Şimdi Ara

MXQ PRO android cihaz hakında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
5.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Garip olan OTA güncellemesi de gelmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alttaki linkte İngilizce detaylı anlatım var. Yapıyorum en son aşamada android animasyon update bölümünde HATA veriyor.

http://www.cnx-software.com/2015/11/24/how-to-upgrade-firmware-on-amlogic-s905-tv-boxes/

• merhaba kardeş bu cihazda manüel güncelleme hiç yapmadım onedenle seni yanlış
    yönlendirmek istemiyorum
    ama ben bu son gelen oto güncellemeden memnun degilim
    sanki cihazı kasıyor kodinin eski performası daha iyi geliyor bana
  • merhaba bu S905 işlemci android cihazların yazılımı hepsi aynı degilmi
    bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varmı ben diger cihazların işlemcisi aynı olmak kaydıyla
    yazılımların biri birine uyacağını düşünüyorum
    bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar şimdiden teşekürler
  • Android cihazlarda cihaza özel yazılım oluyor ve birbirine uymuyor,cihaz açılsa dahi birtakım fonksiyonları çalışmıyor,cihaza özgü android yazılımına "ROM" adı veriliyor.ciddi markalar cihazlarına uygun yazılımları ve yükleme prosedürlerini internet sitelerinde yayınlıyor,Çin den alınan cihazların çoğunluğunda uygun "ROM" bulmak pek mümkün değil,bu nedenle kurcalamamak en iyisi,cihaz kilitlenip hiç açılmayabilir.
  • illa yazılım yüklemeyi düşünen yada kilitlenmiş cihazını kurtarmaya çalışan arkadaşlar aşağıdaki linkteki yazılımları deneyebilir,en son 17 mart 2016 tarihli yazılım var.

http://chinagadgetsreviews.com/?s=mxq+pro
  • teşekürler verdiginiz bilgiler için
  • bu cihazın yazılım destegi yok zanedersem
    bir iki yere mail atım cevap veren yok
    onun için dikat
    varsa buraya bekliyoruz
  • güncelleme var
  • alican179 A kullanıcısına yanıt
    güncellemeyi nasıl yaptınız,otomatik güncelleme var penceresimi geldi yoksa sizmi tarattınız ? siz tarattıysanız update programındanmı yoksa,ayarlardaki cihaz bilgilerinin en üstündeki yazılım tara bölümündenmi tarattınız ? son olarak yazılım güncellemesi yaptıysanız ne gibi farklar var ? mesela aşağıya resmini koyduğum ekran resminde göreceğiniz gibi bu cihazın altındaki seçeneklerde,ekran fotoğrafı çekme ses açma kapama,ana ekran,son kullanılan programlara ulaşma düğmeleri var fakat cihazı açma kapatma sanal düğmesi yok,yeni yazılımla bu geldimi acaba ? bende bu cihazın dışında mx plus ve mx mini-g var bu cihazlarda açma kapama sanal düğmesi var.

MXQ PRO android cihaz hakında

• Cihazın üstündeki programla yaratım güncelleme var dedi güncellendim ben cihaDa bişey değiştiğini fark etmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba bu cihazı alacak arkadaşların dikatine
    1.cihaz bütün sitemi kodi üzerine kurmuş
    kendi medya playeri dandik çalışmıyor görüntü var ses yok ve kendi meya pleyrinde takılmalar oluyor
    ama kodide düzgün çalışıyor
    miracast çalışmıyor ben hiç birşeyle eşleştiremedim
    dlna suncusu çalışmıyor ama kodide düzgün
    ağ üzerinden 1080 hd filmlerde takılma oluyor
    ama flaşla düzgün oynatıyor
    300 gb hd tanımadı tık yok
    bunlar tespit etiklerim
    bilen arkadaşlar cihazın iyi ve kötü tarafını buraya eklesin
    alacak arkadaşlara yardımcı olalım
    eger türkiyede satmak istiyorlarsa cihaza destek vermeleri lazım
    paramız boşa gitmesin
  • Şimdik bakdim.....bendeki alet MXQ M10'muş.
    Ama sanirim donanimlari ayni.

• MXQ-PRO 5.1 Bugün elime ulaştı ürün, otomatik güncelleme yapıyordum, sonra bu sorunlar karşılaştım. Defalarca sıfırladım, fabrika ayarlarına geri yükledim ama sonuç aynı.

Bu mesaja eklenen görseller:

• merhaba yukarıdaki cetates arkadaşımızın verdigi linkte nasıl yazılım yüklenecegi antılmıştır
    bu konu hakında fazla bir bilgim yok yardımcı olamadağım için üzgünüm
    ama çözersen burada paylaşmanı beklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: razorist0948

MXQ-PRO 5.1 Bugün elime ulaştı ürün, otomatik güncelleme yapıyordum, sonra bu sorunlar karşılaştım. Defalarca sıfırladım, fabrika ayarlarına geri yükledim ama sonuç aynı.

Bu mesaja eklenen görseller:

Elindeki cihaza ait yazılım bulmayı dene. Aksi takdirde cihaz göçebilir. Başıma geldi bu durum. Geri göndermek zorunda kaldım.

• O linkteki iki kurulumu da indirdim, ancak bir șey değișmedi. Nasıl yapacağımı bulamadım.

• rar dosyasını winrarla mikrosidi karta çıkart öyle dene
  • s905 çipsetli cihazların doğru düzgün yazılımı yok.bütün markalarda aynı yazılımı kullandığı için ve hiçbir firmada yazılımı geliştirmediği için bu tür cihazlardan performans alamazsınız.
    tamamen ucuz etin yahnisi durumu.adamlar 30$ cihaz satıyor,kaç para kazanıcaklarda birde ekip kurup yazılım geliştiricekler.s905 çipsetin performansı iyi fakat yazılım desteği olmadıktan sonra
    hiçbir işe yaramıyor.yazılımı oturmuş-geliştirilen çipsetlere yönelin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

s905 çipsetli cihazların doğru düzgün yazılımı yok.bütün markalarda aynı yazılımı kullandığı için ve hiçbir firmada yazılımı geliştirmediği için bu tür cihazlardan performans alamazsınız.
    tamamen ucuz etin yahnisi durumu.adamlar 30$ cihaz satıyor,kaç para kazanıcaklarda birde ekip kurup yazılım geliştiricekler.s905 çipsetin performansı iyi fakat yazılım desteği olmadıktan sonra
    hiçbir işe yaramıyor.yazılımı oturmuş-geliştirilen çipsetlere yönelin.

s905 öncesi chipsetlerin yazılımı iyi olsa ne farkeder ki, 10bit video oynatamadıktan sonra.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.