Şimdi Ara

N11 11.11 Kampanyası (ilk mesaj güncel) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.199
Cevap
121
Favori
605.794
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçerli de eğer 11 Kasım için indirime girerse ikisi birleşmiyor diye biliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 11 Kasımı bekleyin demiş telefon için , alacaktım bu çıktı bir de

• 3Rayy kullanıcısına yanıt
    Bi öğrenmek lazım onu hocam

• römercan kullanıcısına yanıt
    Aynısı bende de oldu

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt

Taktiği veriyorum hızlı bir telefon internete wifiden giriyorsun, ödemeyi garanti pay ile yapıyorsun kupon cepte.

Pc artık geçen senenin son günü gibi artık geç açılıyor.

• mag13 kullanıcısına yanıt

Birinci grup küfürcüler,

İkinci grup aldım,gittim bir çay içtim geldim diğer hesapla öbürünü aldım gittim uyudum uyandım geldim en son 1 tane kalmış onu da aldımcılar,

Üçüncü grup....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saat 10u bekliyorum müşteri hizmetlerine soracağım

• Yani şuraya gelipte aldım çok kolaydı havası atmak için ölen tipler var büyük iş başardınız valla bravo

• 66 ligi aldim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar uygulama kullanırsın diye telefonu artık erken açılyorlar, pcde artık en iyi kuponu alamazsınız.

• İlk saniye denememe rağmen bu kupon çok ilgi görüyor ile açıldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Seçtiğin kupon şu an büyük ilgi görüyor! Kupon satışı fırsatlarını yakalayabilmek için kısa bir süre daha denemeye devam edebilirsin." Sistem rastgele aldırıyor kuponu herhalde. Yani umarım öyledir. Kalan günlerde kupon almayanlara şans tanıyacaksa iyi de bu hali kötü yine de. Gecikme olmadan bastığımda bile hep aynı hatayı verdi mobil, pc farketmeksizin.

• cok rahat aldım diyen arkadaşlar ödeme asamasına geçmesi tamamen sans sürekli tık yapmak lazım.. bazen tek seferde bazen 100 tıklamada geçiyor

• 3 ayrı hesaptan 33-66-66’yı kaptık, Allah bereket versin. Gerçekten şans işi; sistem sizi severse aldırıyor, sevmezse maalesef alamıyorsunuz. Herkese hayırlı alışverişler dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3Rayy kullanıcısına yanıt
    11 kasıma özel ürünlerde indirim çekleri geçerli olmuyor. Geçen yıl iPhone XR da geçerli olmamıştı.

• Patren kullanıcısına yanıt
    Wifi yok malesef 4.5g ile mobilden girdim olmadı ilgi görüyor deyince napacagiz sayfami yenilenecek ekletmiyor sorun nerde odeme ekranina gecemedik bile

• ka19g K kullanıcısına yanıt
    ne saçma arkadaş keşke indirim olmasaydı daha iyiydi 350 TL indirim yapmaları imkansız zaten pocoda

• Kaç sene sonra ilk defa kupon aldım. O da 66TL olanı. Geçen senelerdeki gibi oldu masterpass ile denedim 5 saniyede satın ala kadar yaptım her şeyi ama inanın 3D kodu 30 saniye falan bekledim. Kesin alamadım derken bir baktım almışım kuponu. Konuya bir arkadaş kafasına göre seçiyor demiş bende katılıyorum aynı şekilde geçen sene 1 tane kupon alamamıştım.

• Seçtiğin kupon şu an büyük ilgi görüyor nedir ya   Önümde pc ve telefon açık ikiside aynı uyarıyı verdi durdu. Sistemsel bir müdahale olduğunu düşünüyorum ;-)

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt

4.5g ile geçikme çok alamazsın wifi ile alırsın sadece, pcde zaten geç açılıyor artık pc gg.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.