Arkadaslar benm bi charim war fkat gizli soruyu bilmiorum we gizli soruyu bilmedigim icinde MYKOL soruyor,suanda gecici olarak giriyor fakat ilerleyen zamanlarda girmeyek,ben nasıl MYKOL u ogrenebilirim Yardım Lutfen.,,
bende bimiyordum ama sanırım yolun sonu bugece olacak nerdeyse 1 haftadır ticketleşiyorum k2 personeliyle ve herşeyi istediler çar seninmi yaptıgın alışveriş kesn noları senin dogum tarihin çar açtıgın tarih daha birkaç soru ama zafere ramak kaldı
ya :D ben ne zaman actımı hatırlamıorm ki :( pff baska nasıl bi yolla halledebilirim?_?
Dear K2 team
I want to change my Secret Questions and Answer, I forgot It. Pls Help Me.
New Secret 1 Questions : What is your mother's maiden name?
New Secret 2 Questions : What was the name of your first school?
New Secret 3 Questions : Who is your favorite super hero?
Gamersfirst ID : Gamersfirst Pass : Gamersfirst E-mail Adress : Gamersfirst birthday data : Gamersfirst Secret Questions : Answer :
Best Regards,
ben aynen bole bı tıcket attım we ılk tıcketımda degıstrdıler bı sorunda yasamadım platıum pre olmasına ragmen ıngılzce attım bıde turkcesını attım
benım son 6 ay ıcınde alınmıs tek premınyumum wardı oyuzden sadece onun bılgısını yazdım oda son aldıgım preydı zaten sen aldıklarının tamamını tarıhıyle bırlkte yazman lazm
bittim ben :D o zaman gitti guselim char..ne gusel baseyi inletiodum:P Nyse Yeni Bi char Acıcaz artık:(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme