Şimdi Ara

N kolay 1000/100 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
19
Favori
16.115
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sanal karta

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • N kolay dan yeni kampanyalar bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba herkese yattımı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EFAD0126 -- 18 Nisan 2022; 11:32:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bana yatmadı

• Degerli musterimiz, kampanya kapsaminda yapmis oldugunuz harcamanin baska cuzdana para aktarimi olmasi sebebi ile iade yapilamacagi bilgisini iletmek isteriz. Kampanya detaylarinahttps://www.****.com/kampanyalar/sanal-kart-ve-banka-kartinla-1000TL-ve-uzeri-alisverisine-100TL-indirim adresinden ulasabilirsiniz. Detayli bilgi almak isterseniz 0850 724 77 77'yi arayabilirsiniz. SMS almamak icin IZINYOK yazip 3525'e gonderebilirsiniz.

• danqer kullanıcısına yanıt
    Ty cüzdana mı yüklemiştiniz hocam.

• İyzico

• SVSSNC S kullanıcısına yanıt
    Cumartesi günü iade gelmiş.

• Yatmamıştı, kayıt açtım. Cevap vermişler: "tek seferde 1000 TL harcama yapmadığım için kampanya şartlarını taşımadığımdan yükleme yapılmayacakmış."
    Ben hayatımda böyle saçmalık görmedim. Resmen dolandırıcılık.

Not: harcamaların hepsi fiziki kartla ve fiziki postan geçti(market, akaryakıt vs. yani reel harcama).

Edit: şikayetvar'a kayıt açtım, bu defa da harcamalarımın birinin Paycell ön ödemeli kart yüklemesi olduğunu iddia ettiler. Dedikleri harcama ile Turkcell bayiinden kontör satın almıştım, yükleme değil, satış yani. Neyse insanı ahmak yerine koyuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jean Valjean83 -- 18 Nisan 2022; 15:27:27 >
  • Bana da bugün yattı, gerci nakit cekilemez diye bir kural vardı ama baska hesabima eft yaptım gitti, sadece atm den nakit cekmeyemi izin vermiyordur nedir bilemedim.

• Ayduyd123 kullanıcısına yanıt
    Sanal kartlar için öyle bir durum olduğundan yazmışlardır.
    Tabi bir şekilde nakite dönüştürülüyor.

• Cimerden kayıt açma zamanı geldi

• Parca parca işlem yapıp iadesi yatan varmı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hhd82 H kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam. Bir adet fiziki n kolay kartımla parça parça yaptım. Yine 2 farklı n kolay sanal kart ( bu 2 hesabın fiziki kartı yok.) ile de bir tanesiyle tek sefer, bir tanesi ile parça parça alışverişe 100 er TL iade geldi.

• tbskvk55 T kullanıcısına yanıt
    Tesekurler kayıt acmıstım tek seferde harcamadıgım icin iade olmadıgını soylediler tekrar yazdım bakalım kampanya sartları da boyle bir ibare olmadıgını

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yatmayanlardan kayıt açıp dönüş alan oldu mu

• Cüzdana iade vermiyoruz diye cevap geldi. Halbuki aynı şekilde cüzdana yatırıp iade alan tanıdığım var.

• Cüzdana yüklendiğini nasıl anlıyorlarmışki

• Saçma evet cüzdana yükleyip kazandık. Sonuçta pos aynı pos. Bence siz mi açık verdiniz? Yani cüzdana yükleme yaptım ama iadem gelmedi gibi mi yazdınız?

• talyurt T kullanıcısına yanıt
    Tabiki öyle bir şey demedim. Açılan talebe cüzdan iadesi yoktur diye mesaj geldi. Bu arada yeni kampanyadan yararlanayım bari dedim. Sanal karta lira yükledim. Bu sefer alışveriş doğrulama sms'i sistemde şuan kayıtlı olmayan aylar önce sildirdiğim eski numaraya mesaj gidiyor. Müşteri hizmetlerine anlatıyorum. Şaşkınlar. Afallıyorlar. Şikayetvar'a baktım. Bu bankayla ilgili onlarca aynı sorun varmış benim yaşadığım şekilde. Çok tuhaf ve bilgisiz/yavaş/problemli banka.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.