Şimdi Ara

mynetten kaliteli bir site yapmak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mynetten şöyle mynetin şablonları dışında şablonla güzel hızlı bi site yapmak istiyorum bilgileri olanlardan cevap bekliyorum....

• Mynet'ten güzel site olmaz..

Arzu edersen ben sana 50YTL'ye tasasrım yaparım..

Ama Mynet'ten birşey bekleme..

MSN: cansapankaya_is@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnspnky -- 14 Ocak 2007; 23:01:35 >
  • ben bedava bişey arıyorum ayrıca bende tasarım yaparım ama onu yayınlamak war...
  • niye benim mynette var sitem ve çok memnunum neyi varki bence çok baÅŸarılı beÄŸenmiyenler utansın.
  • Beyler ben 60 ytl yewww.berkd95.piczo.com u satıyorum ve site tasarımı 20 ytl ye hemwww.berkd95.piczo.com da 300 adet resim falan ekleyebiliyorsunuz ve canlı tv chat odaıs bissürü resim yüklü bence bir girin beyenen arkadaşarl berkd95@hotmail.com a e-posta atsınlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: berdo

Beyler ben 60 ytl yewww.berkd95.piczo.com u satıyorum ve site tasarımı 20 ytl ye hemwww.berkd95.piczo.com da 300 adet resim falan ekleyebiliyorsunuz ve canlı tv chat odaıs bissürü resim yüklü bence bir girin beyenen arkadaşarl berkd95@hotmail.com a e-posta atsınlar

host+domain yok nereye 60 ytl ye satıyon free hostdaki şeyimi 60 milyona satıyon??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: malatyaspor44

quote:

Orjinalden alıntı: berdo

Beyler ben 60 ytl yewww.berkd95.piczo.com u satıyorum ve site tasarımı 20 ytl ye hemwww.berkd95.piczo.com da 300 adet resim falan ekleyebiliyorsunuz ve canlı tv chat odaıs bissürü resim yüklü bence bir girin beyenen arkadaşarl berkd95@hotmail.com a e-posta atsınlar

host+domain yok nereye 60 ytl ye satıyon free hostdaki şeyimi 60 milyona satıyon??

+1....

• iyi günler mynet te nasıl bir site yaparım linkini bulmadım aranızda bilen var mı çocukken yapmıştım yııllar geçti aradan bulmadım :D kendi sitelerim var normal com adresli ama mynette de olsun istedim. yardımcı ola bilecek kimse var mı birde tesisat su kaçağı bulma web sitesit diye bir sitem var yorumlarınızı beklerim amtörcemi olmuş bakarmısınız.
  • cnspnky kullanıcısına yanıt
    önemli olan tasarım değiş içerik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.