ok yaptım yaw ilk sonic i yükledim süper çelişiyo hepsini yüklicem sırayla
asus once su konuda anlasalım eger bluetooth ı kuramadıysan pc suit i kullanmıyorsun demektir yani sen dosyaları nasıl gonderiyorsun tel hafızasına anlayamadım... yada dosya gonderdigine eminmisin?????
cevaplar 1-bu konuya kafanı takma bu su demek hafıza kartına veri yazmak icin yazıcılar var aynı seyi n-gage ve foto mak. neleri de yapabiliyor ok
2-boyle bisi yok yani tak cıkart burada sunu demek istiyor;bellek kertını dogal olarak bi yazıcıya takarsan yazdıktan sonra tekrar tel e takmalısın:)
3-tomb raider haricindekiler blzinstl.app ile yukleniyor, sorunsuz. yani kreklenmis baska bisi yapmaya gerek yok (oyun dosyaları *.blz seklinde =sonic.blz,tonyhawk.blz vs. vs.)
tomb raider ise kurulmus halde ,sadece dosyaları tel hafızasına kopyala yapıstır yapacaksın ,ama hersey yerliyerine konmalı apps=apps,LIBS=LIBS,PROGRAMS=PROGRAMS icine kopyalanmalı ok
4-:))) bu bi progra degil bi cihaz ok biraz arastırırsan herseyi cozersin daha once dedigim gibi buna gerek yok takma kafana
pcsuıt ı kullanıyorum ama kızılotesı atıyo bluetoot ne ıse yarar bılmıyorum teledonda bluetoot ara dıyorum bulmuyo neyse
kabullss bana 1 gun ver pc ve telı formatlıcam (pc bozuldu telfonda bazı sorunlar var) herseyı yenden anlatırsın (ozellıkle bluetoot) 20 .12 .03 veya 21. 12. 03. tarıhlerınde ben senı ıcq dan bulacam oke sımdıdıen saol
6600 gören oldumu adamlar sonunda başarmışlar
fistiq be
6600'ın bukadar begenilmesinin sebebi ne anlayamadım ??
kullanabilirlik tabiki !
news.anet.net.tr --> binary.donanIm.ceptelefonu outlookexpress icin.. ilginc bi grup yokyok
Fifa 2004 ve Red Faction İçin Link Bİlen Varmı???!
parayla alırsın ancak onları sanmıyorum free bulursun
biri 2004 u indirdim demişti
2004 java olarak war. bu arada n-gba.tk kapatılmış domain.
nerde var?
csmaniacs tony hawks bozuk diyor ****
fifa 2004 java olarak s60 icin sadece ispanyolcası var ve nokia nın eski modelleri icin olanı da var ben oyunları 3650 de denemedim ama tomb raider yuklu kartı 3650 ye taktım memory hatası verdi ve calısmadı ama n-gege de hepsi sorunsuz calıstı
sanırım mmc kartın yetersız kalıyo 64 mb olması gerekıyo bendede hata verdı ama mb ı az olanları acıyo