Şimdi Ara

MYP ile yatay geçiş ve yurt sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorsunuz ki myp ile geçiş yapan kişiler için yurt başvuru tarihleri daha sonra başlıyor. kyk da kalıyordum normalde ama deprem sebebiyle üniversitemi degistirecegim ( mevcut üniversitemin erkek yurdu yikilacak, barınma olmayacak). bu sebeple kyk için tekrar basvuru yapmam gerekecek ama başvuru daha geç başlayacak benim için. Depremzede öğrenciler için tarihlerde düzenleme yapılır mı sizce? Onca yeri arayıp sordum ama cevap veren yok.

• up
  • Eylul ayında belli olur
  • hocam misafir olarak kalıyorsun sonra yatay geçişliler için tekrardan başvuru açıyorlar sonra yerleşiyorsun. gideceğin üniye yakın kykyi ara ben misafir olarak kalacağım de

• aigenerateduser A kullanıcısına yanıt

Hocam aynı durumdayım sistem başvuru yaptırmıyor bana.Napicam bu süreçte kyk'yı arıyorum meşgul çalıyor.

• Beceremedic B kullanıcısına yanıt

okulunuz açıldıktan sonra açar kyk başvurunuz 3-4 hafta falan. bu sırada siz de kykde isterseniz misafir olarak kalabilirsiniz. il kyk müdürlügünü arayın onlar ayarlar. çünkü ben gittiğimde 1 blok sadece yatay geçiş dgs vs. idi. hocam bu arada siz kıbrısta mıydınız ?

• Ben de öyle yapacağım hocam sanırım. İlk haftalar (okula açılmaya yakın) misafir kalınıyor, sonra da ek başvurularla kesin kayıt yaptırıyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XX
    4 ay önce açıldı
    Yatay geçiş sonrası kyk yurt
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.