Şimdi Ara

Mx150 17.3 mü gtx1050 15.6 mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

4gb 1050 8 gb rem 15.6 i5 7300hq

Sizce hangisi?

cevap yazanlara şimdiden teşekkür ederim..

• Yaklaşık 2,3 haftadır ben de bu konuda kararsızım :) Ama sanırım ikinci seçenek.

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V12-1-2.html#.WpqlnYE8U0M

Misal bu baya iyi diyorlar fiyatına göre.

Ayrıca edit:http://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i5-8250U-vs-Intel-Core-i5-7300HQ/m338266vsm223877
    %2 performansı daha iyi i5 7300HQ'nin. Gtx 1050 ile mx150'yi kıyaslamaya lüzum yok. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IntoTheStorm -- 3 Mart 2018; 16:45:36 >

• Monster bana pek güven vermiyor o özelliklerde başka markada alsam extra rem şart oda fiyatı yükseltiyor oyun performans farkı evet dediğiniz net fark var arada ben çok oyun oynamam nadiren oynarım ama call of duty falan :) ondan dolayı kararsız kaldım
  • Birde dün boyut anlamında netleşmek için teknosada 17.3 be 15.6 yan yana iken baktım birazda o kafamı karıştırdı :)
  • barisdlgz B kullanıcısına yanıt
    Belirgin bi fark vardır illaki ama ben henüz o farka bakmadım. Oyun için soruyorsunuz sandım. O zaman diğeri ihtiyacınızı karşılayacaktır ama ekran fhd mi ips veya tn mi onlara bakmanız da gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisdlgz

https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-320-17ikb-intel-core-i5-8250u-12gb-2tb-mx150-windows-10-home-17-3-tasinabilir-bilgisayar-81bj003ttx-p-HBV00000A2CJA?magaza=Hepsiburada

Dün vardı stokta şimdi baktım yok)

Kdv indiriminde 2715 Tl'ydi bu. Hatta alıyordum da kredi kartı limiti gün içinde iki kere arttırılmadığından alamamıştım :)
    Normal fiyatı hb'da 3200 vatan'da 3500 gittigidiyor'da 3900
    Ayrıca bir ekleme daha full hd değil o hd. Ips değil tn panel aklında bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IntoTheStorm -- 3 Mart 2018; 18:46:36 >

• Siz monster önerince biraz baktım sitesinden ve bunu çok beğendim remi biraz erteleyip bunu almak şuan çok mantıklı geldi resim galerisinde kasanın içini gösteriyor ve soğutma sistemi çok hoşuma gitti

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V9-3-2.html#.WprCI9A8XqA
  • Evet 2700 iyiydi gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisdlgz

Siz monster önerince biraz baktım sitesinden ve bunu çok beğendim remi biraz erteleyip bunu almak şuan çok mantıklı geldi resim galerisinde kasanın içini gösteriyor ve soğutma sistemi çok hoşuma gitti

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V9-3-2.html#.WprCI9A8XqA

Aynı fiyata sanırım gtx1050 var ti si yok ama 17.3 ekran. Bir de bunlar freedos haberin olsun

• Evet biliyorum o sorun değil teşekkür ederim uyardığın için ama onunda kasa içini gösteren resimi var soğutma öbürü daha iyi insan genede biraz zorlanıyor karar verirken :) ben ilk defa bu tarz notebook alıcam hep masaüstü topluyordum bide bu notebooklarda adaptör sorunları klavye soğutma falan görünce dahada araştırmak zorunda hissettim hatta biraz araştırınca hiç araştırmadan direk alsaydım diye düşündüm :))
  • Arkadaşlar aranızda Mx150 2GB deneyimi olan yada görüşleri olanlar yardım edebilir mi.

İ5-8250U 8gb ram lı bilgisayarda performansı nasıldır mesela orta-düşük ayarlarda oyun oynatırmı. Acer marka düşünüyorum Lenovodan gözüm korktu sorunluymuş.
  • Evet dediğiniz özelliklerdeki lenovo hdd sorunluymuş bide ekran kalitesi alanları üzmüş galiba youtube inceleme videolarına baktınızmı
  • Evet youtube de oyun videolarına baktım ama

testlerin mx150 nin 2Gb olanımı 4Gb olanı ile mi yapıldığı pek belirtilmiyor. 4Gb mx150 donanımlı bir ürüne rastlamadım güvenilir mağazalarda acaba 2gb olanı yeterlimi bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muvel2 -- 3 Mart 2018; 22:1:0 >
    Harbi aynen araştırdıkça daha fazla dikkat ediyorsun. Ama ben sanırım monster v.12'de karar kıldım 3299. Ama 17.3 inç de alabilirim 3699'a. Çok kararsız kaldım freedos mevzusunda. Oem var 50-85-190-200-369 tl lere ama hangisi olur bilmiyorum.
  • Ben o farkı anlamak için 4gb 1050 2gb 1050 test videoları izledim bazı oyunlarda biri 3gb rem kullanıyor öbürü doğal olarak 1.9 larda ama fps yok denicek kadar az ama kısa veya uzun zamanda ne kadar fark eder bilmem
  • Arkaşım aynen bu ne yaman çelişki canlı omene baktım bende çok iyi ya kullananlarda övüyor genel olarak bakalım ne yapıcaz:)))
    Neyse hayırlısı çok kararsız kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IntoTheStorm -- 4 Mart 2018; 0:14:0 >
  • Aynen öyle ilk alan yazsın burdan))
  • Benim aklımda monster v.12 almak var. Çok aşırı derecede bi performans grafik vs. beklentim yok. Ama bakınca bazı bilindik markalar Asus ve Hp özellikle kafamı karıştırıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.