sahte mal olmaz, benim aklım bir an gittigidiyor'a gitti..

Fake ürün satışı yapacağını zannetmiyorum hepsiburadanın
  • mx200 bende kullanmiştim bi ara.. deli gibi bass vermiyo ama parasina gore gayet güzel bass veriyo :)
    19ytl lik bi kulakliga gore basslari cok güzel ama bi cx300den gelecek kadar iyi bass beklememek lazim

hepsiburada büyük bi holdinge ait bir siteydi yanlis hatirlamiyorsam sahte ürün satacaklarini zannetmiyorum
  • ewt mx200 den cx300 kadar bas beklememek lazım onceden mx200 le dinlyodum sarkılaro sonra cx300 e gectim bugun tekrar mx200 e geciyim dedim ve ses o kadar farkediyoki eger bu tur bir kulalklıga alıstıysan mx200 un baslarının az gelmesi norlmadir sana
  • bas yok desem yeridir. yani gerçekten yok. gümm diye bir ses yok kulaklıkta anlamadım ki. burn in mi yapmalımıyım acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şuan Elimde 1000 Lira Var?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Süngerler takılımı arkadaş?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sam0

Süngerler takılımı arkadaş?

ya bu olayı çok da süngere bağlamamak lazım.ben hepsiburada'dan SAMSUNG YP U1X mp3 player aldım direk ithalatçı firma garantisinde geliyor alet.Açılmamış KONT AŞ. etiketli orjinal kutusunda geldi.

sen garanti belgesiyle aletin seri no. gibi şeylerinin eşleşip eşleşmediğine baktın mı?tam olarak aleti de bilmiyorum fakat, eğer hiç bass yok fakat temiz bir tiz sesi varsa bu sorun kulaklıktan değil mp3 playerdandır.sen yine de bi başka yerde dene kulaklığın bass verip vermediğini.eğer veriyorsa bil ki aleyin bass yollarında bi arıza vardır hiç beklemeden servise götür...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eraykacmaz
    ya bu olayı çok da süngere bağlamamak lazım.

süngeri takmayıp da "bu kulaklık hiç bass vermiyor" diyen onlarca kişi oldu.. süngerli ve süngersiz kullanım arasında çok büyük fark var.. eğer sünger takılı haldeyken basslar az geliyorsa ve herhangi bir cızırtı falan yoksa, arkadaşın beklentisi çok yüksekmiş diyebilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 29 Kasım 2006; 18:36:04 >
  • aaa sungere nasıl baglamamaı lazım bu kulak içi kulaklıgı baslıksız kullanmak gibi birsey sunger olmadan bişiye benzemez kulaklık kulaga tam oturmaz cunku
  • Önce EQ ayarıyla biraz oynadım. sonra mp3 playere 50-cent "how we do" parçasını yükeldim ve gördümki kulaklıkta bas var. 3-4 saat baslı müzikle son seste açık bıraktım ses daha güzel oldu. beni tatmin etti.( süngerleri takınca çok fark ediyor )
    Bu ilk mp3 playerim ve ilk kulaklığım olduğu için bilmiyordum bu işleri artık öğrendik.
    Hepsiburada.com da kötü bir site değil ama bana garanti belgesi göndermediler.radyo yükledikten sonra garanti kapsamından çıktığı için üzerinde fazla durmadım. inşallah kulaklığım bozulmaz :))))
    email attım hepsiburada ya garanti belgesi göndermemişsiniz dedim. Adamlar bana eğer bir şey olursa aleti bize gönder dediler. :))) şaka gibi ( İnternet üzerinden yaptığım ilk alışveriş )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLli_.28 -- 2 Aralık 2006; 19:13:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLli_.28

Önce EQ ayarıyla biraz oynadım. sonra mp3 playere 50-cent "how we do" parçasını yükeldim ve gördümki kulaklıkta bas var. 3-4 saat baslı müzikle son seste açık bıraktım ses daha güzel oldu. beni tatmin etti.( süngerleri takınca çok fark ediyor )
    Bu ilk mp3 playerim ve ilk kulaklığım olduğu için bilmiyordum bu işleri artık öğrendik.
    Hepsiburada.com da kötü bir site değil ama bana garanti belgesi göndermediler.radyo yükledikten sonra garanti kapsamından çıktığı için üzerinde fazla durmadım. inşallah kulaklığım bozulmaz :))))
    email attım hepsiburada ya garanti belgesi göndermemişsiniz dedim. Adamlar bana eğer bir şey olursa aleti bize gönder dediler. :))) şaka gibi ( İnternet üzerinden yaptığım ilk alışveriş )

faturan varsa garanti belgesini dert etme..

• faturam var da şimdi alete bir şey olursa bir de kargo parası mı vereceğiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLli_.28

faturam var da şimdi alete bir şey olursa bir de kargo parası mı vereceğiz.

alete kolay kolay birşey olmaz.. çamaşır makinesinde yıkananları biliyorum ben.. ama olursa, büyük ihtimal metan da ilgilenecektir.. (sennheiser ithalatçısı) şöyle de bakmak lazım, kendin götürsen yol parası, kargoyla yollasan kargo parası.. her türlü para çıkar yani..
  • abi makinayı çamaşır makinasında yıkamışlar... eywaahhhhh!1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.