Şimdi Ara

My Brute (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
8.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet farklı bir yaklaşım deneyelim ve oyunun temel kavramları hakkında biraz bilgi verelim:

strength: brute'unuzun vereceği damage'ı artırdığı gibi rakibin silahını elinden düşürme olasılığını da yükseltiyor.

agility: saldırlardan kaçma ve bloke etme şansınızı artırıyor. aynı zamanda ağır silah* kullanıyorsanız isabet ettirebilmek için agility'nizin rakibin agility'sinden daha yüksek olması şart. yoksa vurma şansınız yarı yarıya azalıyor.

speed: hangi sıklıkta saldıracağınızı belirliyor. örneğin denk speed'lere sahip iki brute sırayla saldırırken speed'i diğerinden oldukça yüksek olan bir brute peş peşe iki saldırıda bulunabilir. ayrıca brute'ün ani vuruşlar yapmasını sağlıyor (örneğin rakip size saldırırken vurmadan önce veya vurduktan sonra kendi tarafına dönmeden önce). agility'iyi az da olsa etkilediği söylenegelir. ayrıca örneğin bıçak veya sai gibi silahlarla yüksek speed'in birleşimi oldukça etkili.

hayvanat:

öncelikle ön bilgi vereyim, hayvanat iyidir. sadece ofans için değil defans için de çok önemliler. her ne kadar bir hayvan geldiğinde canınız azalsa da dövüş esnasında rakibiniz genellikle sizin yerinize hayvanatla uğraştığı için siz rahat rahat elemana giydirebiliyorsunuz.

köpek: gerçi iki tane var, dog a ve dog b olarak geçiyor. sanırım dog b daha iyi ama emin değilim.

can: 14
    strength: 5
    agility: 5
    speed: 20
    bir hamlede vuruş sayısı: 1-3
    damage: yaklaşık 5 civarı.
    köpek geldiği zaman canınız 10 azalıyor.

panter: aslında ismi dışında her şeyi kurda benziyor ama panter diye isimlendirilmiş bi kere. şahsen bunun hastasıyım. bir keresinde rakibin panteri beni ilk vurşta öldürmesine rağmen üst üste üç kere daha vurmuştu. neden? çünkü hayvan.

can: 26
    strength: 10
    agility: 10
    speed: 10
    bir hamlede vuruş sayısı: 2-4
    damage: 9-12 olması lazım
    panter geldiği zaman canınız 23 azalıyor.

ayı: bildiğin ayı işte. yavaş ama öküz gibi güçlü.

can: 110
    strength: 20
    agility: 5
    speed: 5
    bir hamlede vuruş sayısı: 1
    damage: 20-26 gibi bir şey
    ayı geldiği zaman canınız 30 azalıyor.

ayrıca ayınız varsa kurda ve benzer şekilde kurdunuz varsa ayıya sahip olmazsınız. ancak ayı ve kurdun yanına köpek serbest. toplam üç adet köpeğiniz olabilir.

gelelim özelliklere:

herculean strength: gücünüzü hayvan gibi artırıyor.

feline agility: agility'iyi artırıyor.

bolt of lightening: sence? bu da hızı artırıyor işte.

vitality: vitality candır. can iyidir.

immortal: bu rare özellik dediklerinden. toplam dört tane rare özellik var. canınız acayip biçimde artıyor. vitality + immortal birleşiminin nasıl bir etkide bulunduğunu bir örnekle açıklayayım:http://fotum.mybrute.com/cellule bakmaya üşenenler için şöyle diyelim, brute'ün 930 canı var.

master of arms: sevdiğim özelliklerden. bıçak ve türevlerinde (sword, scimitar vs.) damage'ı iki katına çıkardığı gibi birden fazla kez vurma şansınızı artırıyor.

martial arts: elle yaptığınız damage'ı iki katına falan çıkarıyor. ilk lvl'larda oldukça faydalı bir özellik.

6th sense: rakibiniz size vuramadan rakibinize vurmanızı sağlıyor. güzel.

pugnacious: gereksiz. size vurulduğu zaman karşılık vermenizi sağlıyor. ama elinizde silah olmaması lazım. sadece çıplak el için geçerli bu özellik.

tornado of blows: birden fazla kez vurma şansınızı oldukça artırıyor. bu da çok faydalı bir özellik.

shield: darbeleri bloke etme şansınızı artırıyor.

armour: iyi bir özellik. yapılan damage'ı azaltıyor.

extra-thick skin: armour'ın yandan yemişi. bu da damage'ı azaltıyor ama çok azaltmıyor.

