Şimdi Ara

N kolay 1000/100 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
19
Favori
16.115
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

İmza istemeleri işi bozuyor hocam çünkü eşimin kardeşi yurtdışında. Yaşadığı yerde Ziraat şubesi falan da yokmuş, olsa bile IBAN TR başlangıçlı mı olur, ondan da emin değilim.

• istceko İ kullanıcısına yanıt
    Hocam sendeki pasolig kart ön ödemeli olan mı yoksa diğer banka kartı tarzında olan mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hocam ankarakart bu kampanyaya dahil mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brkbrktgl B kullanıcısına yanıt

ankarakart mobilden kayıt olunca, nkolay sanal kart oluşturuyor otomatik olarak. şartlarda da nkolay sanal kart dahil diyor. ankarakart mobil ve nkolay mobilden bakın iki sanal kartında aynı olduğunu göreceksiniz zaten

Teşekkür ederim hocam

• Ben şimdi hepsiburadadan 1000 TL ürün almaya çalışıyorum gelen mesaj hepsipay/Hepsiburada acaba sorun olurmu ? Niyeyse cuZdana atıyor parayı önce..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • promil06 P kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun olmaz zaten kredı kartıyla da alsanız aynısı yazacak.

• outofnick O kullanıcısına yanıt
    Wise'ı (eski transferwise) denediniz mi? Bir arkadaşım benzerini ters yönlü yaşadı. EU'da bir IBAN gerekiyordu. Wise üzerinden IBAN oluşturdu Euro olarak parayı hesabına yatırdılar. Sonra TL'ye çevirip Türkiye'deki banka hesabına aktardı. Masraf olarak sadece kur farkı yansıdı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Hocam kredi kartı ile taksitli denediğimde..direk Hepsiburada yaziyor..hepsipay çıkmıyor...cüzdan işlemi sayılmaz digince kafama soru işareti koydu

• wiru5 kullanıcısına yanıt
    Pasolig banka kartı

• Nkolay ankarakart gecer mi banka karti olarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • promil06 P kullanıcısına yanıt
    Islemin hepsipay olmasını istemiyorsan iki kart ile öde seçeneğini kullanmalisin, baska bir çözümü varmidir bilmiyorum ama hepsipay baska bir bankanin elektronik kampanyasinda sayilmadigi icin iki kart ile ödeyerek hepsiburada posundan cektirdim. 1500 harcayacaksan 1499u bir kart digerini baska bir kart ile cekebilirsin.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

500 lira bugün işlem yaptım. Diğer 500 için limit ne zaman gelir? Bir hafta sonra bugün mü? Yoksa pazartesimi güncellenir?

• banal tapir B kullanıcısına yanıt

O platformu şimdi sizden duydum hocam. Bir bakayım, teşekkürler.

TR uzantılı IBAN aldıktan sonra parayı çekememe, transfer edememe gibi bir durum olmaz demi?

• TheEvent kullanıcısına yanıt
    tam 1 hafta sonra

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Sanal kartda haftalık 500 diye birşey yok,1000 ₺ tek çekim ve parçalı olarak 1000 ₺ alışveriş yaptım aynı gün sorun olmadı.

Haftalık 500 izin vermesi bazı malum yerler için.

• senseman62 kullanıcısına yanıt

Mobilden şu an hesap açsak anında bir sanal karta sahip olabiliriz değil mi hocam?

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Evet hocam anında açılıyor...ben yıllar önceden toplu taşımada kullanıyordum o zaman bir artısı yoktu yeni Yeni kampanya yapmaya başladılar.

N kolay mobil yada ankarakart Mobil uygulamadan açabilirsiniz

Hocam nkolay ankarakart veya sanal kart ile yapilacak alisveris toplami 1000 tl olmasi yeterli degil mi?

Arkadaş yukarıda N kolay üzerinden hesap açınca kurye ve imza prosedürlerinden bahsetti o yüzden en iyi Ankarakart üzerinden üye olmak. Onda da sanırım Ankarakart'a gerek yok direkt N kolay hesabı açılabiliyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.