Şimdi Ara

My Car FORD CONNECT MODİFİYE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
8.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: oct

quote:

Orjinalden alıntı: dealer82
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: musty17
    quote:

ee bu yazdıkların saygısızlık yapma hakkını veriyo mu sana

Aynısını yazacaktım @musty17

maksat ortada ŞAHİN'ciler çoğalmasın....

Sen önce üslubunu düzelt. Bu yazıları okuyanlar baksın kullanıcı adlarından kimler nasıl yazıyor...
    Herkese sataşmak gibi bir takıntın var ayrıca herkesin sana karşı birleştiğini düşünüyorsun ki pek normal değil...

sen neden bu kadar uzattın ki... sadece modifiye kavramı ne modifiye ne onu söylüyorum....

• quote:

sen neden bu kadar uzattın ki... sadece modifiye kavramı ne modifiye ne onu söylüyorum....

quote:

connect e modifiye yapsan ne olur???

motora bişey yapmadım daha diyosun sonra da modifiye yaptım diye ortalıkta geziniyosun...

Bu şekilde mi söylüyorsun?

Neyse uzatmayalım o zaman...
  • quote:

quote:

quote:

motora bişey yapmadım daha diyosun sonra da modifiye yaptım diye ortalıkta geziniyosun...

evet bu şekilde söylüyorum... çünkü modifiyede amaç performans arttırmaktır ve yakıt durumunu düşünmezsin bile... Connect de diesel bir araba olduğuna göre amaç ekonomi ve güçtür. (güçten kastım çekebileceği yük). onun için connect e modifiye uygulamak zaman ve para kaybından başka birşey olmaz.

bunun dışında ses sistemine yapılan tüm yatırım (para zaman kafa yorma uğraşma) eğer amaç ses sistemini güçlendirmekse mantıklıdır ama MODİFİYE amacıyla yapılıyorsa yanlıştır. Çünkü modifiye ile alakası yoktur. Kişi kişisel modifiye tatminini ses sistemiyle doyurmaya çalışıyorsa ve yaptıklarının modifiye olduğunu düşünüyorsa yine kendi zarar görecektir... sadece para ve zaman kaybeder... Akesuarlar içinde bu dediklerim geçerli... Belli bir yaşa gelince ne dediğimi diesel bir arabaya modifiyenin ne kadar boş olduğunu anlayacaksınız...

Eğer ciddi ciddi Modifiye yapmayı düşünüyorsan:(benzinli bir arabaya tabiiki)
    1.bujileri değiştir
    2.hava filtresini değiştir
    3.egzoz'u değiştir (sanayide falan yaptırma veya içini boşalttırma sesten başka işe yaramaz)
    4.chip tuning yaptır

bunlar sırasıyla en ucuzdan pahallıya doğru giden yöntemler... sonu yok!
    AMAÇ PERFORMANS UNUTMA! EN SON DIŞ GÖRÜNÜŞE GEÇ. TAKILAN KANATLARIN AMACI ARABAYA BASKI UYGULAYIP YERE YAPIŞTIRMAK YOL TUTUŞUNU ARTTIRMAKTIR. ÖNCE ARACI ONA İHTİYAÇ DUYACAK HIZA VE GÜCE ULAŞTIR DAHA SONRA DIŞARIDA OYNAMALAR YAP...

VEYA...

NE YAPTIĞININ FARKINA VAR KENDİNİ MODİFİYE YAPTIM DİYE KANDIRMA (BU SANA KAYIP GETİRİR)

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet bu şekilde söylüyorum...

Bende artık başka birşey demiyorum.. Tebrik ediyorum

• çok kıro olmuş...

sonuçta ticari araç bunlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknikservisim

çok kıro olmuş...

Sen otomobili sarıya boyarsan oda ticari araç olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

quote:

Orjinalden alıntı: teknikservisim

çok kıro olmuş...

Sen otomobili sarıya boyarsan oda ticari araç olur.

ewt bencede

sana katılıyorum,o tarz araç işimi görüyor.hem aile arabası hem ticari.

bi yerde ise. TAMAMEN DUYGUSAL.

106 GTI alınca onu koyarımda,onuda görürsün...

• 1997 MODEL LAGUNA YI YAPAN VARSA KOYSUN DA LAGUNA NIN GÜZELLİĞİNİ HERKES GÖRSÜN YANLIZ RENGİNN BEYAZ OLMASI DAHA İYDİR.
  • Çekişe faydası varmı bütün bunların onu söyle sen.
  • ewt var,motora ayrodinamiklik katıyo,sismografig olarak daha aktif calısmasını sağlıyo..

Allah Allah,bu soruyu sorman bile hata...
  •  My Car FORD CONNECT MODİFİYE

nasıl ?
  • http://www.cardomain.com/

bu siteye gir... en meshur MODİFİYE sitelerinden biridir kendisi... orda arabasına modifiye yapanların resimleri var. ben baktım TRANSIT'e yok CONNECT'e o da yok TRANSIT CONNECT'i aradım o da yok...

