Bildirim
MxTube Sorunu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
aynı sorun bende de var 2.0 kullanıyorum nedense bir türlü olmuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 29 Ağustos 2008; 20:36:08 > -
settings/ wi-fi networks'ten dns ayarlarını 4.2.2.1 yaparsanız çalıştırabilisinizquote:
Orijinalden alıntı: Lod0ss
aynı sorun bende de var 2.0 kullanıyorum nedense bir türlü olmuyor
2g 2.0.2 cihazımda sorunsuz kullanıyorum -
Yok arkadaşım duzelmedi. Giriyorum MxTube'a search e geliyorum Youtube Mobile dan aradığım da cannot connect Youtube falan diyor. Youtube.com dan girince de Feature Unavailable yazısı cıkıp hic bir video bulmuyor ve kafayı yiyicem bulmam lazımquote:
Orijinalden alıntı: erkansonmez
settings/ wi-fi networks'ten dns ayarlarını 4.2.2.1 yaparsanız çalıştırabilisiniz
2g 2.0.2 cihazımda sorunsuz kullanıyorum
Alıntıları Göster
-
aynen bende de olmadıquote:
Orijinalden alıntı: Ciancarlo
Yok arkadaşım duzelmedi. Giriyorum MxTube'a search e geliyorum Youtube Mobile dan aradığım da cannot connect Youtube falan diyor. Youtube.com dan girince de Feature Unavailable yazısı cıkıp hic bir video bulmuyor ve kafayı yiyicem bulmam lazım
Alıntıları Göster
-
valla dostlar bende çalışıyo bazen dediğiniz gibi açılmıyo ama bi restartquote:
Orijinalden alıntı: Lod0ss
aynen bende de olmadı
Alıntıları Göster
sonrası yine düzeliyo bikaç ekran görüntüsü var aşşağıda kendi iphone'umdan aldım belki işinize yarar kolay gelsin
http://img205.imageshack.us/img205/1960/img0001th9.jpg
http://img160.imageshack.us/img160/8094/img0002sv1.jpg
http://img160.imageshack.us/img160/5889/img0003ds5.jpg
-
bi daha deniim arkadasımquote:
valla dostlar bende çalışıyo bazen dediğiniz gibi açılmıyo ama bi restart
sonrası yine düzeliyo bikaç ekran görüntüsü var aşşağıda kendi iphone'umdan aldım belki işinize yarar kolay gelsin
http://img205.imageshack.us/img205/1960/img0001th9.jpg
http://img160.imageshack.us/img160/8094/img0002sv1.jpg
http://img160.imageshack.us/img160/5889/img0003ds5.jpg
Alıntıları Gösterbu arada o blend video cok manyak icim acıdı benim resmen
-
tmm kardesim duzeldi sagolasın restart atınca hallolduquote:
bi daha deniim arkadasımbu arada o blend video cok manyak icim acıdı benim resmen
Alıntıları Göstersırf recep ivedik çingiş pembeyi indirmek istiodum oldu sayende
-
quote:
tmm kardesim duzeldi sagolasın restart atınca halloldusırf recep ivedik çingiş pembeyi indirmek istiodum oldu sayende
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Ciancarlo
tmm kardesim duzeldi sagolasın restart atınca halloldusırf recep ivedik çingiş pembeyi indirmek istiodum oldu sayende
rica ederim sevindim hallettiğine
-
bi de sey sorucam arkadasım indirdiğimiz videoları pc e atabiliomuyuz ?quote:
Orijinalden alıntı: erkansonmezquote:
Orjinalden alıntı: Ciancarlo
rica ederim sevindim hallettiğine
Alıntıları Göster
-
/private/var/mobile/Media/MxTube/quote:
bi de sey sorucam arkadasım indirdiğimiz videoları pc e atabiliomuyuz ?
Alıntıları Göster
indirilenler bu dosya içine kaydoluyor winscp ile bağlanıp pc'ye aktarabilirsin videoları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkansonmez -- 29 Ağustos 2008; 23:05:41 > -
Merhabalar. Benim Mxtube'da burda bahsedilmemiş bi problem var. İlk zamanlar sorun olmadan video yüklüyordum, yaklaşık 5 video falan yükledim, ama şimdi programı açıp video arattığımda, bi süre videoyu arıyor, sonra da kendi kendine springboard'a çıkıyor. Problem ne olabilir acaba ?quote:
/private/var/mobile/Media/MxTube/
indirilenler bu dosya içine kaydoluyor winscp ile bağlanıp pc'ye aktarabilirsin videoları.
Alıntıları Göster -
ayni sorun bendede var 3 gundur ugrasiyom yok herzaman calisan mxtubem calismiyor ya hemen atiyor disari yada cannot connect youtube diyor dnsim falan 4.2.2.1 butun varyasyonlari denedim ama yok restart yapmaktan basim dondu ama nafile care bulabilen arkadaslarin yorumlarini bekleyecegim artik bendequote:
Orijinalden alıntı: melonsapka52
Merhabalar. Benim Mxtube'da burda bahsedilmemiş bi problem var. İlk zamanlar sorun olmadan video yüklüyordum, yaklaşık 5 video falan yükledim, ama şimdi programı açıp video arattığımda, bi süre videoyu arıyor, sonra da kendi kendine springboard'a çıkıyor. Problem ne olabilir acaba ?
Alıntıları Göster
-
Ayni sorun bendede var searche yazip tamam dedigimde home'a donuyor DNS ayarlanida yaptim olmadiquote:
Orijinalden alıntı: baris347
ayni sorun bendede var 3 gundur ugrasiyom yok herzaman calisan mxtubem calismiyor ya hemen atiyor disari yada cannot connect youtube diyor dnsim falan 4.2.2.1 butun varyasyonlari denedim ama yok restart yapmaktan basim dondu ama nafile care bulabilen arkadaslarin yorumlarini bekleyecegim artik bende
Alıntıları Göster -
ewet bendede aynı sorun var 1-2 gündür. acaba mxtube'demi sorun var?quote:
Orijinalden alıntı: nhttt
Ayni sorun bendede var searche yazip tamam dedigimde home'a donuyor DNS ayarlanida yaptim olmadi
Alıntıları Göster -
valla keşke bir araştırma yapsaydın 1 hafta önce aynı konuyu aynı başlıkla bende açtım...neyse işin bu tarafını geçiorm...aynı sorun bende de vardı..dns değiştirdim restart attım oldu ama bir süre sonra yeniden girememye başladm..artık vazgçetim zaten öle bi çabam yom artık...quote:
Orijinalden alıntı: vlkn06
ewet bendede aynı sorun var 1-2 gündür. acaba mxtube'demi sorun var?
Alıntıları Göster -
emege tesrkkurlerquote:
Orijinalden alıntı: fmforce
valla keşke bir araştırma yapsaydın 1 hafta önce aynı konuyu aynı başlıkla bende açtım...neyse işin bu tarafını geçiorm...aynı sorun bende de vardı..dns değiştirdim restart attım oldu ama bir süre sonra yeniden girememye başladm..artık vazgçetim zaten öle bi çabam yom artık...
Alıntıları Göster -
cydia'dan mxtube'u upgrade yapmayınca açılmazquote:
Orijinalden alıntı: baris347
emege tesrkkurler
Alıntıları Göster -
evet arkadaşlar bende de dün belirdi update, yaptım, sorunsuz çalışıyo şimdi, tek yapmanız gereken cydia'dan update etmek. -
Update Ve Aktif DNS Numaralarını Takip Etmek Lazım Basit Bir Application Değilquote:
Orijinalden alıntı: melonsapka52
evet arkadaşlar bende de dün belirdi update, yaptım, sorunsuz çalışıyo şimdi, tek yapmanız gereken cydia'dan update etmek.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X