Şimdi Ara

Myko XyDonis te Alışılmış lag Görüntüleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Myko XyDonis te Alışılmış lag Görüntüleri .... FAzla LAfa Gerek Yok Her halde bakın Görun Biz Boyle Lag oyun oynuyoruz YEni Başlıcak Arkadaslara benden tavsiye Myko ya gelmeyin Genede Siz Bilirsiniz....

• aynıları odindede war lagyüzünde 3ay oynamadım lwl 55ti serverın yarısı 70 olmuş tam başladın 3gün oynadım lwl 56oldum dedem hastalandı apar topar istanbula geldik avcılarda myko olan bi internet cafe bulabilirmiyim?
  • valahi bende artı ksaten bu oyunda hiç zevkealamıyorum sadece boş zamanlarımda giriyorum. bide bizde Orclar Aşırı güçlü Adamlar kendi townunun yolunu unuttular Sürekli bizim Town da oturuyorlar Humanlarda Orc Kesicek adam Yok Dogru dürüst
  • 3 Meteor + 3 Nova + Lag = İsyan ediyorum...
  • myko yu nerden indircem
  • bide son bişey exp aksmas ı uskoda ki gibi dimi
  • yaw yeter topic aççımıyoooooooooooo

• ark lar ya ben bişi sorcam karuslar için bi görev var el morat filan yazıyo bi kagıt alıyomussun oda sana ex ve np veriyomuş o görevi nasıl yapabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: still_11

ark lar ya ben bişi sorcam karuslar için bi görev var el morat filan yazıyo bi kagıt alıyomussun oda sana ex ve np veriyomuş o görevi nasıl yapabilirim

O nu bende kavamis degilim ama sanirim savasta veya cz de yapiyosun
  • Xydoniste ßende Oynamıştım Kimseye tavsiye Etmem Yarım Saat Lag Oluyor Mykoda Oynuyacağınıza Trkoda Oynayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.