Şimdi Ara

N11 - 150 TL DE 25 TL ANINDA İNDİRİM (MOBİL ALIŞVERİŞLERDE - HAFTASONUNA ÖZEL) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
13
Favori
14.811
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elegance_84

quote:

Orijinalden alıntı: hoogar

quote:

Orijinalden alıntı: elegance_84

quote:

Arkadaslar 3000 tl ye 333 kuponum var. Bunu kullanmak istiyorum ancak almak istedigim urun 1800 tl. Birseyler okudum iptal etmekle alakali ancak tam olarak anlamadim. Uygulayabilecegim bir yontem var midir. Tesekkurler

Sepetinize 1200 TL'lik ürün veya ürünler ekleyip sepet tutarını 3000 TL yapacaksınız. Daha sonra alışverişi tamamlayıp sonradan eklediğiniz ürünleri iptal edeceksiniz. 333 TL indirim yüzdesel olarak 1800 TL'lik alışverişinize yansıyacak.

Tesekkurler..

Odeme yaptiktan hemen sonra mi iade etmem gerek yoksa odeme onaylandiktan sonra mi ?

Rica ederim. Bunun bir önemi var mı bilmiyorum inanın. Daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa netleşir durum.

Arkadaslar bu konuda bilgisi olan var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• * bu mesaj silindi *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 26 Şubat 2021; 20:26:42 >
  • 111 tl bonus almak için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil indirim pepsi kodu ile birleşirmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

http://www.n11.com/lg-g3-d855-32gb-cep-telefonugoldtitanyumbeyaz-P28937141
    http://www.n11.com/lg-d855-g3-32-gb-cep-telefonu-P29189195

Bi ürün ararken listeyi satış miktarı ve yorum sayısına göre sıralayıp mağazayı ona görw seçebilirsiniz tavsiyem olsun.

ben aslında Note 3 almayı düşünüyordum. meretin fiyatı düşeceği yerde yükseldi. 1430 civarıyken şimdi piyasada paralel ithalat satan pek yer yok ve samsung tr garantili 1600 olmuş fiyat. G3 özellik olarak note 3'ten daha iyi bir telefon. ancak G3'ün kullanımı alışkanlık gerektiriyor, sanal tuşlar vs.. falan diyenler var.. note 3'ün de kendine has özellikleri var, kalemin getirdiği ekstra özellikler vs.. acaba hangisini önerirsiniz? note 3 mü? G3 mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 28 Aralık 2014; 1:05:58 >

• arkadaşlar n11 300 tl de geçerli 77 tl kuponunuz varsa talibim fiyatta anlaşırsak ödeme yaparım enparadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_7

Mobil indirim pepsi kodu ile birleşirmi ?

Birleşir
  • ROLLING STONES kullanıcısına yanıt
    Eyvallah

• 167 liraya deri ceket aldık bakalım. İnşallah memnun kalırız.

http://www.n11.com/dericompany-exclusive-palmas-deri-mont-P22572779
  • eranyumm kullanıcısına yanıt
    benimde aklım çok karışıkdı ama tasarım olarak çok beğendiğim için g3de karar kıldım ki özellikleride süper tabi tasarım zevk meselesidir

• quote:

Orijinalden alıntı: oacar84

111 tl bonus almak için

Kampanyaya katılım için, Garanti Bonus, Money Bonus, Bonus Ticari Kart ve Bonus Sanal kart sahiplerinin harcama yapmadan önce, kredi kartına kayıtlı cep telefonundan, "N11" yazıp; 3340'a sms göndermelidir. Sms sistemimize ulaştıktan sonraki işlemler dikkate alınacaktır.
    111 TL'ye varan n11 bonus kampanyasına Garanti Bonus, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç, Money Bonus, Bonus Sanal kartlar ve Bonus Ticari kartlar kartlar dahildir.
    Kampanya banka müşterisi bazındadır, her müşteri kampanyadan sadece 1 defa yararlanabilir ve en fazla 111 TL n11 bonus kazanabilir. Ödül yüklemesi için ilk harcama dikkate alınacaktır.
    Kazanılan n11 bonus'lar sadece n11.com'da kullanılabilecektir.
    Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç kartların kampanyaya katılabilmesi için, Garanti Bankası sistemine kayıtlı olan cep telefonundan, EVET N11 yazıp, bir boşluk bırakıp, kartlarının son 6 hanesiyle birlikte 3340'a sms göndermeleri gerekmektedir. Sms sistemimize ulaştıktan sonraki işlemler dikkate alınacaktır.

