Şimdi Ara

MX239H mi VN247H mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi monitörü alsam karar veremedim. FPS oyunları oynuyorum. Yardım ederseniz sevinirim
    MX239H'nin görünüşü daha çok hoşuna gidiyor ve IPS bir monitör fakat diğerininde tepkime süresi daha iyi (diğeri 5ms bu 1ms) tepkime sürelerinde çok önemli bir fark var mı ? Hangisini almalıyım ?

MX239H :http://www.vatanbilgisayar.com/23-mx239h-genis-ekran-ah-ips-led-monitor.html

VN247H :http://www.vatanbilgisayar.com/236-vn247h-genis-ekran-led-monitor.html

• Leqral L kullanıcısına yanıt
    IHocam kalitelu , parlak, net bir panel istiyorssniz ips, hizli bir panel istiyorsaniz tn tercih edin.Ben mx279h kullaniyorum cok memnunum.Eski tn panelden ips ye gecincede bf4 de oyunculugum degismedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Headbanger_Kerry

IHocam kalitelu , parlak, net bir panel istiyorssniz ips, hizli bir panel istiyorsaniz tn tercih edin.Ben mx279h kullaniyorum cok memnunum.Eski tn panelden ips ye gecincede bf4 de oyunculugum degismedi.

Bende bf4 oynuyorum sen hangisini öneriyorsun ?
  • Leqral L kullanıcısına yanıt
    Deli gibi ıyuncuyum dıyorsan vn247h al.Ama aradakı ufak farkları farketmem 5 ms olması benım oyunculugumu degıstırmez dıyorsan ıps al.Bu arada ıps kullandıktan sonra bır daha tn panele bakmazsın bıle.
  • VN247H var bende.Ekranı çok güzel tn panele göre.Renk bozulmaları çok az oluyor açı büyüdüğünde
  • Mx239h bence. IPS çok güzel, 5ms ile 2ms arasındaki farkı hissetmeniz imkansız. Milisaniye bu, normal saniye değil dikkatinizi çekerim. Ve Mx239h'ın yeni kardeşi (ve siyah olması benim hoşuma giden) Vx239h'ı öneririm. Ben de bundan alma niyetindeyim.
  • IPS yi çok övüyorlar bencede onu al değişiklik olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.