SANIRIM BİR İLKSİN VEYA SON
  • ama cok guzeL olmush connect yakında ben de bole yapacam kafaya kitledim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zatara -- 16 Ekim 2005, 23:28:29 >
  • quote:

http://www.cardomain.com/

bu siteye gir... en meshur MODİFİYE sitelerinden biridir kendisi... orda arabasına modifiye yapanların resimleri var. ben baktım TRANSIT'e yok CONNECT'e o da yok TRANSIT CONNECT'i aradım o da yok...

sana acık ve net konuşayım,milletle uraşmayı bırak...

s....r git..DENGESİZ ERİF SENi..

var ise araban seni görelim...

• var bi kamyonet olur mu?

gerçi pek modifiye yapamadım ama

koçum geç bunları... boş işlerle uğraşma... komik durumlara düşme yazıktır sana belli ki daha gençsin... heves etmişsin...

ama olmaz haaa bu arada seni de tahmin edebiliyorum DUM TIS modunda piyasa yapacan bide patlak egzoz....

bu arada arabanı görelim demişsin senin gibi kroluk yapamam ben maalesef resmini buraya koyupta.. zaten en ufak bir oynama da yapmadım ama çok merak ediyosan honda accord var
  • quote:

var bi kamyonet olur mu?

gerçi pek modifiye yapamadım ama

koçum geç bunları... boş işlerle uğraşma... komik durumlara düşme yazıktır sana belli ki daha gençsin... heves etmişsin...

ama olmaz haaa bu arada seni de tahmin edebiliyorum DUM TIS modunda piyasa yapacan bide patlak egzoz....

bu arada arabanı görelim demişsin senin gibi kroluk yapamam ben maalesef resmini buraya koyupta.. zaten en ufak bir oynama da yapmadım ama çok merak ediyosan honda accord var

ya senin amacın ne dün geceden beri bu adama laf sokmaya çalışıyosun

ne biçim adammışsın ya

• quote:

http://www.cardomain.com/

dostum insanlarla alay etmek çok ayıb birşeydir. Herkes yanlış yapabilir eğer sen onun yanlışı ile alay edip bundan da zevk alıyorsan sende yanlış yapıyorsun demekdir. doğruyu gösterirken yapıcı olalım bence... alaycı değil

• quote:

evet bu şekilde söylüyorum... çünkü modifiyede amaç performans arttırmaktır ve yakıt durumunu düşünmezsin bile... Connect de diesel bir araba olduğuna göre amaç ekonomi ve güçtür. (güçten kastım çekebileceği yük). onun için connect e modifiye uygulamak zaman ve para kaybından başka birşey olmaz.

bunun dışında ses sistemine yapılan tüm yatırım (para zaman kafa yorma uğraşma) eğer amaç ses sistemini güçlendirmekse mantıklıdır ama MODİFİYE amacıyla yapılıyorsa yanlıştır. Çünkü modifiye ile alakası yoktur. Kişi kişisel modifiye tatminini ses sistemiyle doyurmaya çalışıyorsa ve yaptıklarının modifiye olduğunu düşünüyorsa yine kendi zarar görecektir... sadece para ve zaman kaybeder... Akesuarlar içinde bu dediklerim geçerli... Belli bir yaşa gelince ne dediğimi diesel bir arabaya modifiyenin ne kadar boş olduğunu anlayacaksınız...

Eğer ciddi ciddi Modifiye yapmayı düşünüyorsan:(benzinli bir arabaya tabiiki)
    1.bujileri değiştir
    2.hava filtresini değiştir
    3.egzoz'u değiştir (sanayide falan yaptırma veya içini boşalttırma sesten başka işe yaramaz)
    4.chip tuning yaptır

bunlar sırasıyla en ucuzdan pahallıya doğru giden yöntemler... sonu yok!
    AMAÇ PERFORMANS UNUTMA! EN SON DIŞ GÖRÜNÜŞE GEÇ. TAKILAN KANATLARIN AMACI ARABAYA BASKI UYGULAYIP YERE YAPIŞTIRMAK YOL TUTUŞUNU ARTTIRMAKTIR. ÖNCE ARACI ONA İHTİYAÇ DUYACAK HIZA VE GÜCE ULAŞTIR DAHA SONRA DIŞARIDA OYNAMALAR YAP...

VEYA...

NE YAPTIĞININ FARKINA VAR KENDİNİ MODİFİYE YAPTIM DİYE KANDIRMA (BU SANA KAYIP GETİRİR)

arkadaşım bak burda güzel güzel anlattım ama anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az...

• tamamda kardeş resimler hi-res olmuş.Oha yani.Bakmaya üşendim valla.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.