implacable: bu da rare özellik. vurduğunuz zaman kesin olarak hamlenin rakibi bulmasını sağlıyor. çok faydalı. rakipte bu varsa önlemenin tek yolu 6th sense'dir.

sabotage: bu da en sevdiğim özelliklerden. yaptığınız her başarılı vuruş rakipten bir silah eksiltiyor.

impact: rakibinize vurduğunuz zaman silahını düşürüyor. iyidir iyi.

strong arm: ne işe yaradığını bilmiyorum. mace'in kralı olacaksın diyor ama bir faydasını görmedim henüz.

untouchable: üçüncü rare özelliğimiz. rakibin hamlelerinden kaçma şansınınızı artırıyor. yüksek agility ve bu özelliğe sahip bir brute tam bir baş belası olabilir. ama çok da güvenmemek lazım. sonuçta iki tane hamle kaçıyorsa üçüncüsü mutlaka yerini buluyor.

survival: en skim özelliklerden birisi. ölümcül vuruş aldığınızda 1 can puanı veriyor. ulan 70 damge yedikten sonra 1 puanı nereye sokacam ben?

thief: sizin eleman rakibin omzuna zıplıyor, silahını elinden çekip alıyor, kendi yerine koşuyor, sonra tekrar rakibe doğru koşup ona vuruyor. e madem adamın omzundasın oradayken sığdırsana kafasına iki üç tane, ne diye kendi yerine koşuyorsun? malesef brute'lerimiz pek zeki değiller.

fierce brute: böle bi' titremeler falan, bir acayip. bu moddayken denk getirirse iki katı damage yapar.

tragic potion: bunu içince can veriyor. iyi özellik.

net: ilk başlarda uyuz olmuştum ama aslında pek faydalıymış. atıyorsun hayvanın üzerine hayvan artık kımıldayamıyor. ayrıca brute'lar üzerinde de kullanılabilir. brute'a attığınız zaman kendisini koruyamıyor. elinizde ağır silah da varsa pek kullanışlı.

bomb: atıyorsun 15-20 arası damage yapıyor. diyelim rakibin iki tane de iti varsa hepsine birden damage yapıyor.

hammer: sonucu rare özelliğimiz. bildiğimiz zangef hareketi işte. ama axe kadar damage yapıyor. bi keresinde bir brute benim ayıma yapmıştı. pek eğlenceliydi.

cry of the damned: bağırıyorsun hayvan kaçıyor. birden fazla hayvan varsa sadece biri kaçıyor. hayvanlara karşı olan özelliklerin en dandiği.

hypnosis: hayvanlara karşı en kullanışlı özellik. rakibin hayvanlarını kendi kontrolünüze alıyorsunuz. diyelim rakibinizde bir kurt iki de it var. sizde ise bir ayı ve bir it. bu özelliği kullandıktan sonra tüm bir hayvanat bahçesi ile saldırabilirsiniz elemana.

deluge: gene en sevdiğim özelliklerden. brute'unuz havaya zıplayıp dört-beş tane silahı peşpeşe rakibine fırlatıyor. elinizde çok fazla silah ve bir de bu özellik varsa ölümcül bir sonuç çıkıyor ortaya.

evet inceleme bitti. ve işin en can alıcı kısmına geldik: tek bilgisayarda birden fazla pupil oluşturma. şimdi öncelikle cellule sayfasında silahların bulunduğu tahtayı sağ tıklayın. sonra ayarlar'ı tıklayın. sonra da depolama alanını sıfırlayın. artık my brute ip'nizi saklayamayacak. modemi açıp kapadığınızda yeni pupil yapabilirsiniz. ancak her pupil için modemi tekrar açıp kapamanız gerekli.
    ekşisözlükten alıntıdır.

son olarak herkes gibi benim de pupıla ihtiyacım var :). teşekkür içinhttp://benerpocan.my*brute.com/

ayrıca clan arayanlar içinhttp://my*brute.com/team/62875 dan ''Our Brutes'' clanı mevcuttur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragnar Frisch -- 22 Haziran 2009; 11:56:02 >

• http://jsph.my brute.com

aradaki boşluğu kapamayı unutmayın hiç pupilim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yussuff -- 5 Temmuz 2009; 21:17:10 >
  • ben bi ay fln önce padawanım nası yükseleblirm diye mesaj atmıstım zmn lar 12 lwl dim şimdi 29 oldum hemogoblin e yükseldim heygidi günler :D

http://zamazingo31.my-brute.com/cellule (my-burte deki "-" işaretini kaldırıver)
  • http://valiente04.mybrute.com

Yeni üye oldum , ne işe yarıyor bilmiyorum ama , buyrun link.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E®TAŞ -- 20 Eylül 2009; 1:18:52 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.