Şimdi Ara

Mythos (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bisey degilde su davetiye istedigin msjı degistir istersen bi suru kisi buradan ister berbat olur konu sen onceden PM den istedin diye verdim ilgilendim diger okuyanlar anlamaz ne oldugunu buradan istemeye baslarlar...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZwitteR -- 18 Aralık 2007; 15:24:57 >
  • Hehe silmisin benim cevap havada kalmıs neyse varsın olsun burası davetiye isteyenlerle dolmasında. Yalnız bir sorun var tek linkten indiginden cok yavas iniyor ben en fazla 50 gordum uzun sureli 2-3 saatte indirdim 45dk da inicek seyi ayrıyetten sakın durdurmayın indirirken devam etmeyi desteklemiyor cunku...
  • Yanlız anlamadığım bir olay var.Oyunun 2d olmasına rağmen makinayı çok zorluyor.Ramdan 500mb civarı kullanırken ekran kartı yetersiz geliyor.ki 256 mb ekran kartım var.optimize sorununu halletmeleri lazım.ama oyun herşeye rağmen güzel.hakkını vermek lazım.
  • Ekran akrtının onemi var ayrıyetten okadar diablo gibi 2d degil sadece izometrik acı kullanılmıs.Sadece agıclar oyunda 2d gibi gozukuyor diger hersey 3d. 2sey eksik kamera acısı degistirmeyle, playerlar arası itemlerin satılabilicegi bi yer...
  • savol çok yavaş olsada indiriyorum

edit: 200 mb ta iptal oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastCroN -- 19 Aralık 2007; 1:35:49 >
  • oyun gercekten guzel... gelmeyi planliyorum

edit: davetiyemi aldim.. hunterx sagol..

arkadaslar davetiye icin oyunnu oynayan arkadaslar pm ve mail adresinizi yazmaniz yeterlidir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lead away -- 19 Aralık 2007; 14:29:27 >
  • Yazdıklarımı okumadın dimi?Ama okumus olman lazım davetiye olayını anladıgına gore ama tam anlayamamıssın. Buradan isteyenlere vermiyorum nedenide gereksiz seylerle topicin şişmemesi gerekli bi kac sey yazdıgımda bu davetiye isteyenlerden dolayı aralarda kaybolucak ve hicbirsey degerini bulamayacak.PM yoluyla atıcaktın mailini anında yollardım.Simdi diger kisilerden iste onlar belki yollar.
  • Grafik Motoru Tam Diablo Hastalarına Uygun Bence Ama Sahsen Bana Göre Degil Oynuycak Arkadaslara Simdiden Basarılar Dilerim.
  • Zaten yapımcılar helgate i yapan yani diablodan ayrılan grup herseyiyle benziyor zaten ama dedigim gibi baya guzel eklentiler mevcut...
  • bu arada sana sagol demeyi unuttum hunterx su an oyundayim
  • Onemli degil eglenmene bak.

Oyuna baslayanlar karakter yaratma ekranında 2 tane secenek var Hardcore ve Elite.Hardcore de pek iyi bi eklenti yok sadece olunce tamamen oluyorsunuz yeniden oynama sansınız yok.Elite de ise daha cok ozel yaratık geliyor ama hp leri ve sayıları fazla olarak...
  • Güzel bi oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berocan -- 22 Şubat 2008; 17:19:57 >
  • Arkadasım okuman yokmu(tamam msjımı okumusun secilemesseniz soyleyin demistim ama PM yoluyla isteyin diyede not dustum anlamak cokmu zor?) bak diger adam duzeltti yolladım adam gibi okuyun:Buradan istemek yok dedim.Senin gibi her gelen istese ne olur sonra tesekkur bilmemne kabardı gitti.Millet gelipo sonra bi suru bos mesaj var okdar sayfayı okuyamam filan diyor.Msjını duzelt ben hata yaptım lutfen buradan istemeyin PM yoluyla mailinizi verin diye yaz hemen yollayayım yada yollasınlar.3 kere yazdım aynı seyi halaa anlamayıp aynı seyi yapıyorsunuz pes yani.Bidaha buradan isteyip mail verene yollamıyacam keske yolaldıklarımıda engelleyebilsemde yollatmasam.Duyarlı kisler zaten okuduktan sonra yollamaz...
  • 1 tanede resim koyayım hem okuyan okusun hemde 1 class hakkında bilgi edinsin(farklı icerik oldugundan ayrı msja koyuyorum yanlıs dusunce olmasın)

Altaki resimdekiler benim tayfa(5 top ve 1golem) toplar 20 ye yakın fire ball atıyor sonra kayboluyorlar tabii tekrar summon ediyorsunuz ve builde gore 5-6 tane summonlayıp hepsini saydırıyorsunuz.Birde golem var tank gibi kulanıyorsunuz siz bisey yapmasanız bile gidip temizliyolar ammo bittimi tekrar summon ve asla mana sorunu olmuyor tabii 2 farklı yoluda var Bu pyro icn melee ve defanse yonelik bir tree ve caster treesi orada meteor flaming dart filkan gibi uzun menzilli skiller mevcut...

Mythos

• arkadaşlar ben seçildim ayın 22sinde fakat betanın bitmesine ne kadar var acaba daha varsa bende başlıcam..
  • Beta bildigin sekilde islemiyor.CB(davetiyeyle giriyorsun ama kolay herhangi bir secilen kisinin 8 kisiyi davet etme olanagı var) gibi phase ler halinde(silinme olmadan gelistiriyorlar belirli zaman aralıgında kapanıp devam ediyorlar) 7 sinde tekrardan yenilenerek acıldı fakat eski charlara dokunulmadı.Oyunun forumlarını okursan daha cok bilgi edinirsin ben oynamadıgımdan ilerde ne olucagını bilmiyorum.Madem secildin zaten oynamak icn charlar hakkında bilgi edinmen icn biraz forumu karıstırman lazım oradan bilgi bulursun beta durumuyla ilgili.Sana tek tavsiyem ilk actıgın charlarda elite ve heroic modlarını isaretleme.İsaretlersen skillerini bir daha degistiremiyorsun.Normal de oynadıgında ilk lvl 5 e kadar bedava degistirip deneyebiliyorsun lvl 5 ten sonra 1 gold la degistiriyorsun.Diger modlarda seni pro statusunde goruyor ve degistirme hakkı vermiyor...
  • valla clientide az MB ama şimdi forumda FURY diye bir oyun gmördüm çok güzel yalnız oda 2.5 GB
  • süpersin hunterx paylaşımlarına bayılıyorum bravo
  • upup kimse beğenmedimi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.