Ben asıl kartınki diye biliyorum..

Kartın flexi mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 28 Aralık 2014; 1:31:55 >

• quote:

Arkadaslar 3000 tl ye 333 kuponum var. Bunu kullanmak istiyorum ancak almak istedigim urun 1800 tl. Birseyler okudum iptal etmekle alakali ancak tam olarak anlamadim. Uygulayabilecegim bir yontem var midir. Tesekkurler

Alacağınız ürün net 1800 tl ise sepetinize 1225 tllik ürün ekleemisiniz
    Sepetiniz 3025 tl olunca mobil uygulama üzerinden anında 25 tl düşer kalan 3000 üzerinden kredi kartınızla ödeme yaparsınız
    Daha sonra iptal etmek için aldığınız diğer ürünü vakit kaybetmeden iptal edin onaylanmadan
    Onaylansada iptal edilir ama vakşt kaybı olur diğer türlü anında iptal olup karta yansır
    Tabi şimdi haftasonu olduğun için pazartesi görünür iptal.

• quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

http://www.n11.com/lg-g3-d855-32gb-cep-telefonugoldtitanyumbeyaz-P28937141
    http://www.n11.com/lg-d855-g3-32-gb-cep-telefonu-P29189195

Bi ürün ararken listeyi satış miktarı ve yorum sayısına göre sıralayıp mağazayı ona görw seçebilirsiniz tavsiyem olsun.

ben aslında Note 3 almayı düşünüyordum. meretin fiyatı düşeceği yerde yükseldi. 1430 civarıyken şimdi piyasada paralel ithalat satan pek yer yok ve samsung tr garantili 1600 olmuş fiyat. G3 özellik olarak note 3'ten daha iyi bir telefon. ancak G3'ün kullanımı alışkanlık gerektiriyor, sanal tuşlar vs.. falan diyenler var.. note 3'ün de kendine has özellikleri var, kalemin getirdiği ekstra özellikler vs.. acaba hangisini önerirsiniz? note 3 mü? G3 mü?

note 3

https://www.youtube.com/watch?v=BfIdaC5DAqI

italyancadır ama bence inceleme olarak en işi yarar videolardan biridir herşey kabak gibi belli

• iyi oldu bu pepsi koduyla birleşti,189 tl olan bir mini fırın aldım hanıma 153tl oldu ve 15tl'de bonus gelecek yani fırın bana 137tl'ye gelmiş oldu ki bu fiyata imkansız alamazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

iyi oldu bu pepsi koduyla birleşti,189 tl olan bir mini fırın aldım hanıma 153tl oldu ve 15tl'de bonus gelecek yani fırın bana 137tl'ye gelmiş oldu ki bu fiyata imkansız alamazdım

Hangi ürün hocam?
  • epey bir alışveriş yaptık... kuruttun bizi n11
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl o fiyata maal ettin?Anlatırmısın?
  • Isbank kodunu kullanmayan varsa talibim.anneme telefon alacagim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dodehimini

Isbank kodunu kullanmayan varsa talibim.anneme telefon alacagim.

Telefonda geçerlimiki

• lujin L kullanıcısına yanıt
    Hocam sepetteydi birkaç gündür almayı düşünüyordum. Sonra bu 25tllik kampanyayı görünce alayım diye girdim ve hokus pokus şeklinde %10 indirim vermişler bu üründe. Galiba sepete atıp beklettiğimiz ürünler için indirim veriyor site, bilmiyordum N11'in bu hokus pokus kampanyasını. Ayrıca 33tl işbank kuponum da vardı. %10 ve 25tl kullanınca sepet 200tlnin altına indiği için 33tllik kuponu kullanamıyordum o yüzden 5.90lık bir Kiğılı çorap ekledim ve o şekilde 172 liraya aldım ikisini birden. Sonra ise çorabı iptal ettim 5 lira iade oldu.

11tl Pepsi kodu vardı ama İşbank ile beraber kullandırtmadı. Olsun buna şükür :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.