Şimdi Ara

NİKON P510 899 TL SÜPER FİYAT KAÇIRMAYIN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.010
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: jeofizikci

quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

quote:

bu paraya bunu alacağınıza gidip dslr nikon d3100 yada canon 1100d alın, bu tarz çakma dslr yada dslr benzeri şeylerden almayın.
    mercimek kadar sensorlere para yatırmayın.

Bilmeden boş konuşan adam nasıl da belli oluyor.
    Hangi ara kullandın, kaç tane fotoğraf çektin, ne kadar video çektin de mercimek kadar sensörü var diyosun?

Az araştır, kullan, ondan sonra yorum yap.
    http://kiyas.la/fotograf-makinesi/karsilastir/Nikon-Coolpix-P510-vs-Canon-EOS-1100D

al oku bari biraz bilgin olsun, ondan sonra yorum yap.

1100D veya D3000 bunlardan çok çok daha iyi makine P510. Verdiğim linkteki özelliklerine bakarsanız, eğer az da olsa anlıyorsanız ne demek istediğimi görürsünüz.

benden çok bilmiş ve daha dolu konuşan arkadaşım bak senin o sitede Nikon P510 ile full frame olan d700 yani pek çok profresyonel fotoğrafçının kullandığı makine ile kıyaslaması yaptım p510 daha iyi çıktı
    demek ki neymiş o tablolara bakmayacakmışız, bilen birisine soracakmışız.
    http://kiyas.la/fotograf-makinesi/karsilastir/Nikon-Coolpix-P510-vs-Nikon-d700

edit: imla

Ahuhajahaha :D

Niye kanitlama geregi duydunuz ki, zaten birqz bilen birisi; neyin ne oldugunu fark eder..

En azindan dslr ile dslr olmqyan makinayi kiyaslamaz :D

x42 zoom mu olur ya :D ama helal olsun, insanlar inaniyor gercekten..

7000tl lik ekipman ile alacagi goruntuyu 1000tl verip alacak zannediyor :) nokia nin 42megapiksel lik telefonu gibi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• napim hocam, arakdaş çok sert çıkınca bende yazayım dedim.
    zaten hep bu megapiksel den çekiyoruz, seninki kaç megapiksel?
  • quote:

napim hocam, arakdaş çok sert çıkınca bende yazayım dedim.
    zaten hep bu megapiksel den çekiyoruz, seninki kaç megapiksel?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kongor

quote:

quote:

quote:

bu paraya bunu alacağınıza gidip dslr nikon d3100 yada canon 1100d alın, bu tarz çakma dslr yada dslr benzeri şeylerden almayın.

Hangi ara kullandın, kaç tane fotoğraf çektin, ne kadar video çektin de mercimek kadar sensörü var diyosun?

http://kiyas.la/fotograf-makinesi/karsilastir/Nikon-Coolpix-P510-vs-Canon-EOS-1100D

1100D veya D3000 bunlardan çok çok daha iyi makine P510. Verdiğim linkteki özelliklerine bakarsanız, eğer az da olsa anlıyorsanız ne demek istediğimi görürsünüz.

benden çok bilmiş ve daha dolu konuşan arkadaşım bak senin o sitede Nikon P510 ile full frame olan d700 yani pek çok profresyonel fotoğrafçının kullandığı makine ile kıyaslaması yaptım p510 daha iyi çıktı
    demek ki neymiş o tablolara bakmayacakmışız, bilen birisine soracakmışız.
    http://kiyas.la/fotograf-makinesi/karsilastir/Nikon-Coolpix-P510-vs-Nikon-d700

edit: imla

Ahuhajahaha :D

Niye kanitlama geregi duydunuz ki, zaten birqz bilen birisi; neyin ne oldugunu fark eder..

En azindan dslr ile dslr olmqyan makinayi kiyaslamaz :D

x42 zoom mu olur ya :D ama helal olsun, insanlar inaniyor gercekten..

