Lycos'ta PHPBB2 forum kurmustum. 2 gun once .sql uzantılı yedek aldim, forum yonetim panelinden. Sonra Lycos'ta hesabımdan yanlışlıkla MySQL yi deactive yaptım, tum database veya icerik silindi! Simdi phpMyAdmin-2.2.7-pl1 i hesabimda bir klasore uplad edip kurdum. Burdaki admin kullanıcı panelinden veya baska bi yerden eski database i foruma geri nasıl yukleyebilirim. Ben defalarca denedim, olmadı, kafayı yedim saatlerdir. Bilen varsa lutfen ayrınıtlı bir sekilde anlatsın. Yardım edenlere simdiden tesekkurler!
Database inin boyutu ne kadar.
eğer db boyutu 2 mb i geçmiosa kolayca upload yapabilirsin. ama geçiosan bölerek upload etmen gerek.
yav Lycos dan ne hay1r gelir istiyosan b idaha yükle geri getirmen ise zor gibi...
Artık tek şansın var phpmyadmini kullanarak geri yükleme yapmak.
Şimdi o aldığın yedeği şu şekilde böleceksin.
Bölmeye üstten başla.
Öyle yerlerden böleceksinki bir sonraki dosya insert_into ile başlayacak. Böldüğün dosyaların boyutu maksimum 100 kb olsun. Bölme işlemi bittikten sonra en üstteki dosyaya 1.txt ismini verdiysen 1.txt den upload etmeye başla phpmyadmine.
Yaw pek iyi anlatamadım ama yönetmi bu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme