Şimdi Ara

N11 11.11 Kampanyası (ilk mesaj güncel) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.199
Cevap
121
Favori
605.751
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Desene tık hızında kupon bir işe yaramayacak. M21 14 Ekimde 2299tl ye satıldı. 11 11 i görelim bakalım. Tırt mı değil mi açıkca ortaya çıkacak

• Samsung 8 Kasım'da indirim kuponu verecekmiş. Şimdi ben 3500 e 350 liralık kupon aldım, bunu başka indirimlerle kullanamıyoruz galiba. Bu 8 Kasım'da ki Samsung indirimi bundan daha avantajlı olur mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Buİnsansa kullanıcısına yanıt

Hocam buna evet veya hayır desek sizin için ne ifade edicek ki   11 Kasım'da başlayacak satışlar ve Samsung güzel bir kupon verebilir. Ama buna tabi ki bir kesinlik getiremeyiz.

• 11 11 E özel indirimli ürünlerde bir de kupon kullanamazsın dedi müşteri temsilcisi bana. Mesela lastik veya telefon n11 indirim yaptı 11 11 de. Bir de ben tık hızında kupon kullanayım da fiyatı biraz daha aşağı çekeyim yapamıyorsun. 11 11 hakatten çöp olmuş

• Bazı senaryolar oluştu;

1.durumda:
    11.11'de Samsung m51 3500 lira üstünde satılırsa 3500 üstüne 350 kuponu kullanılır.

2.durumda:
    11 11'de Samsung m51 3500 lira altına düşer ve 3000 üstüne 275 kuponu kullanılır.

3.durumda:
    08.11'de Samsung'un dağıtacağı kupon avantajlı olabilir.

Bana kalırsa m51 3500 civarlarına alınabilecek. İlk çıktığında kulaklığı düşersek 3200'e 10 gün boyunca satılan bir ürün için bu kadar kupon şaklabanlığı... Yorum sizin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Buİnsansa

Samsung 8 Kasım'da indirim kuponu verecekmiş. Şimdi ben 3500 e 350 liralık kupon aldım, bunu başka indirimlerle kullanamıyoruz galiba. Bu 8 Kasım'da ki Samsung indirimi bundan daha avantajlı olur mu?

8 Kasım saat kaçta hocam

• neşter61 kullanıcısına yanıt
    11:30

• Tek tık hızındaki kuponlar her gün değişecek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: neşter61

11 11 E özel indirimli ürünlerde bir de kupon kullanamazsın dedi müşteri temsilcisi bana. Mesela lastik veya telefon n11 indirim yaptı 11 11 de. Bir de ben tık hızında kupon kullanayım da fiyatı biraz daha aşağı çekeyim yapamıyorsun. 11 11 hakatten çöp olmuş

yıllardır öyle zaten dostum siyah logolu ürünlerde geçmez kupon

• Kupon satışı her zamanki gibi 9 damı başlayacak ?

• Buİnsansa kullanıcısına yanıt

İndirim yaptığı üründe n11 hiç bir kupon kullandırmaya bilir

• Geçen senelerden tecrübesi olan arkadaşlar; bu kupon satışı aynı ürün satışı gibi mi oluyor? Kupon al'a tıkladığımızda, kredi kartı bilgilerini gireceğimiz adıma mı yönlendiriyor bizi?

• neşter61 kullanıcısına yanıt
    Şöyle olabilir;

Ürün 3999 lira şuanda belki 3800 e düşürür.
    Kupon kullanmak isteyince indirimi iptal eder, 350 lira düşer 3650 liraya gelir.
    Yoksa bu kadar kupon muhabbeti yalan olur.
    Ha ama 3800-350 den 3450'ye giderse bal kaymak olur.

• Beocan B kullanıcısına yanıt

KUPON SATIŞI

• 2 - 10 Kasım tarihleri arasında hafta içi her gün saat 09.30’da dilediğin kuponu al,
    • 11 Kasım’da indirimin keyfini çıkar.
    • 2 Kasım'ı Bekle
  • dangerous kullanıcısına yanıt

Genelde kart bilgilerini elle girenler alamıyor çok çabuk bittiği için garantipay bkm express masterpass gibi yöntemlerden hangisi çökmezse onu kullananlar alıyor hangisi çökeceği belli değil büyük çoğunluk hangisine yüklenirse o çöküyor genelde

• quote:

Orijinalden alıntı: Buİnsansa

Samsung 8 Kasım'da indirim kuponu verecekmiş. Şimdi ben 3500 e 350 liralık kupon aldım, bunu başka indirimlerle kullanamıyoruz galiba. Bu 8 Kasım'da ki Samsung indirimi bundan daha avantajlı olur mu?

Bu konuda bilgi nerde var hocam

• Trendyol, n11, dükkan sahiplerine giydiriyoruz ancak dolar günden güne değil saatlik artış gösteriyor. Bundan sorumlu bakan dolarla işi yok vatandaşın diyor. Herşey dolara endeksli çünkü ithal ürünler.

Kimi gömmemiz gerekiyor bu durumda anlamadım. Satıcılar, firmalar fırsatçı zaten anladık zaten de piyasada gerçekten çok kötü.

İndirim olsun, kupon alalım ve bütün kuponları birleştirip üstüne para isteyelim diye beklentiye girmek haksızlık. N11 komisyonu kendi üzerinde tutmayıp satıcıya yansıttığı sürece, dolar saatlik artış gösterdiği sürece gerçek anlamda indirimli alışveriş yapmak imkansız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackMon

yıllardır öyle zaten dostum siyah logolu ürünlerde geçmez kupon

Alıntıları Göster

Sarı logolu değilimi samsungun bu seneki indirimli ürünleri

• Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Bu kuponlar çok mu avantajlı oluyor? Mesela nasıl değerler veriyor. 4000 liralık alışveriş yapmayı planlıyorum 4000/500 gibi olaylar var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Proprietor

Genelde kart bilgilerini elle girenler alamıyor çok çabuk bittiği için garantipay bkm express masterpass gibi yöntemlerden hangisi çökmezse onu kullananlar alıyor hangisi çökeceği belli değil büyük çoğunluk hangisine yüklenirse o çöküyor genelde

Hocam bu konuda enpara ile kupon alışverişi pratik oluyor mu peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.