7000tl lik ekipman ile alacagi goruntuyu 1000tl verip alacak zannediyor :) nokia nin 42megapiksel lik telefonu gibi :D

kıyaslamak yanlış ama bu makine de kategorisine göre iyi bir makine diye düşünüyorum.verdik siparişi bakalım gelsin paylaşırım deneyimlerimi.

• quote:

quote:

sen aşağı kısmıda oku bence. p510 vs 1100d yi okuyorsunda birde 1100dvs p510 a in. sensör boyutu az bu makinenin
    Çok daha büyük sensör 22.2x14.7 mm APS-C vs 6.2x4.6 mm Daha büyük sensör, daha fazla ışık alanı ve bu da daha kaliteli fotoğraf demektir. Canon EOS 1100D modelinde 11.44 kat daha büyük sensör alanı mevcut
    Gerçek Çözünürlük Daha fazla gerçek çözünürlük 12.2 MP vs 9.7 MP Pazarlanan megapikselden ziyade sensör alanına göre fotoğraf makinesinin gerçek çözünürlüğü daha önemlidir. Canon EOS 1100D modelinde %26 daha fazla çözünürlük mevcut

Ayrıca başlı başına raw formatını desteklemiyor alet. öyle sadece megapikseline bakıp kalite anlaşılmıyor malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpgg -- 2 Aralık 2012; 10:11:11 >

• Bu yenicarsim.com çalışanları maşallah iyi çalışıyor. Yeniçarşı'dan alışverişi de bol yapıyorlar. Ürün tavsiye konularına da girip doğru-yanlış yenicarsim.com ürünlerini tavsiye ediyorlar.
    Buna kim dur diyecek?
  • Bence birbirimizi itham etmeden mini bir araştırmayla doğru yolu bulabiliriz.
    3 yılı aşkındır Sony'nin ödüllü HX-1 DSLR-like makinesini kullanan biri olarak en kötü DSLR'nin bile kompakt makinelerden resim kalitesi olarak üstün olduğunu söyleyebilirim.
    Bu ikisini kıyaslamak bile yanlıştır.
    Peki ben neden DSLR değil de DSLR-like (DSLR benzeri) makine aldım söyleyim.
    20x optik zoom, video çekimi, lens taşımak istememem ve ileride DSLR'ye fazla merak salmayacağımı bildiğimden yatırım yapmak istememem.
    Arkadaşların dediği gibi optik zoom büyüdükçe resim kalitesi azalır, ikisi ters orantılıdır. Ama yanında bir çanta lens taşımak istemeyen ve olaya fazla sanatsal yaklaşmak istemeyenler -benim gibi- kompakta yönelebiliyorlar.
    Ayrıca fotoğrafın özü ışıktır, makinede ışığı toplayan sensördür, sensör ne kadar büyük olursa o kadar ışık ve kalite demektir, tabi lensin payını da unutmamak lazım.

• Değil D3000, canon 450d ile bile karşılaştırmayın bu cihazı. Bu cihaz sıradan, arada anı fotoğrafı çekmek, fotoğraf kalitesinden çokta bir beklentisi olmayan, ama küçük cep telefonu kadar olan fotoğraf makineleri yerine biraz daha iyi birşey almak isteyenler için.

Yoksa bu cihazın, bir DSLR'dan (yani bu makinenin sensöründen 7-8 kat daha büyük sensörü olan bir cihazdan) daha iyi bir cihaz olduğunu iddia etmek saçmadır.
  • yeri değil derseniz haklısınız ama bu ürün D90 Fiyatı her ne kadar hızlıalda da olsa 1900 TL . garantisini bilemiyorum ama fiyat olarak lens olarak yorumlarınız nedir?

• Bir SLR ile DSLR makineyi kıyaslamak pek doğru değil. O fiyatlara çıkıldıktan sonra DSLR makine alınması tabii daha mantıklı.
    Ayrıca burada fotoğrafçılık dersi vermeye de gerek yok. Ama herkes DSLR makine alıp uğraşmak istemeyebilir.
    Eğer fotoğraf merakınız sadece çekmekten yana ve DSLR tak-çıkar uğraşamam diyorsanız iyi bir makine P510
    Tabii bir DSLR gibi olması veya o performans beklenmesi doğru değil.

