Şimdi Ara

Myguide 3100 (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
2
Favori
12.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu cihaza IGO 8 yukleyen varmi? Varsa nasıl yapıldığını da açıklarsa çok makbule geçmiş olur.
  • Güncelleme olayı berbat. İgo8 filanda kurulamıyor. Aylar sonra bu cihazdan soğumaya başladım. Burda konuşan bir firma yetkilisi vardı. O da cihazın dandikliğinden konuşmaz oldu sanırım. Site aylardır çalışmada.İGO 8 i nasıl kurdunuz kurban olayım bi anlatın ya....
  • Biri şu cihaza birşeyler yükleme olayını biraz anlatabilir mi lütfen... Azıcık özet geçseniz biz kaparız...
  • Arkadaşlar, yeni versiyon yüklemek istiyorsanız bir SD karta IGO8 klasörü adı altında internetten bulduğunuz programı kopyalayın daha sonra cihazın hafızasında bulunan IGOPATH.TXT dosyasını aşağıdaki gibi değiştirin. Sonra cihazı resetleyin. Böylece artık hem eski versiyon IGO 2006 hemde yeni versiyonu kullanabilirsiniz.

[pre_init]
    LangSyncOn = "\\Flash Disk\\langsync.exe"

[pre_quit]
    LangSyncOff = "\\Flash Disk\\langsync.exe"

[modules]
    Settings = "icons/settings.bmp", "settings", 1
    Navigate = "", "\\Flash Disk\\myguide\\myguide.exe"
    iGo8 = "", "\\Storage Card\\iGo\\iGo.exe"
  • igo8 kuruluyor, çok güzel de çalışıyor...
    ayrıca ufak player programı ile film ve müzik dosyaları da çalışıyor.
    ben hem gps hem pmp olarak kullanıyorum.
  • İgo 8 olayını anladım tamam sorun yok. Peki ufak player programından kastınız nedir? Hangi programları çalıştırıyor
  • bu alet için güncelleme falan çıkacak dediler bir şey olduğu yok. Artık üstündeki harita iki senelik oldu. Bekledim güncelleme çıkar diye ama şimdiye kadar durduğum hataymış. igo 2008 ve yeni bir haritayı internetten araştırıp yükleyecem bir şekilde..
  • hiç araştıran oldu mu brlki ithalatçı firma da kapanmıştır
  • 4-5 ay önce bu konuda mesajım var sormuştum güncelleme noldu diye.. güncelleme tamam son rötüşlar yapılıyor demişti.. . igo 08 yükleyenler nasıl yüklediler
    http://www.hepsiburada.com/igo-navigasyon-haritasi/productDetails.aspx?categoryid=375645&productid=telnavigo şöyle bir şey buldum bu harita güncel midir ve sd kartı normalde takınca cihaz görmüyor. Bu kartı takınca ekstra bir şeyler yapmak gerekir mi?
  • selam bu yazınız baya eski ama yinede yardımcı olursanız sevinirim bende myguıde 3100 nvgsyon var yeni haritası yok 2007 var bunu nasıl değiştirebilirim yardımcı olursanız sevinirm şimdiden teşkkr azmiadsl@hotmail.com
  • evet yazı baya eski ve cihaz tam bir içler acısıymış. ayrıca hepsiburada.com da satmaya devam ediyor. web sayfası olanwww.myguidegps.com bile 3 aydır kapalı.

benimde cihaz takılma yapıyor. hard reset atacağım ama nasıl yapılıyor bilmiyorum. cd sini ve birkaç şeyini kaybettim. çok zor durumdayım.
  • myguide klasörü içindekini yedekle ve sil içine istediğin yazılımı kur sadece kök dizinde bir ini dosyası var orada yeni programın yolunu göster ki ikonu görebilesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayalbert

myguide klasörü içindekini yedekle ve sil içine istediğin yazılımı kur sadece kök dizinde bir ini dosyası var orada yeni programın yolunu göster ki ikonu görebilesin

Selam arkadaşım
    Myguide 3100 cihaza kendi üzerinden küçük bir yazılımla format attım wince 5.0 oldugu yere (ana belleğe) şuanada yalnızca başlangıç ekranı geliyor açılmıyor pc de görmüyor cihazı,usb aygıtı tanınmadı diyor cd si var ancak pc cihazı görmediği için yükleyemiyorum yardım lütfen
  • hocam format atmak nerden aklına geldi yaw?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayalbert

hocam format atmak nerden aklına geldi yaw?

hocam flash rom sıfırlansın diye yaptım kurduğum birkaç pr.register vb.kalıntıları gitsin o şekilde yedek alayım dedim yaptık bir hata
  • bu firmadan bir haber alabilen var mı yoksa başbaşa mı kaldık cihazla :(
  • ben haber alamadım.. cihazlara yeni harita yükleyemezsek cihazlar çöp oldu :(
  • Ya bi sorayam dedim arkadaşlar ciddin bu cihazları nasıl güncelleyeceğiz ya? Para bile vermeye razıyım aleti parçalayacağım yoksa ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozger06

Ya bi sorayam dedim arkadaşlar ciddin bu cihazları nasıl güncelleyeceğiz ya? Para bile vermeye razıyım aleti parçalayacağım yoksa ya...

ben bulamadım. bizimkisi de win5.0 . Olması lazım ama ben yapamadım.. Aynen , parayla güncelleyen bir yer olsa götürcem oraya.
  • selam captan yazan üyenin linkte komlesi var olmazsa mailini yaz azmiadsl@hotmail.comiyi günler
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.