arkadaşlar pc suite ile daha önce bağlandığım n 70 şimdi kablo ile bağlantı kurmuyor..kablo sağlam .pc suite yeniden indirip tekrar kurdum ondada problem yok..daha önce birkez daha böyle olmuştu.ve telefonun üzerinden bir ayarı değiştirmişler ve bağlantı kurmaya başlamamıştı..o ayarı bulamadımmyardım bekliyorum..
Dün aynısıda bana oldu,kablo bağlantısını görmüyordu suite. Kaldırıp tekrar kurdum düzeldi.
arakadaşlar bağlantıyı buletooth ayarlarından hallettim fakat pc suite hafıza kartını görmüyor.şarkı atmaya kalktığımda telefon hafızasına atmaya kalkıyor..pc suite sağ altta tel hafızası yazıyor..bunu hafıza kartına nasıl çevirirm..
arkadaşlar bağlantı problemi bende de olmuştu ama uzun süre oldu bu problem oluşalı..pc suite tekrer kurduktan sonra ilk bağlantı sırasında telefon ekranın da bi uyarı çıkması gerekio...psuite ile ilgili bi kurulumu onaylamanızı istemesi gerekiyo...onu onayladıktan sonra problem kalmıyodu...hatta mesajlarıma erişemiyodum önce sonradan erişmeye de başlamıştımmm....araştırıp bulabilirsem eğer yardımcı olmaya çalışırımmmm....