Sonuçta para sizin, zevk sizin. İstediğinizi almakta özgürsünüz. Şayet karar kılmışsanız alın güle güle kullanın.
    Fiyat olarakta bildiğim kadarıyla 1000 TL üzerinde idi. Dediğiniz fiyatlar uygun.
    İlerleyen zamanlarda neler olur bilinmez. İlerde bakarsınız bir DSLR kullanıcısı daha olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

Bu yenicarsim.com çalışanları maşallah iyi çalışıyor. Yeniçarşı'dan alışverişi de bol yapıyorlar. Ürün tavsiye konularına da girip doğru-yanlış yenicarsim.com ürünlerini tavsiye ediyorlar.
    Buna kim dur diyecek?

Kesinlikle doğru. Saçmalığın daniskası . Nikon 510 o kadar eski bir ürün ki deli ucuz fiyata veriyorlar parekendecilere onlar da markaya kandırıp böyle satarız diye milleti kandırmaya çalışıyorlar.

1- Bir forum yazarı Nikon P510 ile DLSR kıyaslıyorsa hata yapıyor olamaz. Hiç bir foto amatörü bile böyle hata yapmaz. Bunun amacı bellidir. İyi satışlar deyip geçin.
    2- P510 çok daha iyi fiyata başka yerlerde satıyorlar -yeri bulursunuz kolay- ama önerim almayın.
    3- ille bir DSLR-like istiyorsanız gidin Sony HX 100, Canon SX40/50 filan alın, hiç olmazsa paranızın karşılığı olur. Tabiki yetiyorsa gücünüz Canon 1100d, Nikon 3100 gibi giriş seviyesi SLR alın.
    4- Eğer forumu bu "satıcılardan" temizlemek" istiyorsanız böyle yazan/yazdıran sitelerden almayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: demirer1

quote:

Bu yenicarsim.com çalışanları maşallah iyi çalışıyor. Yeniçarşı'dan alışverişi de bol yapıyorlar. Ürün tavsiye konularına da girip doğru-yanlış yenicarsim.com ürünlerini tavsiye ediyorlar.
    Buna kim dur diyecek?

Kesinlikle doğru. Saçmalığın daniskası . Nikon 510 o kadar eski bir ürün ki deli ucuz fiyata veriyorlar parekendecilere onlar da markaya kandırıp böyle satarız diye milleti kandırmaya çalışıyorlar.

1- Bir forum yazarı Nikon P510 ile DLSR kıyaslıyorsa hata yapıyor olamaz. Hiç bir foto amatörü bile böyle hata yapmaz. Bunun amacı bellidir. İyi satışlar deyip geçin.
    2- P510 çok daha iyi fiyata başka yerlerde satıyorlar -yeri bulursunuz kolay- ama önerim almayın.
    3- ille bir DSLR-like istiyorsanız gidin Sony HX 100, Canon SX40/50 filan alın, hiç olmazsa paranızın karşılığı olur. Tabiki yetiyorsa gücünüz Canon 1100d, Nikon 3100 gibi giriş seviyesi SLR alın.
    4- Eğer forumu bu "satıcılardan" temizlemek" istiyorsanız böyle yazan/yazdıran sitelerden almayın.

Kolay gelsin.

Nikon p510 almak istiyorsan öncelikle yukarıdaki mesajı yazan arkadaşın dediği modellere bakman lazım. Ama benim incelemelerim sonucunda sony hx200v bir adım önde..ancak doğu bankta spot Türkçe menülü modeli 1.000 lira civarında...nikonp510 u da 850 tl ye gördüğümü söylemeliyim.

Öncelikle sony in hx200 modelinde dslr makinelerdekine benzer arkayı bulanıklaştırma gibi bir özellik var ki bu bu tip makinelerde ender rastlanıyor.
    bu tip bir makine alacaksan önerim sony hx200v - nikonp510 - canonsx40 / 50 dir..arkadaşın dediği gibi..

Ancak unutmamak gerekirki giriş seviyesinde dlsr makinelerden verim alabilmek makinenin zevkine varabilmek için de biraz fotoğraf bilgisi gerekli..otomatik modda kullanacaksan yukarıdaki modellerden birini al daha iyi..

son bir ekleme de canon 1100 de ya da nikon 3100 değil de biraz daha ekleme yaparak canon 600d al..sonradan satıp da almaya çalışma başlayacaksan orta seviye den başla..

• quote:

Orijinalden alıntı: canyucellive

quote:

Orijinalden alıntı: demirer1

quote:

Buna kim dur diyecek?

Kolay gelsin.

Nikon p510 almak istiyorsan öncelikle yukarıdaki mesajı yazan arkadaşın dediği modellere bakman lazım. Ama benim incelemelerim sonucunda sony hx200v bir adım önde..ancak doğu bankta spot Türkçe menülü modeli 1.000 lira civarında...nikonp510 u da 850 tl ye gördüğümü söylemeliyim.

Öncelikle sony in hx200 modelinde dslr makinelerdekine benzer arkayı bulanıklaştırma gibi bir özellik var ki bu bu tip makinelerde ender rastlanıyor.
    bu tip bir makine alacaksan önerim sony hx200v - nikonp510 - canonsx40 / 50 dir..arkadaşın dediği gibi..

Ancak unutmamak gerekirki giriş seviyesinde dlsr makinelerden verim alabilmek makinenin zevkine varabilmek için de biraz fotoğraf bilgisi gerekli..otomatik modda kullanacaksan yukarıdaki modellerden birini al daha iyi..

son bir ekleme de canon 1100 de ya da nikon 3100 değil de biraz daha ekleme yaparak canon 600d al..sonradan satıp da almaya çalışma başlayacaksan orta seviye den başla..

Bende Canyucellive arkadaşın fotoğrafçılıkla ilgili tüm söylediklerine katılıyorum, tek katılmadığım imzası. Ya ironi yapıyor ya da hiç gazete okumuyor. Neyse olur o kadar, belki kadı kızıdır .

• Bunun yerine Olympus ya da panasonic'in micro four thirds kompak makinelerinden birini almak daha mantıklı bence.
    Sensör boyutu 17.3 x 13 mm bu cihazların.

• kopakt superzoom makine istiyorsanız,
    cantanızda 3-4hassas lens, 1-1.5kg yukle calinmasin diye kollamak esliginde etrafta dolasmak istemiyorsaniz :SLRLiKE

fot kalitesi onemli cefasini cekerim bu ise gonul verdim,
    gece cektim zoom actim vasat oldu, alternatif lens yoktu, iso yetmedi vs istemiyorsanız uğrasamam onemli olan karedir beni fot kalitesi keser diyorsaniz: SLR
  • quote:

Orijinalden alıntı: kentacdis

kopakt superzoom makine istiyorsanız,
    cantanızda 3-4hassas lens, 1-1.5kg yukle calinmasin diye kollamak esliginde etrafta dolasmak istemiyorsaniz :SLRLiKE

fot kalitesi onemli cefasini cekerim bu ise gonul verdim,
    gece cektim zoom actim vasat oldu, alternatif lens yoktu, iso yetmedi vs istemiyorsanız uğrasamam onemli olan karedir beni fot kalitesi keser diyorsaniz: SLR

• Bu arada ürünü sipariş etmiştim ertesi gün elime ulaştı gayet güzel tam istediğim gibi bir makineymiş .Biraz geç yazdım ama biraz kullanıp ardından izlenimlerimi paylaşmak istedim.Gereksinimlerimi fazlası ile karşılamakta.Soru sormak isteyen var ise pm atabilir.Tavsiye olunur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.