Şimdi Ara

mydexpay hayalleri gerçeğe taşıyan proje

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu projeyle tanışalı yaklaşık 2 sene oldu.Bu projeyle ilk tanıstığım zamanlar ya aklık mutfak masrafımı ufak tefek bazı ihtiyaçlarımı gidersem yeter diye düşünüyordum Çünkü bilinçaltımda hep çalışarak ,yorularak para kazanılabileceğine dair bir yargı vardı..Bir yandan da bu işler hiç bana göre değil diye bakardım..Ayrıca dijital para nedir ne işe yarar yenir mi içilir mi ne işe yarar hiç bir bilgiye sahip değildim.Ama tüm yargılarıma rağmen bu proje ilk karsıma çıktığında hiç düşünmeden projeye dahil oldum.Nasıl oldu bilmiyorum ama kanım ısındı birden İlk başta riske edebileceğim bir rakamla işin içine girdim. Ve zaman dahilinde işi kavrayınca yatırımlarımı artırmaya başladım.Keşke başından çok daha yüksek girseymişim diyorum ama işte Çevremden çok eleştirilere maruz kalırım diye hatta ailemden bir çok insana bahsetmedim bile alacağım tepkilerden çekindiğim için. Aileme zamanla yavaş yavaş alıştıra alıştıra ufak ufak derken şuan hepsi biliyor :)) Ama ne kadar kazandığımı bilmiyorlar birazını söylüyorum ;) Peki çevremden hiç eleştirilere maruz kalmadım mı neler neler şimdi vay be inandın başardın ve kazandın diyorlar Tabi başarmış olmanın keyfide bir başka oluyor Kısacası Bu projede olmaktan dolayı çok mutluyum . Öylesine güzel bir proje ki açıkçası her yerinden kazanç fışkırıyor..Eski üye olman yeni üye olman farketmiyor neticede her türlü kazanıyorsun.Yatırımından günde yaklaşık olarak %1 oranında aylık yaklaşık % 30 civarında kazanç elde ediyorsun.Kur artışından hiç bahsetmedim bile kur artıkça kazanç kendini katlayarak büyümeye devam ediyor.Durun durun daha bitmedi tavsiye ettiğiniz ve yatırım yapan her üyenize karsılık proje size yatırım ödülleri veriyor.Bu işe başlarken belki mutfak masrafımı çıkarır ufak tefek ihtiyaçlarımı karşılar diye düşünürken Şuanda beni hayallerimi bırakın hayallerimin ötesine taşıyor. Hiç yorulmadan sosyalleşerek ,yeni insanlar ,yeni çevreler tanıyarak .insanlara yardım edecek duruma gelmek ,insanların yardımına koşabilmek ,insanların hayatına dokunabilmek.Hem maddi anlamda hem manevi anlamda katkı sağlayan bir işin içinde olduğum için Kendini çok şanslı görüyorum. Rabbime bu konuda ne kadar şükretsem azdır.Dünyanın ekonomik krizle boğuştuğu şu dönemde bundan hiç etkilenmeden kazançlarımıza artırarak yaşamaya devam ediyoruz..hey bu yazıyı okuyan dostum .Sende yaşamında bu refahı yakalamak istiyorsan Bilgisayar başında yada sadece bir telefonla her yerde kazanç elde etmek ist ileşime geçebilirsin .Herkese hayallerinin gerçekleştiği bir yaşam diliyorum saygılar sevgiler .
    https://mydexpay.io/register.php?userkey=169c092c-96c3-476f-8cf0-9cf0b5469bed

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.