arkadaşlar pc suite ile daha önce bağlandığım n 70 şimdi kablo ile bağlantı kurmuyor..kablo sağlam .pc suite yeniden indirip tekrar kurdum ondada problem yok..daha önce birkez daha böyle olmuştu.ve telefonun üzerinden bir ayarı değiştirmişler ve bağlantı kurmaya başlamamıştı..o ayarı bulamadımmyardım bekliyorum..
ekip yokmu bu işlerden anlayan???
arkadaşlar acil pc suite bağlanmam lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: napsula
arkadaşlar acil pc suite bağlanmam lazım.
Bende de bazen oluyo o yüzden ben aletleri tekrar eşleştiriyorum düzeliyo. Genelde bluetooth ile bağlanıyorum ama kablo ile de aynı şekilde çözülür galiba.
SymbianOS v9.2 olan cihazımda bu ayar Araçlar > Bağlantı > USB seçeneği altında, sende farklı bir yerde olabilir.
Ayrıca başka bir konuya yazdığım cevabı sonra aslannn'dan gelen ekleme ile birlikte yeniden düzenlenmiş şekilde yazayım:
PC Suite'i tamamen kaldırıp sonra yeniden yükle, hatta daha yeni veya daha eski sürümlerini de dene ama telefonu bu esnada sakın bağlama, ama tekrar yükleme işlemi bitince daha önce kullandığından farklı bir USB portuna bağlayarak dene, olmazsa başka bir kablo ile dene (belki kopukluk vardır?)
olayı çözdüm..bluetooth açık yaptım ve altındaki diğercihazlar benim cihazımı görebilir seçeneğini işaretlediğimde telefon bağlantı kurdu..ilgilenen arkadaşlara çok tşkler..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme