Şimdi Ara

N11 11.11 Kampanyası (ilk mesaj güncel) (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.199
Cevap
121
Favori
605.797
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne kadar olur sizce poco X3 3300 civarı gelirse almayı düşünüyorum N11 11.11 Kampanyası (ilk mesaj güncel)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    Golf 1.0 ise gelir ancak belki o bile gelmez çünkü ben bile sastim 2013 30xxx km 1.4 dsg orjinal aracim var ikinci el fiyati 150bin tl olmus 😮

TRde kozmetik olarak ilk 10da her gun sat diye teklif eden oluyor ama satmam satsam alamam suan o donanimi 1.4 bile düşük derken 1.0 da binilmez tercih meselesi tabi

Bi kac fotosunu atayim sonra karari sizler verin 😉

• Satışa cıkacak arac adedi belli mi?

Liste fiyatina aldanmayin bayiler aralikda N11 fiyatina birakiyor
    Kasimda da arac varsa N11 fiyatindan 6 7bin uzerine veriyordu bizzat teklif almıştım

• muyanikceng kullanıcısına yanıt
    Odeme aşamasında belirli sure mi veriyor hocam yoksa o an almaya calisanlar yuzunden başka sepete mi geciyor

• Her aractan 1 adet var ve ilk odemeyi tamamlayan satin alir., diger herkesin satin alma denemesi iptal olur ve hata mesaji alirsiz. Odeme tamamlanana kadar herkes yarış icindedir.

• larves L kullanıcısına yanıt
    Arac icin sormadim ya kupon icindi ☺ aractan umudum yok 😕 max 170bin tl verebilirim ki o fiyata Polo bile olmayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davetsiz07 -- 2 Kasım 2020; 23:1:50 >
    200bin altina muhakkak arac olacaktir ve ilk saniyelerde tukenir. 300bin uzerindeki araclar bir süre satilmayabilir ama gun icerisinde onlar da satilacaktir. Satilmayan sadece yuksek fiyatli birkac arac kalabilir.

• Dert Sahibi kullanıcısına yanıt
    Bende mi box almayı planlıyorum. Ama.n11 fiyatı şuan 545. Hadi indirim ile 500 e çekseler 50 60 TL kupon ile 450 civarına alınabilir. Bu fiyat bile bana fazla geliyor açıkçası..

• quote:

Orijinalden alıntı: davetsiz07

Liste fiyatina aldanmayin bayiler aralikda N11 fiyatina birakiyor
    Kasimda da arac varsa N11 fiyatindan 6 7bin uzerine veriyordu bizzat teklif almıştım
    Şimdi hocam sizin dediğinize göre 175-185 arası sıfır km Golf bulabilir miyim? Aracımı satıyorum borçtan dolayı. Clio yerine Golf için bekleyelim az.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: larves

200bin altina muhakkak arac olacaktir ve ilk saniyelerde tukenir. 300bin uzerindeki araclar bir süre satilmayabilir ama gun icerisinde onlar da satilacaktir. Satilmayan sadece yuksek fiyatli birkac arac kalabilir.
    Valla arabayı satabilirsek şansımızı deneyeceğiz. Belki Polo belki Golf ama yapmaya çalışacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: davetsiz07

Golf 1.0 ise gelir ancak belki o bile gelmez çünkü ben bile sastim 2013 30xxx km 1.4 dsg orjinal aracim var ikinci el fiyati 150bin tl olmus 😮

TRde kozmetik olarak ilk 10da her gun sat diye teklif eden oluyor ama satmam satsam alamam suan o donanimi 1.4 bile düşük derken 1.0 da binilmez tercih meselesi tabi

Bi kac fotosunu atayim sonra karari sizler verin 😉
    Arka arkaya yazdım ama. 1.0 liste fiyatı 192 kağıt. Ben gelir diye düşünüyorum.

• Aracinizi satmaya kalkarsaniz yetişmez bosta parasi olan aliyor ki galericilerden dusmez bile ama bakiyeniz vadelide vs ise bozunca 5 6 bintl kayip olur alamayinca da husran o yuzden risk ben bozunca 7bintl vergi veriyorum o yuzden degmez diye dusuncem

Donanima gore degisir 1.0 ise seceneginiz bayiler birakabilir o rakama fiyatlar aciklaninca en az 2 3 vw bayi gezip teklif alin kıyaslayın yakin olacaktır

• xtcx kullanıcısına yanıt
    460 lirayken almadım bekledim, 500-550 tl aralarına çıktı. 450 liraya razıyım valla.

Ben sandım ki 410-430 arasına düşer rahatlıkla, ne bileyim dolara karşı fiyatlarda anlık reaksiyon göstereceğini...

Geçen sene bu zamanlarda 350 tl idi. 1 senede %50 zamlanması akıl alır gibi değil...

• xtcx kullanıcısına yanıt
    Bu arada n11 de fiyatlar çok inmeyecek. Geçen sene indirim yerine verdikleri kupon üzerinden indirim yapıldı.

545 tl olan ürüb 525 tl olur maksimum. Kuponuna göre 50-70 tl arası düşersin 525 tl üzerinden.

• Araç alımı mobilden olmuyor mu 2.el Araç alıp deneme yapayım dedim yarım saattir bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dert Sahibi kullanıcısına yanıt
    Bende aynı senin gibi ha indi inecek diye almadım. Hatta 390 TL de trendyolda almadim. :) (Çok pişmanım)
    N11 indirime girecek ürünlerde mi box gözüküyor. Bakalım sanki bana Trendyol dan daha uyguna alacağım gibi geliyor. Ya da Media Markt tan Clup uyeliginden gelen 50 TL indirim ile indirime girmesini bekleyerek 450 den almayı planlıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtcx -- 2 Kasım 2020; 23:28:54 >
  • davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    cnn türk
    Son dakika... İkinci el araç alacaklar dikkat! Yeni tedbirler geliyor...
    https://www.cnnturk.com/ekonomi/son-dakika-ikinci-el-arac-alacaklar-dikkat-yeni-tedbirler-geliyor

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.